به نظر من هركي عكس خودش رو بذاره اينجا

H-assan

Well-Known Member
می دونستم که بلک جان هوش اش زیاد نگو که این دوستمون هم هوش سرشاری داره منظورم K@VEH

Sharang

New Member
black die عزيزدل برادر
آره مجوزم داريم ولي تو موتور فكر نكنم دل و جراتت بيشتر از من باشه - اون 195 تا رو هم من با بنداي ايمنيش خودمو به زين بسته بودم - اصولا سرعت بالاي 150 با موتور يه عالم ديگه اي داره
نميشه وصفش كرد ..... بايد توش باشي و متاسفانه بعدش هم نمي توني وصفش كني
مخلصيم

K@VEH

Member
اسان جان شوخي كردم اميدوارم ناراحت نشده باشي
اگر هم ناراحت شدي ببخشيد ديگه شرمنده

black-die

Active Member
Sharang گفت:
black die عزيزدل برادر
آره مجوزم داريم ولي تو موتور فكر نكنم دل و جراتت بيشتر از من باشه - اون 195 تا رو هم من با بنداي ايمنيش خودمو به زين بسته بودم - اصولا سرعت بالاي 150 با موتور يه عالم ديگه اي داره
نميشه وصفش كرد ..... بايد توش باشي و متاسفانه بعدش هم نمي توني وصفش كني
مخلصيم

من بيشترين سرعتي كه رفتم 160 تا بود :cry: نميدونم با چه موتوري بود چون كاملان مشكي بود :lol: ولي قيافش شبيه موتور شما بود
بند ايمني هم نداشت كه خودمو ببندم :roll:
اون عالمي هم كه ميگي نتونستم تجربه كنم ... چون من گواهي نامه ندارم و افتاده بودن دنبالم منم مجبور شدم سرعت برم كه يه وقت نگيرمن كه بدبختم بدون مجوز و گواهي نامه ...
پشت اين موتور نشستنا جرات ميخواد ... شما هم كه 195 تا باهاش رفتي پيشكسوت ما هستي :lol:
در ضمن پاي دل و جرات باشه كم نميارما ... :lol: :wink: :oops:

( ما بيشتر مخلصيم :wink: )

Sharang

New Member
black die عزيزم
قربون تو پسر چيز فهم ....
اولا ديگه دوره دوره ي پيشكسوتي و اين حرفا نيست . من هم هيچكسو لايق پيشكسوتي خودم نمي دونم . فقط ميشه تجربه كرد و لذت برد و كتاب زندگيرو كلفت تر كرد ... ميدوني كه كتاب زندگي بعضي ها فقط به چند خط منحصر ميشه مثل كي متولد شدم كجا درس خوندم كجا كار كردم تا بازنشستگي و با كي ازدواج كردم و چند تا بچه آوردم و بلاخره كي مردم ..... ولي به بعضي هاي ديگه كه ميرسي هر روزشون يه كتاب ميشه پر از ماجرا و تجربه و لذت.....
مرز و فاصله شجاعت و حماقت هم ياد همه مون باشه كه يه تار مو بيشتر نيست

بازم مخلصيم

salmanclever

Well-Known Member
Majid گفت:
اينم منم :oops:

البته سمت چپي منم راستي برادرمه :oops:

مجيد
اوه مجيد جان چه تيپي بابا ايول خيلي دوست داشتم ببينمت ولي مطمعني سمت چپيه تو هستي يك كمي فكر كن شايد سمت راستيه تو باشي
سلمان...

بابا من نبودم چه خبره اينجا
خر كوچولو كفففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففمممممممممممم بريييييييييد بابا
بچه ها من مردم تازه اين حسود كي بود گفته از آيدا جون خوشكلتر هم هست خوب رو كن ببينن جماعت
اين وسط به شخص آيدا خانم فقط توهين نشه ها!!
در ضمن ما كه قبلا لاف زن نداشتيم بابا ايول الحق كه شط رو كرده تو ليوان سر كشيده بالا بابا بي خيال لااقل يه لاف بياين بشه باور كرد راستي 3panta اين خر كوچولو از تو خيلي قشنگتره (خر كوچولو خوب شد؟:oops::wink: ) بعدش ميخواستم بگم آقا مجيد شما هم رو سپنتا رو كم كردينا:wik: سپنتا از تو خوشگلترم پيدا شد ولي از من خوشگلتر مثه اينكه نيست بعدشم اين سيب سبزه نرسيده كي تو رو آخه گاز زده عزيزم بهش بگو بياد پيشه من من خودم بهش غذا ميدم آخه از تو بهتر پيدا نشد كه گاز بزنه (محض شوخي بود) بعدشم خر كوچولو جان من 20 سالمه و دانشجوي عمران شيراز هستم(هههههههههيييييييي خدا دست رو دلم نذار) بعدشم دستتون درد نكنه كه بدون من اينجا رو چرخوندين شرمنده زندگييه و هزار دردسر:oops:

راستي يادم رفت در مورده آسان چيزي بگم بابا آسان جان چقدر تو نازي
راستي زا 3panta خبري نيست مثه اينكه هر گه گداري مياد يه تيكه ميندازه ميره كجاست اين بشر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-----------------------------------
3panta اگه اينو ديدي بي خيالش شوok????????????

