بهترین COLLECTIONاز انواع نرم افزار

AMIR3000

Member
من از نمایشگاه کتاب یه پک چهار تایی سی دی خریدم به اسم TOP CD 2004 به قیمت 4500 تومان که خیلی برام جالب بود بهترین نرمافزارهای 2004 با کرک مربوطه از جمله PHOTOSHOP 8
FLASH MX 2004 PERFESHIONAL و خلاصه هرچی که بخواین 95 درصد نرم افزارهام به راحتی نصب میشن به شرطی که اول ACTIVE CODE رو از اینترنت بگیرید .
من یه دونه دارم اگه کسی سی دی رایت شدش رو داره بگه تا بهش بدم

این حرفا رو برای تبلیغ نگفتم فقط چون خودم باهاش خیلی حال کردم گفتم شمام بدونید

Ghamnevis

Well-Known Member
امير جان سلام
ممنون از اينكه اين CD هارو معرفي كردي. بله اينا سي دي هاي جالبي هستن. نرم افزار هاي خيلي خوبي هم داره . من مجموعه هاي قبليشون رو هم دارم. قبلا به صورت فصل به فصل ارايه ميشد و جالب بدونيد كه من از طريق همين سيدي ها با اين سايت آشنا شدم!

بعد از همه اين حرفا فكر نميكنم بشه از Activation كد شما براي بقيه CD ها استفاده كرد و به طور كل اينا به اين صورت كار ميكنند كه هر Activation Code مربوط به يك كامپيوتر خاص هستش و با توجه به كد مخصوصي كه توي هر CD هست شما ميتونيد فقط يك كد فعال سازي بگيريد! اصلا رايت كردن اين سيدي ها هيچ فايده اي نداره چون جواب نميده ! يعني تاحالا كه اينطوري بوده و من سري جديد اين CD هارو نتونستم رايتي گير بيارم هيچ جا!

يه خبر هم واسه اصفهانيها ! نمايشگاه زدن دروازه دولت و تا سه شنبه هم هستش و ميتونيد همين CD هارو اونجا به قيمت 2500 تومان تهيه كنيد.

امير حسين جان خيلي خيلي ممنون.
ورودت رو تبريك ميگم! چون تازه كاريد احتمالا اشتباه كرديد. چون بايد اين تاپيك رو در انجمن نرمافزار يا عمومي كامپيوتر مطرح ميكرديد.

مخلصم
سايان

AMIR3000

Member
سایان جان سلام
از راهنماییهات خیلی ممنون
من اصفهانی نیستم ولی فکر کنم یه رگ از اصفهانیها در من هم هست چون با خوندن خبری که دادی وقعاٌ سوختم ( شوخی کردم ).
به حر حال ممنون از راهنماییت .
خاک داک 2000 شمام هستم در ضمن

Ghamnevis

Well-Known Member
من مخلصتم اما امير يا اشكان ؟

با تشکر از وقتی که برای این پیغام صرف کردید
اشکان
[email protected]

آخ آره واقعا سوختنم داره:) من خودم ميخوام برم و نميتونم چون مجبورم 1 هفته راه نرم! (مصدوم شدم)

من مخلصتم
سايان

AMIR3000

Member
اسم شناسنامه ایم امیر حسینه ولی بروبچ بهم میگن اشکان شما هرکدوم رو که حال تایپشو داری بگو.
راستی چت کردن از FORUM هم حل میده ها نه؟

everex

Member
آقا فلشش خرابه
راستي اين بايد تو انجمن نرم افزار مطرح ميشد

AMIR3000

Member
از فروشگاههای نرم افزار
جایی که صد درصد هست پاساز رضا چهارراه ولیعصر.
برای توضیحات بیشتر به ادرس زیر مراجعه کنید
www.pishgamsoft.com
بچه ها من فکر میکنم جناب majidonline یه پولی به شرکت تک سافت داده چون من هم از طریق همین سی دی با سایت آشناشدم. :lol:

سلام
تمام برنامه هاش چند ورژن قديمي بود
من كه اصلا حال نكردم
همشم خودم داشتم :roll:

Ghamnevis

Well-Known Member
به نظر من اينا با قيمت مناسبي كه دارند بهترين مجموعه هستند ونه تنها قديمي نيستند بلكه جديدترين برنامه ها رو دارن!

اگر مجموعه فوق العاده ميخوايد بريد King هاي پرند وابسته به مركز فيزيك هسته اي ايرانو بخريد با قيمتي معادل 10 تا 11 هزار تومان. اونا هم فوق العاده خوبند و بينظير ( مجموعه هاي كينگ زيادند ولي تنها اينا كينگ اصلي هستند!)

پدرام جان شما ممكنه ورژن هاي قبلي رو گرفته باشي.

مخلصم
سايان

AMIR3000

Member
بلاخره یکی پیداشد از من دفاع کنه 8O :lol: مردم از بس گفتن قدیمیه ضمناٌ در تائید حرفهای سایان جان منظور من نسخه 2004 بود (( به اول صفحه رجوع کنید))

جدیدترین ارسال ها

بالا