به روز شدن لحظه ای Html

سلام
من یک مشکل دارم.
وقتی یک صفحه Html رو با فرانت پیج می سازم و آپلود می کنم (publish) روی سرورم مدت ها طول میکشه تا بخواهد تا تغیرات را لحاظ کنه و حتما باید F5 رو بزنم تازه بعضی وقت ها دکمه ریفرش رو هم میزنم صفحه ی قبلی میاد. چکار کنم؟ چه کدی وارد کنم که سرور بفهمه تغیرات جدید رو لحاظ کنه؟

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
شما باید از تگ های متا استفاده کنید که این کار رو برای شما انجام میدهند, زیرا صفحات شما cach گرفته میشن:
HTML:
 <META HTTP-EQUIV="Pragma" CONTENT="No-Cache">
<META HTTP-EQUIV="Cache-Control" CONTENT="No-Cache,Must-Revalidate,No-Store">
<META HTTP-EQUIV="Expires" CONTENT="0">

اطلاعات کامل در باره تگ های مت: http://javascript.echessdesign.com/metatag

bamshad

Well-Known Member
شما بر روی هاست های free این کار رو میکنید؟
اگه در این صورت باشه حتما" فایلهات حجمشون زیادند و سایتت هم limite آپلودش تموم شده
--
شاید هم من اشتباه کنم ولی راههای زیادی وجود داره
-
شما به ترتیب کاری رو که من میگم رو انجام بده :
Tools\Internet Option
در برگه ی general در قسمت Temporary Internet Files بروی Settings بزن و دگمه رادیویی رو روی Every Visit To The Page بزار و OK کن و بیرون بیا و همه ی IE ها رو ببند و دوباره باز کن اگه نشد یک بار restart کن
--
در صورتی که کار بالا رو انجام بدی دیگه احتیاج به زدن دیگمه ی CTRL+F5 نخواهی داشت

mehradmoein

Member
بهترین کار استفاده از کدهایی هست که جناب echessdesign گفتن.از این کد ها هم می شه استفاده کرد:
(البته asp هستن.) :
<%
'Make sure this page is not cached
Response.Expires = -1
Response.ExpiresAbsolute = Now() - 2
Response.AddHeader "pragma","no-cache"
Response.AddHeader "cache-control","private"
Response.CacheControl = "No-Store"
%>

مرسی دوستان. نه هاستم فری نیست، از پرشین وب گرفتم. دنبال همون متا بودم اما نظر دوستان دیگه رو هم امتحان می کنم و نتیجه رو میگم. قربون همتون
مرسی

bamshad

Well-Known Member
از پرشین وب گرفتی؟ پس کلاست تعطیله
هاست و دومین من رو بعد از 6 ماه سوم قرار داد بالا کشیدند

باید بگم بعد از حدود چهار پنج ماه تلاش شبانه روزی روی سایتم آقای پرشین وب آمد گفت سرورشون را منتقل کردند. من رفتم دیدم به! همه ی فایل هام پاک شده، البته هاستینگ رو بهم پس دادند اما چه پس دادنی! همه ی زحمات هیچی!:cry:
گاهی دوست دارم:twisted: باشم. تا بعضی جاها را هک کنم.
می دونم هیچ ربطی نداشت و ببخشید.
ضمنا از دوستان عزیز تشکر می کنم. اون تگ متا خیلی بدردم خورد. ایول.

جدیدترین ارسال ها

بالا