بهترین کیفیت خروجی برای سی دی

mnh40

Well-Known Member
با سلام
اساتید محترم من یه مشتری سیریش دارم که دستگاه دی وی دی نداره و تاکید هم داره که رو سی دی براش بریزم حالا از اونجایی که کیفیت سی دی خیلی کم هست و من کلا کارهام رو رو سی دی نمیریزم و فقط رو دی وی دی میریزم موندم چی کار کنم یه بار خروجی گرفتم و با نرو رایت کردم ولی کیفیتش جالب نبود به طرف هم توضیح میدی نمیگیره چون سواد این جور چیز ها رو نداره اگه میگفت رو دی وی دی بریز که اصلا مشکل نداشتم بهترین کیفیت رو بهش میدادم به نظر شما چی کار کنم:shock:

khoushechin

Well-Known Member
توی نرم افزار نرو vcd هست همونجا svcd هم هست اونو امتحان کن البته این به شرطیه که دستگاه پخشش ساپورت کنه!

Fanous

Well-Known Member
با سلام
اساتید محترم من یه مشتری سیریش دارم که دستگاه دی وی دی نداره و تاکید هم داره که رو سی دی براش بریزم حالا از اونجایی که کیفیت سی دی خیلی کم هست و من کلا کارهام رو رو سی دی نمیریزم و فقط رو دی وی دی میریزم موندم چی کار کنم یه بار خروجی گرفتم و با نرو رایت کردم ولی کیفیتش جالب نبود به طرف هم توضیح میدی نمیگیره چون سواد این جور چیز ها رو نداره اگه میگفت رو دی وی دی بریز که اصلا مشکل نداشتم بهترین کیفیت رو بهش میدادم به نظر شما چی کار کنم:shock:

سلام
من نرم افزار Xilisoft.Video.Converter.Ultimate رو پیشنهاد میدم
کارش عالیه
این امکان رو داره که میتونی بهش بگی میخوام حجم خروجی کارم مثلا 700 مگ باشه ، خودش بالاترین تنظیمات رو انجام میده واست
خودم یه کار 2 گیگی رو به 350 مگ تبدیل کردم واقعا کیفیت خروجی خوبی داشت
البته فرمت Divx
اگه تلوزیون مشتریتون فلش میخوره بهش پیشنهاد بده که فایل رو فلش بهش بدی با فرمت Divx یا اگه دستگاه پخشش Divx ساپورت میکنه واسش Divx بریز رو سی دی بهش بده
موفق باشی

لینک برنامه : http://soft98.ir/multi-media/convert/121-xilisoft-video-converter-ultimate.html

mohammad50

Member
خروجی کارت رو mkv بگیر بعد با نرم افزار Tipard MKV Video Converter تبدیلش کن به vcd
در حد dvd خروجی می ده. عالی می شه. من خودم اینطوری به بعضی مشتری هام کارو تحویل می دم.

جدیدترین ارسال ها

بالا