به مناسبت 7 آبان-دانلود مالتی مدیای کورش بزرگ + عکس از منو ها

با درود به همگان

بلاخره پروژه مالتی مدیای کورش به پایان رسید.

چند تا عکس از منوی برنامه گذاشتم که میتونید ببینید و نظر بدید.

برنامه رو هم برای دانلود گذاشتم که توصیه میکنم دانلود کنید و حتما بعد از استفاده نظرتون رو بگید.

هدف من از ایجاد این برنامه فقط یاد آوری گوشه هایی از تاریخ پر شکوه ایرانه که به فراموشی سپرده شده.

در قسمتهایی از برنامه که فایل متنی هست طوری گذاشتمش که کاربر به راحتی بتونه متن رو کپی کنه و استفاده کنه.

و یه چیز جالب: یه صفحه مخفی توی پروژه قرار دادم که فقط اونایی که خیلی حرفه ای هستند میتونند پیداش کنن.

این برنامه رو از همین الان داریم با تعداد زیاد کپی میکنیم که روز 7 آبان در پاسارگاد به طور رایگان به علاقمندان بدیم.

دو تم و یک اسکرین سیور زیبا هم داخل برنامه گذاشتم.

برنامه رو برای راحتی دوستان 4 قسمت کردم که جمعا روی هم 17 mb میشه.

امیدوارم که بپسندید و در معرفی کردن برنامه به دیگران کمکم کنید.

یزدان یارتان :rose:

1: عکسهای منو برنامه

2: دانلود پروژه مالتی مدیای کورش بزرگ

cover-majid-online.jpg

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام
این برنامه با mmb نوشته شده؟

در هر حال من این پروژه رو بخاطر حجم بالاش و سرعت کم اینترنت دانلود نکردم اما واقعا تبریک میگم گرافیک فوق العاده زیبایی داره طوری که حتی اگه برنامه مشکلی داشته باشه این گرافیک میتونه جبرانش بکنه این اینترفیس یکی از بهترین هایی هست که تا حالا دیدم
بازم تبریک میگم

AV_3SG

Member
برنامه و گرافیک کار خیلی عالیه
منم نظر peyman136 رو تائید میکنم
ولی ای کاش اطلاعاتی هم از دیگر قسمت های تاریخ باشکوه ایران هم قرار می دادید

Ehssan_it

Well-Known Member
قبلا تو انجمن فتوشاپ اینترفیس کار رو دیده بودم
کار جالبی شده
بسته بندی هم که حرف نداره
اگه بتونتم دانلود کنم نظرم رو راجع به اصل کار هم میگم

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
من برنامتون رو دانلود کردم، بسیار زیبا هست و گرافیک کار بسیار چشم نواز هست
واقعاً بهتون تبریک میگم

همچنین اسکرین سیور و تم گوشی بسیار کار جالبی هست، البته هنوز تم رو امتحان نکردم ولی مطمئن هستم اونها هم مثل اسکرین سیورتون بسیار زیبا خواهند بود.

باز برای ارائه کار با ارزشتون بهتون تبریک میگم و به سهم خودم ازتون تشکر میکنم که از هنرتون در راستای کار فرهنگی استفاده میکنید

موفق باشید.

naseronline

Well-Known Member
دلم نيومد براي اين كار غرور آفرين و زيباتون تبريك نگم. گرافيك كار بسيار چشمگير و فوق العاده است. همچنين موزيك برنامه خيلي زيباست و با موضوع پروژه همخواني داره. منتها اگر چند موزيك ديگه در همين زمينه قرار ميداديد تا بصورت يك ليست اجرا شه كار بسيار گوشنواز تر مي شد. اما اين هيچي از ارزش كار شما كم نمي كنه. من معتقدم اين پروژه ميتونه گسترده تر بشه و اطلاعات بيشتر و همچنين تصاوير بيشتري از كوروش بزرگ و ... درش قرار بگيره. در نهايت از شما به خاطر اين كار تاريخي زيباتون تشكر مي كنم و اميدوارم از اين تلنگر ها براي بيدار كردن وجدان خفته همه ايراني ها باز هم ببينيم.
و یه چیز جالب: یه صفحه مخفی توی پروژه قرار دادم که فقط اونایی که خیلی حرفه ای هستند میتونند پیداش کنن.

خوشگلي صادق جان. :green:

K@M@L

Well-Known Member
من برنامه رو دانلود کردم، باید بگم که بسیار جالب بود

مخصوص ورود و خروج از برنامه خیلی عالی بود

بخش معرفی و شناخت بسیار جذاب بود

کلا برنامه ایی زیبا با مطالب زیبا داشت

واقعا جای خسته نباشید و تشکر داره

امیدوارم همیشه موفق باشید

NARANJTORANJ

Well-Known Member
گرافیک |خوب
سلیقه و کوردیناتور |عالی
موزیک |عالی
افکت و عفه های پروژه |ضعیف
فیلم های پروژه |ضعیف
هماهنگیه فونت ها با سوژه پروژه |ضعیف

خسته نباشید میگم
اگر می توانستید از افکت های فلش با سویچ استفاده کنی پروژه عالی میشد
در کل کار جالبی هست .
لطفا نرم افزار های که به کار بردین رو نام ببرین

دلم نيومد براي اين كار غرور آفرين و زيباتون تبريك نگم. گرافيك كار بسيار چشمگير و فوق العاده است. همچنين موزيك برنامه خيلي زيباست و با موضوع پروژه همخواني داره. منتها اگر چند موزيك ديگه در همين زمينه قرار ميداديد تا بصورت يك ليست اجرا شه كار بسيار گوشنواز تر مي شد. اما اين هيچي از ارزش كار شما كم نمي كنه. من معتقدم اين پروژه ميتونه گسترده تر بشه و اطلاعات بيشتر و همچنين تصاوير بيشتري از كوروش بزرگ و ... درش قرار بگيره. در نهايت از شما به خاطر اين كار تاريخي زيباتون تشكر مي كنم و اميدوارم از اين تلنگر ها براي بيدار كردن وجدان خفته همه ايراني ها باز هم ببينيم.

خوشگلي صادق جان. :green:

ممنون از نظرات. دوست من اتفاقی پیداش کردی یا دنبالش بودی؟

Ehssan_it

Well-Known Member
البته اقا صادق ، چیز زیاد سختی نبود برای پیدا کردنش
اونائی که زیاد تو این انجمن هستند و اونائی که با این برنامه کار کردن از این کلک ها گاهی تو پروژه ها میزنن ( برای بعدها خوبه)
ولی شاید پیدا کردنش برای افرادی که به طور عادی استفاده می کنند وقت ببره !

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
با تعریفاتی که دوستان کردن من هم وسوسه شدم و دانلودش کردم ، گرافیکش فوق العاده هست موضوع پروژه هم که حرف نداره ، فقط یه اشکال در مورد محافظ صفحه نمایش که به نظرم Always on top نیست و موقع اجرا TaskBar مخفی نمیشه و باید روش کلیک کرد تا TaskBar مخفی شه .

در کل عالی بود، موفق باشید .

جدیدترین ارسال ها

بالا