افزونه 1 بهم خوردن پوزیشن فلش در فول اسکرن به هنگام لود کردن فلش دیگر

Dj_reym0n

New Member
با سلام

بنده یک فلش ساختم با As2 و فول اسکرن است . در داخل آن چندین منو دارم که وقتی روی هرکدام کلیک میکنیم یک فایل swf دیگه داخلش لود میکنه . مشکل اینجاست که در حالت فول اسکرین وقتی فایل دیگه از بیرون لود میشه ، پوزیشن کل فلش من که در وسط صفحه قرار داره بهم میخوره و به گوشه بالا سمت چپ می چسبه و کل کار خراب میشه .
میتونید کمکم کنید و بگید چطوری میشه کاری کرد که این اتفاق نافته .
من تصویر اسکرین شات هم از هر دو حالت عادی و بعد از لود شدن رو هم اتچ کردم تا بهتر متوجه بشید
.S1.jpgS2.jpg
ممنون

Security9776

Active Member
با سلام و عرض ادب،
دوست عزیز معمولا مشکل در align استیج هست. شما مووی دوم رو داخل مووی کلیپ لود می کنی ؟
اگر داخل لول لود نمی کنی و در داخل مووی کلیپ لود می کنی registration اون رو Top Left بزار.
البته می تونه مشکلات دیگری هم دخیل باشه. اگر خواستی سورست رو بزار یه نگاهی بندازم.

با احترام

Dj_reym0n

New Member
با سلام و عرض ادب،
دوست عزیز معمولا مشکل در align استیج هست. شما مووی دوم رو داخل مووی کلیپ لود می کنی ؟
اگر داخل لول لود نمی کنی و در داخل مووی کلیپ لود می کنی registration اون رو Top Left بزار.
البته می تونه مشکلات دیگری هم دخیل باشه. اگر خواستی سورست رو بزار یه نگاهی بندازم.

با احترام

با عرض سلام و تشکر بابت پاسخ شما
بله . بنده فایل فلش دوم رو داخل مووی کلیپ لود می کنم . البته بنا به فرموده شما بنده یک نمونه از سورس رو به پیوست گذاشتم تا مشاده بفرمایید . البته این فایل فایل اصلی نیست ، یک قسمتی از اونه که دقیقا همون طور میشه . چون فایل اصلی هم خیلی پیچیده و تو در تو هست ، و حجمش زیاد بود .
لطف می کنید اگه نگاهی بهش بندازید .
خیلی ممنون

پیوست ها

• test.rar
    413.4 کیلوبایت · بازدیدها: 20

Dj_reym0n

New Member
لطفا اگر میشه کسی به من سریع تر کمک کنه . چون شدیدا بهش نیاز دارم و پروژم عقب افتاده . لطفا اگر کسی بلده بهم کمک کنه . فایل نمونه و سورس رو هم در پست قبلی قرار دادم .
ممنون

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
مشکل از فایل ی هست که لود می کنید و کدی که در آن هست این کد
PHP:
Stage.align = "LT";

این کد را در فریم یک قرار دهید

PHP:
Stage.align = "CT";

و در فریمی که بارگزاری می کنید هم این را قرار دهید
PHP:
onEnterFrame =function() {