به خدا خسته شدم ! هیچ کس zend نداره!!!!

myhost

Member
سلام
دوستان من به دنبال نرم افزار
zend encoder

من فایل های پی اچ پی ام را کد کردن ولی ورژن نمر افزارم قدیمی و روی سایتم این پیغام را میده

Zend Optimizer not installed

This file was encoded by the Zend Encoder / Zend SafeGuard Suite
In order to run it, please install the freely available Zend Optimizer, version 2.1.0 or later.
What is the Zend Optimizer?

The Zend Optimizer is one of the most popular PHP plugins for performance-improvement, and has been freely available since the early days of PHP 4. It improves performance by taking PHP's intermediate code through multiple Optimization Passes, which replace inefficient code patterns with efficient code blocks. The replacement code blocks perform exactly the same operations as the original code, only faster.
In addition to performance-improvement, the Zend Optimizer also enables PHP to transparently load files encoded by the Zend Encoder or Zend SafeGuard Suite.
The Zend Optimizer is a freely-available product from Zend Technologies. Zend Technologies is the company that develops the scripting engine of PHP, also known as the Zend Engine.

حالا من هر جا را میگردم پیدا نمیکنم
تعجب هیچ کس تا حالا یعنی به این مشکل بر نخورده مشکل من را حل کنه
آقا مجید هم که دیگه زیاد به انجمن سر نمیزنه
و ........
حالا ممنون میشم هر کس داره و تست کرده و مطمن اینجا بذاره
به خدا از بس گشتم خسته شدم

هیچ جا یک نسخه ی درست و حسابی گیر نمیاد

به هر حال منتظر شما با معرفت ها هستم

myhost

Member
اگر مدیران هاستینگ
و یا برناه نویسان حرفه ای دارن ممنون میشم
بذارن
من از این بلاتکلیفی در بیام
ممنون

YTERROR

Active Member
تویی فروم تویی چند تا تایپیک لینک دادم لطفا جستجو کنید دوست عزیز

موفق و پیروز باشید

ali-k

Member
دوست عزیز این مشکل خاصی نیست !! گشتن هم نمیخواد !!

این پیغام زمانی نمایش داده می شود که روی سرور شما Zend-optimizer نصب نباشد یا نسخه قدیمی تر از انچه مورد نیاز است باشد.

راه حل ها:

1- اگر سرور بر روی اینترنت است با مسئول سرور تماس بگیرید و در خواست نصب Zend optimizer بدهید که معمولا یک روز بعد از درخواست شما نصب می کنند

2- اگر روی دستگاه خودتان با این مشکل برخورد کردید یا از xampp استفاده کنید (نرم افزار های مشابه هم قبوله) که اتوماتیک نصب می کنند .

3- اگر روی دستگاه خودتان با این مشکل برخورد کردید و میخواهید خودتان zend-optimizer را نصب کنید این برنامه با حجم خیلی کمی بصورت رایگان توسط شرکت سازنده Zend برای دانلود قرار داده شده است که در همان پیغام بالا آدرس سایت و صفحه مربوطه وجود دارد.

myhost

Member
والا میگم که ما نصب کردیم
ولی میگن نسخه ی ما قدیمی هست
ما فکر کنم 1.5 باشه
و شاید اونها جدید تره

myhost

Member
من به پارس دیتا زنگ زدم گفتن صفحه ی
info.php
را ببین من دیدم و این صفحه نمایش داده شد
و گفتن ما نصب کردیم چون که این صفحه نمایش داده میشه