خوب عزیزم شما باید این چند مورد رو انجام بدی تا بتونی طراحی رو شروع کنی
-1 اول کار باید کاملاً نوع طرح خودتو انتخاب کنی لابد پیش خودت میگی من که چیزی تو ذهنم ندارم که بخوام انتخاب کنم
جواب تو اینه که باید از بین مود طرح هایی که مردم بیشتر دوست دارن یکی انتخاب کنی که اینم چند مورد از این مود هاست
نوع اول شیپ هست با همون Shape در این نوع طرح رنگ کاملاً از بین رفته و در بعضی از موارد رنگ مصنوعییی نیز به اون دادن
برای طراحی شیپ میتونی از طراحی عکس هایی که با دایره های ساده مانند این ساخته شدن شروع کنی
http://dotnet.org.za/blogs/rudi/VectorBackground.jpg
و میتونی کم کم ابنکار به خرج بدی و اونو تغییر بدی و چیزایی شبیه به این عکس بسازی
http://imagecache.artistrising.com/artwork/lrg//3/375/C7M8000A.jpg
و کم کم میتونی چیزای دیگه ای نیز به تصویرت اضافه کنی معمولاً شیپ ها برای نمایش
عکس هایی با موضوع دی جی و یا نت های موسیقی به کار میره مثل این عکس ها
نوع دوم مود عکسها عکسهای Abstract هست این نوع عکسها از شکل هایی که از خط ها و نوار هایی که معمولاً کنار هم یک مسیر
نرمی رو طی میکنند ساخته شده مانند اینها
البته در مواردی حرفه ای تر نیز Abstract رو نیز با شیپ هم همراه میکنن تا عکسهایی زیبا تر شبیه به این بسازند
و یا بعضی ها هم abstract رو تبدیل به شیپ میکنند و شیپ به دست اومده رو تبدیل به ماده میکنن مانند این
نوع دیگری از عکس هایی که مردم استفاده میکنن گلس یا همون glass هست که فتوشاپ در ساختن این عکسها مهارت زیادی داره مثل این ها
برای طراحی گلس میتونی از طرح های ساده ای مثل این شروع کنی
تا بعدن با تغییر در نوع شیوه کارت ابتکار به خرج بدی و بتونی طرح هایی
جذاب تری درست کنی مثل این
نوع بعدی طرح ها که خیلی هم در دو سال اخیر طرفدار داشته طرح هایی با خطهای مورب است که کلاس کار رو بالا میبره من در ساخت این طرح ها خبره هستم ولی هنوز نتونستم کلمه اسم این نوع طرح رو پیدا کنم لطفاً هرکی میتونه بگه تا من هم بدونم
این طرح هارو معمولاٌ با پترن هایی مثل این درست میکنن و با بستگی به نیاز اون طرح فاصله خطهارو بیشتر ویا اندازه اونهارو بزرگتر و حتی دیده شده که مسیر اوهارم عوض میکنن
و مد های بیشتری نیز وجود دارن که من فقط اسمشونو میتونم بهت بگم مثل High fade-City shape-highrise -cilium mode و غیره
-2 خوب بعد از اینکه مود خودتو انتخاب کردی باید بری سراغ چند تا عکس راجه به موضوعت و در انتخاب عکس باید اینطوری تصمیم بگیری
اگه راجع به ساختمون خاصی هست معمولا باید عکس از نقش ویا سر در معروف اون ساختمون به طرف بالای ساختمون یا خیابون معروف ساختمون یا از روی ساختمونهای روبه رو باشه که هم سر در و هم قسمت بزرگی از ساختمون معلوم باشه و ترجیحاً نمای شهر پشت ساختمون هم معلوم باشه
اگه از چهره خاص و معروفی میخوای عکس و با گراند درست کنی اینطوری عمل کن : اگر اون شخص از علامت خاصی برای جلب توجه استفاده میکنه اون علامت رو پیدا کن و عکسشو داشته باش و یا اگه لباس خاصی میپوشه یکی از عکسهایی که با همون لباس هست رو بگیر و یا اگه حرفه خاصی مثل آهنگری و یا اوتومبیل رانی و یا نوازندگی یک ساز خاصی داره یکی از عکسهایی که در حال انجام کار خودش هست رو بگیر
و اگه از نمای داخلی ساخمون میگیری سعی کن یکی از این موارد در عکست باشه : پله ها یا آسانسور یا راه روی اصلی و یا اگه داخل ساختمون خونه رو میخوای سعی کن از نمایی عکس داشته باشی که مبل . تلویزیون . تلفن. تخت . چراغ خواب . فرش وسط اتاق . یک در و چیز هایی مثل این در اون دیده بشه
و یا اگه از مکان خواصی مثل سینما یا دیسکو میخوای طرح بدی عکسهایی رو پیدا کن که ترجیحا سن معلوم باشه و آدم هایی که دارن دست میزنن هم معلوم باشه و با اگه محیط آروم تره طوری عکس تهیه کن که 100% پرده زرشکی اون سینما و یا توئاتر کاملاً معلوم باشه
-3 حالا عکس هارو پیدا کردی و مود خودت رو هم انتخاب کردی اول عکست رو داخل کار نیار و برو تا میتونی کادر و ضمینه کارتو شبیه به مودت کن و بعد عکس رو داخل کن تو میتونی دو راه برای استفاده از عکس در طرحت رو انتخاب کنی راه اول اینه که عکست رو قسمت قسمت کنی و بعد بیاری داخل طرح و راه دوم اینه که همینطوری آماده عکسو بیاری داخل طرح اگه راه اولو انتخاب کردی نوشته قرمزو بخون و اگه راه دومو انتخاب کردی نوشته آبی رو بخون
برای استفاده از این راه اول باید عکستو بیاری تو فتوشاپ و یا هر برنامه دیگه ای که داری باهاش کار میکنی معمولاً 90% نرم افزار ها ابزاری برای انتخاب کردن و تیکه تیکه کردن عکس دارن
بگذریم
اگه آسمون تو عکست معلومه اونو از عکس جدا کن در مورد نما شهر و یا ساختمون ویا مجسمه ای که در عکست معلومه هم همین کارو بکن اگه در عکست هم آسمون و هم زمین و یا دریا معلومه اونها رو هم از هم جدا کن خوب حالا باید همه تیکه های عکس رو وارد طرح مودت کنی بعد از این کار سعی کن تا میتونی مهم بودن تیکه هاتو مشخص کنی حالا باید به ترتیب مهم بودن اونها برای کسی که عکسو میبینه به اونها افکت بدی مثلا میتونی در آسمونت که ابر رو میخوای ازش جدا کنی تیکه های کوچیک ابر رو با Fade یا همون سایه ای از خط های مورب همراه کنی و یا اگه میخوای شخصی که جلو مجسمه یا هر چیز دیگه ای واستاده رو از مجسمه جدا نشون بدی سعی کن رنگ قرمز رو در تیکه ای که مربوط یه اون شخص میشه 5%بیشتر و در تیکه ای که مربوط به مجسمه میشه رنگ آبی رو 5% بیشتر کنی و بقیه کار به سلیقه خودت بستگی داره
خوب اگه راه دوم رو انتخاب کردی عکستو کامل بیار داخل طرح مودت و سعی کن که طرح مودت رو کم کم تا میتونی به عکست نزدیک تر کنی راستش من این مورد رو زیاد کار نکردم ولی میتونم یک چیزایی راجع بهش بهت بگم که مثلاً اگه عکست مربوط به مسابقات ماشین سواری میشه سعی کن از خط تیک آف بر روی طرحت اضاف کنی و یا اگه عکست مربوط به یک ساختمون خاصی میشه سعی ک نماد اصلی اون ساختمون رو در یک جای کارت داشته باشی و یا اگه مربوط به غروب آفتاب هست سعی کن فونت نوشته هاتو به حالت موزون و به استلاح خودم جوهری در بیاری
-4 حالا تو یک طرح اولیه داری برای خودت اونو در یک جای کامپیوترت سیو کن و هر دفعه که بهش سر میزنی سعی کن اونو با افکت ها و فنت های
جدیدت از دفعه قبل قشنگ تر کنی
اگه این کارا رو بکنی مطمئن باش میتونی در عرض 3 ماه یک طراح عالی عکس بشی منم در اسرع وقت سعی میکنم تورو با نوع دیگر عکس ها و انتخاب رنگ و اینطور چیزا آشنا کنم
میتونی از همین الان یک طرح برای یک مد انتخاب کنی و اونو بسازی و در مسابقه فتوشاپ هفته بعد موضوع مطرح ضده رو درون طرح خودت به کار ببری اگه هم نتونستی تا پایان مسابقه طرحت رو کامل کنی نگران نباش ادامه بده و اونو نصفه کاره نزار و اونو با کارای بقیه مقایسه کن تا بتونی طرح بعدیتو قشنگ تر بسازی و با نشون دادن طرحت به کسایی که میتونی سعی کن به خودت امید بدی و تشویق های اونا رو در ذهنت برای همیشه نگه داری