به نظر شما دويتان كدوم ناك 7.4 بهتر از همه و كامل تره؟؟؟

zoghal

Active Member
به نظر شما دويتان كدوم ناك 7.4 بهتر از همه و كامل تره؟؟؟
لطفا من را راهنماي بنمايد. :p

ara

Member
اگه پولي ميخواي از ايرا پرتالز بگير
فوق العاده توپه

aghahamidgol2

Active Member
اگر مجاني هم مي خواي مشهد تيم بدك نيست ولي هر چه قدر پول بدي آش مي خوري
تازه اگر پول بدي پورتال هاي خوب هم مي خوري

سلام...
دوستان به زودي شما مي تونيد سوپر ناك 7.4 IranianITC را به صورت رايگان دانلود كنيد.. ( امكانات فوق العاده عالي و جديد داره ) :wink:

narenj

Member
iranianitc گفت:
سلام...
دوستان به زودي شما مي تونيد سوپر ناك 7.4 IranianITC را به صورت رايگان دانلود كنيد.. ( امكانات فوق العاده عالي و جديد داره ) :wink:
آقا شما كه كارتون لنگ نوك ما بود. حالا خودتون Nuke فارسي ساري مي كنيد؟

narenj گفت:
iranianitc گفت:
سلام...
آقا شما كه كارتون لنگ نوك ما بود. حالا خودتون Nuke فارسي ساري مي كنيد؟
آره ديگه... گفتيم ما هم اين كار را تجربه كنيم...

aghahamidgol2

Active Member
iranianitc گفت:
سلام...
شما كه اصلا قصدتون تبليغ نبود :idea:

دوستان هر جور مي خوان در رابطه با نوشته من فكر كنند... من به اين نتيجه رسيدم كه يه سري اينجا آدم هستن كه براي اين انجمن مفيد نيستند و فقط بلد هستن يه تاپيك را شلوغ كنند كه من اميدوارم مديران براي اين موضوع يه فكري بكنند.. :wink:

aghahamidgol2

Active Member
از يك جهت باهات هم عقيده هستم انسان هايي همستند كه با ورودشان انجمنها خيلي منحوس شده مديران براي رفع اين منحوسي بايد فكري كنند

بچه ها بنظر من بهتر كه با هم بحث نكيد و توانايي هاي خودتون رو نه در حرف كه حرف باد هواست بلكه در عمل نشون بديد
در مورد تبليغ هم بايد بگم كه چيز خوبيه و موافقم البته به شيوه درست و اصوليش
آخه مي دونين بچه ها جديدن اين شيوه تبليغ يه خورده زيادي تو انجمن ها باب شده ( البته منظورم به شخص به خصوصي نيست و خواهش مي كنم از دوستان كه سريع موضع گيري نكنن) و اصلا هم روش خوبي نيست و فقط بچه ها رو سر در گم مي كنه يا لا اقل كساني كه تازه مي خوان بيان ببينن نوك چيه و باهاش آشنا بشن و شايد هم خداي نكرده باعث بشه كه يه جورايي دلزده بشن پس به نظر من خيلي بهتره كه اگه هم همچين پست هايي به انجمن ها ارسال ميشه همراه با لينك دانلود و توضيحات كامل در باره برنامه و امكاني كه داره باشه تا دستاني كه علاقه مند به دانلودش هستن , دانلود و ازش استفاده كنند

به اميد موفقيت و شب بخير

a Truth Seeking

Active Member
آقا تا اين PHP Nuke فارسي شده iranianitc عزيز در اختيار عموم قرار نگيره نمي شه در موردش قضاوت كرد. (هرچند من ديگه از ماجراهاي PHP Nuke خودمو كنار كشيدم.) .

a Truth Seeking گفت:
آقا تا اين PHP Nuke فارسي شده iranianitc عزيز در اختيار عموم قرار نگيره نمي شه در موردش قضاوت كرد. (هرچند من ديگه از ماجراهاي PHP Nuke خودمو كنار كشيدم.) .

a Truth Seeking جان من هم با نظر شما موافقم
اما از اينكه گفتي " من ديگه از ماجراهاي PHP Nuke خودمو كنار كشيدم " چيزي سر در نياوردم

zfarhad2003

Member
مثل اينكه دوستان به همه چيز فكر مي‌كنن به جز Open Source بودن برنامه‌ها آقا به نظر من اگه تبليغ هم در جهت اراپه و معرفي برنامه‌هاي كدباز باشه هيچ اشكالي نداره هم همه بچه‌ها با اون برنامه آشنا مي شن و هم مي تونم از آن استفاده كنن ولي بعضي از دوستان مي‌يان و واسه برنامه‌هاي پولي خودشون تبليغات مي‌كنن كه من با اين حركت كاملا مخالفم و اگه شما هم با نظرات من موافقين ميتونيم از مديران انجمن خواهش كنيم كه جلوي اين گونه افراد رو بگيرن

Jasem

Member
حالا نگيم تبلغ نكنن ولي حداقل به قول اشكان يك لينكي هم بگذارن تا بشه از عملكردها نتيجه گرفت open source بودن بايد براي ما ها هم يك مزيت بشه نه يك راه براي دور زدن

aghahamidgol2

Active Member
من نمي دونستم آدم بي جنبه اين همه زياده كه با يك كلمه تبليغ اين همه قاطي مي كنه
اميدوارم ناك آي تي سي خوب باشه ولي كسي انتقاد نكنه كه كتكرو خورده :)

zoghal

Active Member
از همه تون ممنون خوب سوالم جواب دادين
بابا سوال من كه دعوا و كل كل جوابش نيست كههههه

آقا شرمنده كه كمي اين ناك من طول كشيد... آخه من بايد سال آينده كنكور بدم و الان هم وقت نمي كنم كاملش كنم..البته كامل شده فقط مانده كه آپلود كنم و يه چك كنم.. اميدوارم به زودي كار تمام بشه و لينك دانلودش را بزارم

جدیدترین ارسال ها

بالا