sadeghgraphic
Member
با درود به همگان
بلاخره پروژه مالتی مدیای کورش به پایان رسید.
چند تا عکس از منوی برنامه گذاشتم که میتونید ببینید و نظر بدید.
برنامه رو هم برای دانلود گذاشتم که توصیه میکنم دانلود کنید و حتما بعد از استفاده نظرتون رو بگید.
هدف من از ایجاد این برنامه فقط یاد آوری گوشه هایی از تاریخ پر شکوه ایرانه که به فراموشی سپرده شده.
در قسمتهایی از برنامه که فایل متنی هست طوری گذاشتمش که کاربر به راحتی بتونه متن رو کپی کنه و استفاده کنه.
و یه چیز جالب: یه صفحه مخفی توی پروژه قرار دادم که فقط اونایی که خیلی حرفه ای هستند میتونند پیداش کنن.
این برنامه رو از همین الان داریم با تعداد زیاد کپی میکنیم که روز 7 آبان در پاسارگاد به طور رایگان به علاقمندان بدیم.
دو تم و یک اسکرین سیور زیبا هم داخل برنامه گذاشتم.
برنامه رو برای راحتی دوستان 4 قسمت کردم که جمعا روی هم 17 mb میشه.
امیدوارم که بپسندید و در معرفی کردن برنامه به دیگران کمکم کنید.
یزدان یارتان
1: عکسهای منو برنامه
2: دانلود پروژه مالتی مدیای کورش بزرگ
بلاخره پروژه مالتی مدیای کورش به پایان رسید.
چند تا عکس از منوی برنامه گذاشتم که میتونید ببینید و نظر بدید.
برنامه رو هم برای دانلود گذاشتم که توصیه میکنم دانلود کنید و حتما بعد از استفاده نظرتون رو بگید.
هدف من از ایجاد این برنامه فقط یاد آوری گوشه هایی از تاریخ پر شکوه ایرانه که به فراموشی سپرده شده.
در قسمتهایی از برنامه که فایل متنی هست طوری گذاشتمش که کاربر به راحتی بتونه متن رو کپی کنه و استفاده کنه.
و یه چیز جالب: یه صفحه مخفی توی پروژه قرار دادم که فقط اونایی که خیلی حرفه ای هستند میتونند پیداش کنن.
این برنامه رو از همین الان داریم با تعداد زیاد کپی میکنیم که روز 7 آبان در پاسارگاد به طور رایگان به علاقمندان بدیم.
دو تم و یک اسکرین سیور زیبا هم داخل برنامه گذاشتم.
برنامه رو برای راحتی دوستان 4 قسمت کردم که جمعا روی هم 17 mb میشه.
امیدوارم که بپسندید و در معرفی کردن برنامه به دیگران کمکم کنید.
یزدان یارتان

1: عکسهای منو برنامه
2: دانلود پروژه مالتی مدیای کورش بزرگ
آخرین ویرایش: