سلام و صبح بخير.
از همه دوستان به خاطر نظرات سازندشون ممنونم.
توجه شمارا به چند نكته جلب مينمايم.
به نظرم نیمه ی پایینی صورتش یکم دیتیل بیشتری نیاز داره و ضمنا به نظر میاد چونه و فکش باید یکم زاویه دار تر بشن
مدل سازيه صورت يه امر كاملا اختياريه و ميشه هر تغييراتي رو روش انجام داد.اگه بخوام روش تغييرات اينجوري اعمال كنم ديگه نميشه بهش گفت پسر بابا!
تازه فكر كنم اصلا اصول فرميك مدل اشتباه باشه(ناگفته نماند اين مدل رو حدود 1 سال پيش ساختم)
راستی ! موهات شوره داره هااااااااااااااااااااا!!!
اوه اوه مثله اينكه گندش دراومد.اصلا كي گفته اونا شورس,لنز دوربين كثيف بوده!!
پسر بابا رفت حموم....
اول به نظر می یاد گوشها زیادی بزرگ شده. مطمئنی سایزش همینه؟ چشمها ریز نشده؟
بعد، به نظر من ورتکسها رو از بالای گونه تا بالای سر، همه رو بگیر، یه کم scale کن که قسمت بالای سر پهن تر بشه. یا اگه نخواستی این کار رو بکنی، دو طرف چشمها رو بده بیرون. به نظر می یاد زیر شقیقه ها، یعنی از کنار ابرو تا زیر چشمها خیلی فرو رفته شده.
يه دفعه بگو ما منگليسم داريم خيالمون رو راحت كن ديگه.
جناب فروهری عزيز,اولش گفتم كه شكل خودم در نيومده البته بجز دماخش كه خشبختانه كسي ازش ايراد نگرفت كه از اين بابت خيلي خوشحالم.
در مورد تغييرات هم بايد بگم كه انشاا.. دفعه ي بعد.
بعد یه چیز دیگه... چرا دور تا دور سر محوه؟
فكر كنم ميخواستم فوكوس دوربين رو ايجاد كنم كه البته به نظر خودم تونستم...يعني اينقدر بد از اب داومده كه نميشه تشخيص داد؟
آقا جسارت نباشه... اگه ناراحت شدی، بگو این پست رو پاک کنم
ناراحتي كدومه برادر اگه بخواي با اين چيزا ناراحت بشي كه كلات پس معركس..
ابرو هارم عكس گرفتي؟ يا ...
يه دفه بگو يه عكس از خودم انداختم ديگه!!!
خب فكر كنم هنر تكسچرينگ همين باشه ,اگه به سايت هاي ديگه هم مراجعه كنيد ميبينيد كه براي يه كار تك فريمه با كمترين هزينه و وقت ميشه بهترين نتيجه رو بدست اورد,لازم نيست حتما به جاي مو بشيني با شبيه ساز ها خوده مو رو درست كني,
در ثاني اين روش در انيميشن ها هم به خوبي جواب ميده.
-----------------------------------------------
يه مقدار تغييرات رو كا انجام شد كه همون عكس پست اول رو تغيير دادم.(برداشتن شوره سر و اضافه كردن قي چشم )
-----------------------------------------------
اينم از تكسچر هاي مورد استفاده ي بنده.البته سايزشون رو كم كردم كه هجمش بيا پايين.
از لايه ي دوم پوست استفاذه نكردم چون ميخواستم كاراكتر,لطيف تر و بچه تر به نظر برسه.