به نظر شما کدام دوربین خوبه ؟ Canon PowerShot SX160 IS یا Fujifilm FinePix F660EXR یا

به نظر شما کدام دوربین خوبه ؟ Canon PowerShot SX160 IS یا Fujifilm FinePix F660EXR یا
Sony Cyber-Shot DSC-WX70
منم می خام دوربین بخرم موندم چی بگیرم در حد 500 تومن کم و بیش دیگه نه
الان دوربین هایی که 250 تومن بوده شده 500 تومن شاید بدتر هم بشه
یکی می گه حتماً باید کانن خرید چون تعمیر می شه :عکاس هست
خودمم می گم اگه فرمت RAWرا داشته باشه احتمالاً بهتره چون دیگه با فتوشاپ می شه درستش کرد اما غیر از دوربین دومی تا حالا دوربینی ندیدم که داشته باشه اونم با این پول من همه این دوربین ها یه میلیون به بالا هستن
اگه بیکار نبودم وجداناً یه دوربین یه میلیونی می گرفتم بشه در حد 500 تومن سابق
دوربین کانن هه باتری می خوره قلمی خب حتماً چیز خوبیه تو ساکت باتری داری می زنی
دوربین سونی هه ارزون تره نصبت به امکاناتش ضبط فول اچ دی و مگاپیکسل و سرعت شاتر
خلاصه بین این سه دوربین کدوم خوبه و چرا. اگه بهترش رو می شه خرید هم بگید ممنون

mahdigfx

Member
سلام
دوست عزیز شما دوربین رو برای چه کاری میخواین ؟

لطف کنید با رنگ مشکی بنویسید که چشم ما هم درد نگیره . موفق باشید

برای همه کاری عکس خانوادگی طبیعت کار با فتوشاپ بازی! دنبال کردن عکاسی به صورت حرفه ای
اگر فرمت rawرا پشتیبانی می کرد تا همه قسمت های فتوشاپ رو یاد بگیرم و عکس های بهتری هم بگیرم این فرمت rawچقدر تاثیر داره یه سوال دیگم دارم باتری قلمی بهتره یا شارژی
راستی مثل اینکه یه مدل بالاترش فرمت raw را پشتیبانی می کنه فوجی 750

پس چه دوربینی خوبه از قرار معلوم همون فوجی 750 ارزون ترین دوربین raw دار هست 800 تومن چکار کنم ولی بعضیا می گن قیمت ها دوباره مثل اول می شه صبر کنم یا برم یه دوربین کامپکت دیگه بگیرم مثلاً همون فوجی 660 ولی بدون فرمت کمره راو
نظر شما چیه شما بودید چکار می کردید چی می گرفتید
ممنون

mahdigfx

Member
دوست گلم ، دنیای عکاسی پر از مطالب برای یادگیری هست ، مخصوصا برای شما که میخواهید تازه شروع کنید . تا دوربین نداشته باشید و عکاسی نکنید نمی تونید حتی یک قدم پیشروی کنید . اگر بودجه دارید دوربینی تهیه کنید که با فرمت raw عکسبرداری کنه . اگر هم نتونستید خودتون رو اذیت نکینید ، فقط دوربینی بگیرید که برای شروع کار بتونید باهاش عکس بندازید و تمرین کنید . بعد که عکاسیتون بهتر شد و بودجه داشتید دوربین بالاتر تهیه کنید .

مدل کنون که شما گفتید از قرار معلوم نویز زیادی داره و توصیه نمیشه . مدل سونی هم که شما گفتید خیلی مبتدیه . اگر این سه دوربین مد نظر شما هست بهتره که فوجی 660 بگیرید در ضمن این مدل فرمت raw هم میگیره . در مورد قیمت ها بیشتر تحقیق کنید که بعدا از این بابت ضرر نکنید .

زنده باشید .

جدیدترین ارسال ها

بالا