8O 8O 8Oblack-die گفت:
من فکر می کردم اسان خوش تیپ تر باشه برای همین فکر کردم اون کتونیه باشه

پس نگو اون دمپاییه هستش

8O 8O 8Oblack-die گفت:
Sharang گفت:black die عزيزدل برادر
آره مجوزم داريم ولي تو موتور فكر نكنم دل و جراتت بيشتر از من باشه - اون 195 تا رو هم من با بنداي ايمنيش خودمو به زين بسته بودم - اصولا سرعت بالاي 150 با موتور يه عالم ديگه اي داره
نميشه وصفش كرد ..... بايد توش باشي و متاسفانه بعدش هم نمي توني وصفش كني
مخلصيم
اوه مجيد جان چه تيپي بابا ايول خيلي دوست داشتم ببينمت ولي مطمعني سمت چپيه تو هستي يك كمي فكر كن شايد سمت راستيه تو باشيMajid گفت:اينم منم![]()
البته سمت چپي منم راستي برادرمه![]()
مجيد
kami_mz گفت:اولا که ما دو نفريم( من و نويد)Masih گفت:kami_mz گفت:من خيلي قوت پيش به اين نتيجه رسيده بودم. خودش هم در جريانه.3panta گفت:مسيح تو هم بد تيكه اي نيستي ها![]()
من به زودي تو رو خفه ميكنم كامبيز! بگذار 6 شهريور بشه!![]()
مسيح.
ثانيا مادر دهر نزاده است آن که دست بر قوم ********* بلند کند. اونوقت مي خواي خفه کني؟ زررررررررررررررررررررررشششششششششششششششششک.
اين بيد كه گفته بودsutinevis گفت:راستی دست از سر این آیدا بردارید خشگلتر از اونم وجود داره ها!
R_chizari گفت:kami_mz گفت:اولا که ما دو نفريم( من و نويد)Masih گفت:kami_mz گفت:من خيلي قوت پيش به اين نتيجه رسيده بودم. خودش هم در جريانه.3panta گفت:مسيح تو هم بد تيكه اي نيستي ها![]()
مسيح.
ثانيا مادر دهر نزاده است آن که دست بر قوم ********* بلند کند. اونوقت مي خواي خفه کني؟ زررررررررررررررررررررررشششششششششششششششششک.
آقا منم با مسيححالا مام دو نفريم (اينچا چرا شكلك زبون درازي نداره ! )
![]()
6 شهريور . محل قرار . مسيح وسط راه پيادشون ميكنيم بقيه راه رو پياده بيان چطوره ؟![]()
![]()
:smoke:
اولا: يه فقره********** و يه به قول خودت بچه تهرون.Masih گفت:R_chizari گفت:kami_mz گفت:اولا که ما دو نفريم( من و نويد)Masih گفت:kami_mz گفت:من خيلي قوت پيش به اين نتيجه رسيده بودم. خودش هم در جريانه.3panta گفت:مسيح تو هم بد تيكه اي نيستي ها![]()
مسيح.
آقا منم با مسيححالا مام دو نفريم (اينچا چرا شكلك زبون درازي نداره ! )
![]()
6 شهريور . محل قرار . مسيح وسط راه پيادشون ميكنيم بقيه راه رو پياده بيان چطوره ؟![]()
![]()
:smoke:
دارمت رضا! بزن قدش! سني هم باشه سن ما بيشتره (عقل كه ديگه جاي خود داره). تازه دو تا ****** هيچ كاري نميتونن در برابر دو تا بچه تهروني انجام بدن! ميگي نه؟ 6 شهريور رو نيگا كن!![]()
مسيح.
اين مشكل از جاي ديگست كامي جان مشكل متخصص بودن نيستkami_mz گفت:در ضمن بنده متخصص پياده روي هستم. ديگه بيشتر از فاصله ميدان راه آهن تا شهربازي( اونم و دو بار رفت دو بار برگشت ) که نيست؟ يا بيشتر از فاصله تهران زنجان؟