من دنبال يك طراح قالب حرفه اي ميگردم اگه پيدا شد به من پي ام بده
K Kamyar_graphic New Member Sep 14, 2005 #1 من دنبال يك طراح قالب حرفه اي ميگردم اگه پيدا شد به من پي ام بده
Smash Team Member Sep 14, 2005 #4 سلام، فکر می کنم به راحتی بتونیم همکری کنیم. برای دیدن نمونه کارهای تیم ما یه سری به سایتمون بزن لطفاً! www.smashteam.com [email protected]
سلام، فکر می کنم به راحتی بتونیم همکری کنیم. برای دیدن نمونه کارهای تیم ما یه سری به سایتمون بزن لطفاً! www.smashteam.com [email protected]
Smash Team Member Sep 14, 2005 #6 اگر زحمت بکشین از طریق ایمیل مکاتبه کنبم ممنون می شم: [email protected] در کمتر از 24 ساعت حتماً جواب داده میشود.
اگر زحمت بکشین از طریق ایمیل مکاتبه کنبم ممنون می شم: [email protected] در کمتر از 24 ساعت حتماً جواب داده میشود.
mamali132002 Active Member Sep 16, 2005 #8 ما باید یه کاری از شما ببینیم تا با اون مقایسه کنیم که حرفه ای هستیم یا نه !؟
mohsenshahbazi Active Member Sep 16, 2005 #10 واااااااااااااااااااااااااا... چه قدر طراح قالب حرفه ای !!!! بابا ایول اینجا انگار همه خودشون رو حرفه ای میدونن ... حد اقل یکی یه نمونه کار میزاشتین بعد میگفتین تماس بگیر ... محسن
واااااااااااااااااااااااااا... چه قدر طراح قالب حرفه ای !!!! بابا ایول اینجا انگار همه خودشون رو حرفه ای میدونن ... حد اقل یکی یه نمونه کار میزاشتین بعد میگفتین تماس بگیر ... محسن
digitalBIZ Member Sep 17, 2005 #11 salam. kambiz mahmoudi hastam. site e man www.digitalKAM.biz ID yahoo massender e man : [email protected] tel : 0915 500 8696
salam. kambiz mahmoudi hastam. site e man www.digitalKAM.biz ID yahoo massender e man : [email protected] tel : 0915 500 8696