R_chizari

Active Member
kami_mz گفت:
Masih گفت:
kami_mz گفت:
3panta گفت:
مسيح تو هم بد تيكه اي نيستي ها
من خيلي قوت پيش به اين نتيجه رسيده بودم. خودش هم در جريانه. :D

من به زودي تو رو خفه ميكنم كامبيز! بگذار 6 شهريور بشه! :wink:

مسيح.
اولا که ما دو نفريم( من و نويد)
ثانيا مادر دهر نزاده است آن که دست بر قوم ********* بلند کند. اونوقت مي خواي خفه کني؟ زررررررررررررررررررررررشششششششششششششششششک.

آقا منم با مسيح :wink: حالا مام دو نفريم (اينچا چرا شكلك زبون درازي نداره ! ) :lol:
6 شهريور . محل قرار . مسيح وسط راه پيادشون ميكنيم بقيه راه رو پياده بيان چطوره ؟ :lol: :lol:

:smoke:

=royal=

Member
sutinevis گفت:
راستی دست از سر این آیدا بردارید خشگلتر از اونم وجود داره ها!
اين بيد كه گفته بود
اي sutinevis نامرد :x
من گفتم تو كف اين آيدا موندم :eek:
ولي آيدا اين عكست رو يكمي بزرگ تر ميزدي بد نبود ها :wink:
عكس من هم كه ماشالاه اينقدر بزرگه كه از چهار چوب صفحه ميزنه بيرون

Masih

Well-Known Member
R_chizari گفت:
kami_mz گفت:
Masih گفت:
kami_mz گفت:
3panta گفت:

مسيح.
ثانيا مادر دهر نزاده است آن که دست بر قوم ********* بلند کند. اونوقت مي خواي خفه کني؟ زررررررررررررررررررررررشششششششششششششششششک.

آقا منم با مسيح :wink: حالا مام دو نفريم (اينچا چرا شكلك زبون درازي نداره ! ) :lol:
6 شهريور . محل قرار . مسيح وسط راه پيادشون ميكنيم بقيه راه رو پياده بيان چطوره ؟ :lol: :lol:

دارمت رضا! بزن قدش! سني هم باشه سن ما بيشتره (عقل كه ديگه جاي خود داره). تازه دو تا ****** هيچ كاري نميتونن در برابر دو تا بچه تهروني انجام بدن! ميگي نه؟ 6 شهريور رو نيگا كن! :wink:

مسيح.

sutinevis

Member
نه آیدا خانوم من نگفتم خشگلتر از شما هستم.اگه دوباره بخونی میبینی که نوشتم خیلی هم زشت و بد ترکیب و وحشت انگیز و خلاصه از این حرفاهستم.من گفتم دست از سر شما بردارن که دخترای خشگلتر از شما هم هستن.
در ضمن فکر کنم که شما تو فکرتون فکر کردید که من همونیم که فکرتون یه دختر بود پس دیگه فکر نکنید که من یه دخترم چون من در واقع پسرم و فکر کنم کوچیکتر از شما. :oops:

sutinevis

Member
راستی آقا مجید اشتباه شد منظروم داداشتون بود.اون تو تهران درس نمی خوند؟
بدجوری آشناس.من داداشتونو یه جا دیدم!

kami_mz

Well-Known Member
Masih گفت:
R_chizari گفت:
kami_mz گفت:
Masih گفت:
kami_mz گفت:
3panta گفت:

مسيح.

دارمت رضا! بزن قدش! سني هم باشه سن ما بيشتره (عقل كه ديگه جاي خود داره). تازه دو تا ****** هيچ كاري نميتونن در برابر دو تا بچه تهروني انجام بدن! ميگي نه؟ 6 شهريور رو نيگا كن! :wink:

مسيح.
اولا: يه فقره********** و يه به قول خودت بچه تهرون.
دوبما: داشتين؟ حالا ميري بزرگترتو مياري؟
سيما: براتون يه سورپريز دارم که روز تور مي فهمي چيه. فقط در اين حد بگم يه نفر قراره بياد که ببينيش کپ مي کني.( يه راهنمايي ديگه: آقاي چيذري خوب ايشونو مي شناسند.).
چارما: آقاي چيذري سرور بنده هستند و کمالاتشون بر همه معلوم. ولي در مورد جناب عالي... الله اعلم.
پنجما: 6 شهريور. مي گي نه؟ خاک بريز رو اين شست. 8)

kami_mz

Well-Known Member
در ضمن بنده متخصص پياده روي هستم. ديگه بيشتر از فاصله ميدان راه آهن تا شهربازي( اونم و دو بار رفت دو بار برگشت ) که نيست؟ يا بيشتر از فاصله تهران زنجان؟

d@nial

Well-Known Member
kami_mz گفت:
در ضمن بنده متخصص پياده روي هستم. ديگه بيشتر از فاصله ميدان راه آهن تا شهربازي( اونم و دو بار رفت دو بار برگشت ) که نيست؟ يا بيشتر از فاصله تهران زنجان؟
اين مشكل از جاي ديگست كامي جان مشكل متخصص بودن نيست

جدیدترین ارسال ها

بالا