به من كمك كنيد كه اعصابم خورد شده

amanat

Member
بذار از اول بگم
ما روي درايو c ويندوز xp را داشتيم . من امدم روي درايو ديگري نيز ويندوز xp بريزم
متاسفانه وسط نصب قفل كرد . من هم بي خيال شدم . وان درايو را فورمت كردم
ولي :cry: الان زماني كه ويندوز مي خواهد بالا بيايد دو انتخاب براي ويندوز دارد و 3 ثانيه هم وقت ميده وزود وارد ويندوزي مي شه كه من فورمت كردم
كمك كنيد و بگيد كه چطور ايكن انتخاب ان را وردارم يا حداقل زمان انتخاب را افزايش بدم.

amirhomayoun

Active Member
بابا سه ثانيه كه كافيه كه! ميخواي يه دكمه بالا يا پايين رو بزني ديگه! تازه به محض اين كه يكي از كليدهاي بالا يا پايين رو بزني بايد شمارشگرش وايسته! (تا اون جايي كه يادمه اين جوري بود)
دكمه pause (روي صفحه كليد: بالا سمت راست) رو هم امتحان كن ببين اگه بزنيش متوقف ميشه يا نه!

راه ديگه اش اينه كه از توي يه ويندوز ديگه فايل boot.ini‌ رو ويرايش كني و اون خط مربوط به ويندوز ناخواسته رو حذف كني . اما مراقب باش!

animeditor

Active Member
سلام جمیعاً
دوستمون amirhomayoun درست می گن (در مورد BOOT.ini).
یه راه بی دردسر اینه که روی My Computer کلیک راست کنی و بری به: Advanced==>Startup And Recovery==>Settings
توی پنجره باز شده، از لیست بالا، ویندوز اصلی رو انتخاب کن و زیر اون قسمت، تایم اول رو هر چی که می خوای بذار. هواست باشه که ویندوز رو درست انتخاب کنی. چون یه ویندوز داری، بهتره که تایم رو صفر بذاری که دیگه اون لیست کذایی رو نبینی.
فایل boot.ini دقیق تر کار می کنه ولی چون یه کم کار می بره، فعلاً بی خیال...
ولی اگه خواستی، بگو تا دقیقاً بهت توضیح بدم.
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا