به تجربه شما نياز دارم !

با درود بيكران
خواستم ازتون يه راهنمايي بگيرم در خصوص يادگيري 3DMax در زمينه معماري
هر طور شده بايد كار با اين نرم افزار رو ياد بگيرم براي اين منظور خواستم از تجربه شما دوستان كه كار با تري دي رو ياد گرفتيد استفاده كنم و براي يادگيري اون مسيري رو برم كه كمترين زمان و هزينه رو برام داشته باشه .
خواهشي كه داشتم اينه كه اگه از نظر مديران عزيز ايرادي نداره پكيج هاي آموزشي مفيد و كارآمد رو بهم معرفي كنيد و اگه تبليغ محسوب ميشه لطفا از طريق پيام خصوصي بهم بگيد .
نمي خوام بعد از مقداري هزينه و وقت حروم كردن تازه متوجه شم كه بايد چه مسيري رو انتخاب مي كردم پس لطفا كمكم كنيد.
با سپاس
:rose:

shin shin

Member
به نظر من اول یک کلاس برو کلیت کار دستت بیاد بعد برای برطرف کردن ایرادها به این سایت مراجعه کن

به نظر من کلاس جز سردگمی چیزی برات نمی یاره اول یک کتاب بگیر و بعد از مطالعه اون برو دی و دی های آموزشی خارجی مثل CG_Academy که 34 دی و دی است رو بگیر این آموزش ها ، اموزش های پایه هستند و تردی مکس رو در تمام زمینه ها بصورت ساده آموزش می ده ، بعد سعی کن آموزش هایی درباره تردی مکس در معماری مثل I3D رو که آموزش تردی مکس اختصاصی برا ی تردی مکی است رو تهیه کن ود و نهایت باید بری سراغ موتور رندر ویری که بتونی بعد از ساختن فضا ها یک رندر خوب از کارت بگیری
من تقریبا تمام این آموزش ها رو دارم اگر خواستی برام پیغام بزار

آخرین ویرایش:

spr_3d

Member
به نظرمن کلاس ارزشی نداره شما از سه راه میتونین یاد بگیرین
1- کتاب: که با کلیت کار اشنا میشین همیشه هم دم دست هست
2-cd های اموزشی: یکی دوتا فارسی پگیر برا مبتدی ها خوب هست بعدش برو سراغ زبان اصلی ها
3-اینترنت : که تو این سایت بچه ها زحمت میکشن (ضمن خسته نباشین به همه برو بچ مجید انلاین) میتونین از تجربه هاشون استفاده کنین سایت های زیادی هست هم داخلی هم خارجی
بعدشم خودت کم کم راه میفتی ؛میری دنبال vray & npower nurbs& ......
من تقریبا همین مراحلو گذراندم الان شکر خدا تو زمینه معماری حرفه ای هستم و مشغول انجام پروژه های اجرایی و پایان نامه های دانشجویی هستم

شروع»»»»»پشتکار »»»»»شکست »»»»» تجربه »»»»»شکست»»»»» تجربه»»»»»........»»»»» دنیای حرفه ای

جدیدترین ارسال ها

بالا