به نظر شما دويتان كدوم ناك 7.4 بهتر از همه و كامل تره؟؟؟

Jasem

Member
اونوقت بگيد هي تبليغه و انشا ا.. كه خوب شده باشه . اما يك چيزي بهتر نيست به جاي تكرار يك كار همه با هم براي كامل شدن يك پروژه كار كرد.
مثلاْ بياييم گروههاي كاري بسازيم و هر كسي تو هر زمينه اي كه مي تونه و به نظرش تخصص داره كار رو انجام بده . اينجوري به نظر شما كار بهتر انجام نميشه !!؟

aghahamidgol2

Active Member
Jasem گفت:
اونوقت بگيد هي تبليغه و انشا ا.. كه خوب شده باشه . اما يك چيزي بهتر نيست به جاي تكرار يك كار همه با هم براي كامل شدن يك پروژه كار كرد.
مثلاْ بياييم گروههاي كاري بسازيم و هر كسي تو هر زمينه اي كه مي تونه و به نظرش تخصص داره كار رو انجام بده . اينجوري به نظر شما كار بهتر انجام نميشه !!؟
يه ايراني اندازه 100 تا خارجي مي تونه فكر و كار كنه
دو تا ايراني اندازه 50 تا .................................
همين جور فكر كن ديگه
متاسفانه فرهنگ كاركردن گروهي و كار جمعي ما ايرانينا ضعيف است
اما نظر جالبي هست من كه هستم اگر همه موافقن :arrow:

aghahamidgol2

Active Member
Jasem گفت:
يه ايراني اندازه 100 تا خارجي مي تونه فكر و كار كنه
دو تا ايراني اندازه 50 تا .................................
همين جور فكر كن ديگه
متاسفانه فرهنگ كاركردن گروهي و كار جمعي ما ايرانينا ضعيف است
اما نظر جالبي هست من كه هستم اگر همه موافقن :arrow:

Jasem

Member
به نظرم در اين مورد بهتره يك قسمتي باز كنيم و بچه ها درموردش بحث بشه البته به شرطي كه نتيجه اي هم گرفته بشه . مثلاْ همين فارسي پروجيكت كه كامبيز كار ميكنه خيلي عاليه فقط متاسفانه حيف كه مدتي هست داره خاك مي خوره

zfarhad2003

Member
من هم كاملا با اين حركت دوستان موافقم و حتي حاضرم همه كساني رو كه توي اين راه قدم مي‌زارن رو حمايت كنم

Jasem

Member
فقط خواهشاْ معنوي نباشه
---> شوخي كردم <------
در هر صورت حركت همه جورش درسته چون بهتر از سكونه حتي اگه معنوي باشه

zfarhad2003

Member
حمايت از نوع اينترنتي يعني مي‌تونم فضا براشون تهيه كنم تا راحتر فعاليت كنن و همچنين هرنوع امكان اينترنتي ديگه.

البته و صد البته حمايت معنوي هم توش هست (شوخي كردم)

aghahamidgol2

Active Member
zfarhad2003 گفت:
حمايت از نوع اينترنتي يعني مي‌تونم فضا براشون تهيه كنم تا راحتر فعاليت كنن و همچنين هرنوع امكان اينترنتي ديگه.

البته و صد البته حمايت معنوي هم توش هست (شوخي كردم)
خوبه حمايت خيلي خوبي هست فضا و ... :)

Jasem

Member
و اينگونه اولين گامهاي اين حركت برداشته شد . فقط دوستان ديگه نظري ندارن ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا