به‌ترين مادربردها

Milad-A

Member
سلام به همه. آقا من مي‌خوام واقعاْ بدونم به‌ترين مادربردها چه مارك‌هايي هتند. البته در اين شكي نيست كه هر بردي بايد با بقيه‌ي سخت‌افزار هم‌آهنگي داشته باشه اما مي‌خوام بدونم سايتي چيزي هست كه معرفي بكنه به‌ترين‌ها رو و يا رتبه بندي بكنه مثلا از يك تا ده رو. با توجه به همه‌چي البته قيمت فعلا مهم نيست.تا بعد ببينيم چه مي‌شود. مثلا خود من از سولتك خيلي راضي‌ام. اما مي‌خواستم بدانم بقيه وضع‌شان در دنيا چه‌گونه است. نكته‌ي ديگر اين كه كسي در مورد محصولات everex چيزي اطلاعي دارد كه چه‌گونه است. ممنون.يا علي!

sologhoni

New Member
سلام .ببين چه حرفه اي بخواي كار كني چه خانگي من مادربوردهاي supermicro رو پيشنهاد ميكنم البته قيمت مادر بوردهاش يه كم از مادربوردهاي ديگه گرون تر(خيلي كم) و اگه مدل خاصيه هم ميخواي بهت معرفي كنم اينه p4spa اين مادربود باس 800 سي پي يو رو ساپورت ميكنه و رم dual chanel نصب ميشه روش قيمتشم حدود 130 هزار تومان ولي آخر مادربورها من تا حالا 20 تا ازش بستم واسه شركت عالي جواب داده.
در ضمن اين مادربودها(supermicro) آمريكايي هستن

ToFaN

Well-Known Member
به نظر من اينتل از همشون بهتره من خودم دارم تو خونه حرف نداره ( بزنيد به تخته )

توپ مي خواي super micro
ولي گيگا براي مصرف خونگي بهتره
ارزون تر ميخواي Asus تازه اكثرا گرافيك بالا
onboard دارن

a Truth Seeking

Active Member
من اوايل كه كامپيوتر رو خريدم براي 2 تا 3 روز مادربرد GIGA داشتم اما بعد از چند روز بجاش ASUS گرفتم و تا حالا هم ازش راضيم.

mahyar_nel

Active Member
اقا super micro بهترين ولي به درد سرور ميخوره(اخره مادربرده و قيمتش خيلي زياد است)
gigabyte , soltek ,asus , matrix ...به درد يوسر ميخورن
ولي الان gigabyte الان بين اونها بهتره

Hwt

Active Member
من خودم 4 ساله گيگا كار ميكنم انصافا خوبه فقط زيادي براكت داره!

MrMohi

Active Member
خوب اصولا گارانتیها تو ایران همه همینجوریه ... خیلی اذیت میکنن تا تعویض کنند ... حتی بعضی وقتها دیدم کسایی رو که کم بارشون بوده و اونا هم نامردی نکردن و پول تعمیر هم از مشتری گرفتن ... دلیلشون هم اینه که میگن از دستت افتاده ... زدی از قصد درب و داغونش کردی ... یه آسمون ریسمونی به هم میبافن که اگر وارد نباشی رودست میخوری ... تو عوضی بودنشون که شکی نیست ... خوب اگر کارشون درست بود که کاربرها ازشون ناراضی نبودن ! ... ولی روی هم رفته به نظر من اگر یه جنس خوب انتخاب کنی خیلی بهتره تا فقط دنبال یه گارانتی خوب باشی ... جنس خوب برات میمونه و خراب نمیشه ولی جنس بد هر چند هم که گارانتی خوب داشته باشه آخرش درد سره...

جدیدترین ارسال ها

بالا