به جوونیم رحم کنید!

aspnet_22

Member
من یک سال است که لیسانس کامپیوتر گرفته ام برای خدمت سربازی در به در دنبال جایی گشتم که بتوانم مرتبط با رشته ام خدمت کنم اما به جرم نداشتن بند پ احتمالا مجبورم که دو سال از بهترین دوران زندگی را در پادگانهای ....بگذرانم.امشب وقتی که در این فروم گشت میزدم گفتم که یه تیری در تاریکی بیندازم.اگر دوستانی که در این زمینه ها مسئو لیت دارند از اینجا گذری میکنند خواهشمندم که کمکی کنند بالاخره اداره ای سازمانی...من تقریبا هرچه بخواهید در زمینه کامپیوتر بلدم Asp Sql Php Fron Dream Phtoshop Corel .net سخت افزار شبکه و....همچنین تمام دوره های Icdl و رایانه کار.باور کنید امتحانش مجانیی.ضمنا شیرینی دوستان هم کاملا محفوظ .در ضمن هر شهری باشه مهم نیست به خصوص اگه در تهران یا خوزستان باشه که دیگه عالیه

YTERROR

Active Member
دوست عزیز اگر شما بلد هستید خوب سربازی نرید و محلی کار کنید چون برای کسی که اینای که شما گفتید کار خیلی زیاده و بعد از سن 30 سالگی هم که از 7 دولت آزادی

ali_advance

New Member
aspnet_22 گفت:
من یک سال است که لیسانس کامپیوتر گرفته ام برای خدمت سربازی در به در دنبال جایی گشتم که بتوانم مرتبط با رشته ام خدمت کنم اما به جرم نداشتن بند پ احتمالا مجبورم که دو سال از بهترین دوران زندگی را در پادگانهای ....بگذرانم.امشب وقتی که در این فروم گشت میزدم گفتم که یه تیری در تاریکی بیندازم.اگر دوستانی که در این زمینه ها مسئو لیت دارند از اینجا گذری میکنند خواهشمندم که کمکی کنند بالاخره اداره ای سازمانی...من تقریبا هرچه بخواهید در زمینه کامپیوتر بلدم Asp Sql Php Fron Dream Phtoshop Corel .net سخت افزار شبکه و....همچنین تمام دوره های Icdl و رایانه کار.باور کنید امتحانش مجانیی.ضمنا شیرینی دوستان هم کاملا محفوظ .در ضمن هر شهری باشه مهم نیست به خصوص اگه در تهران یا خوزستان باشه که دیگه عالیه
سلام
از اين موضوع واقعا ناراحت شدم ولي مگه خون شما از ما رنگين تر ؟
آره داداش مام توي همين بهترين دوران زندگيمون رفتيم و بدترين دوران زندگي مون را گزرونديم
در هر حال اميدوارم كه جاي خوبي بيفتي

ToFaN

Well-Known Member
yterror گفت:
دوست عزیز اگر شما بلد هستید خوب سربازی نرید و محلی کار کنید چون برای کسی که اینای که شما گفتید کار خیلی زیاده و بعد از سن 30 سالگی هم که از 7 دولت آزادی
ترور جان اگه کمکی از دستتان بر نمی آید خواهشا دیگه نمک رو زخم کسی نریزید
در بعضی مواقع خودتو جایه اون حساب کن
من این لینک به دوستانم ارسال میکنم خدا کنه کمکی از دستم بر بیاد جدا خوشحال میشم

YTERROR

Active Member
نریختم فقط راه حلی که 80 درصد از جوونا انتخاب کردن ور گفتم یکیشم خودم

تویی سربازی دیگه پارتی و... حرفی برای گفتن نداره مگه این که بسیجی فعال باشی اون موقع نونت تویی روغنه اگر کسی هم بهت قولی داد قبول نکن چون نمی تونه برات کاری بکنه بزار بری سربازی اونجا خودتو نشون بدی مطمن باش با لیسانست خیلی کارا می تونی بکنی

اون که می گن سرباز بد بخت بیچاره شما نیستید کسی که زیر دیپلم و یا جدیدا دیپلم داره

چون عموی خودم تیمسار دارم می گم اون برای برادرزاده اش نتوسنت کاری بکنه دیگه چی برسه به کسی که بحواد برا غریبه کاری کنه این چیزایی بود که برای خودم اتفاق افتاده

موفق و پیروز باشید

Sunboy454

Active Member
عنوان لینک : استخدام برنامه نویس Asp.net
گفتم شاید کمکی بکنه ؛ اگه شما بتونی انجام بدی ؛

جدیدترین ارسال ها

بالا