بهترین پلاگین ریگیگ صورت چیه؟

black-death

Member
سلام دوستان خسته نباشید
میخواستم بدونم بهترین پلاگین ریگ صورت چی هست
آیا advanced skeleton یا face machine هیچکدوم برای یک پروژه قابل اعتماد هستند یا بهتر از اینهام وجود داره؟مرسی

دوست عزیز.هیچ کدوم از این پلاگین های به درد نمی خورن و حتی به درد لای جرف دیوار هم نمی خورن.
ریگ خود مایا بهترینه.ممکنه این پلاگین های یه مشکلاتی به وجود بیارن.
اگه از ریگ مایا می خوای استفاده کنی ، سه روش داره.
1-ریگ صورت با استفاده از joint و bind skin کرد قسمت هایی از آن
2-تکنولوژی blend shape
3-استفاده از deformer ها شامل دفورمر های معمولی و نانولینیر دفورمر هستند.

دوست عزیز شاید روش دیگه ای هم باشه که من نمی دونم.
به هر حال من هر چه می دانستم ،در اختیار شما گذاشتم.
موفق باشید

black-death

Member
متشکر
قبول دارم اما یک گروهی رو دیدم که از face machin استفاده میکرد و خیلی کارشون هم کار قوی ای بود برای همین این سوال رو پرسیدم

بالاخره هر پلاگینی مشکلات خودش رو داره.
اما یه چیزی بگم ، هر انیماتوری هر چه قدر هم مستر مایا ، مکس و..... باشه ، نمی یاد از پلاگین استفاده کنه.چون می دونه روش آسونتر ، بهتر ، و پشتیبانی شده تو خود نرم افزار هست.
مثلا مدلسازی مکس که حرف اول و آخر رو می زنه ، چرا باید از پلاگین یا اسکریپت بنا که کارش ساخت دیوار آجریه استفاده کنه.خود مکس هزار تا از این قابلیت رو داره.
مثلا مایا که تو ریگ و انیمیت محشره ، چرا باید از craft استفاده کنه؟
حتما الآن تو ذهن خودت می گی ، پلاگین ها کمکی هستند و می شه ازشون استفاده کرد.
آره می شه ازشون استفاده کرد.
ولی روش هایی که مایا و مکس برای مدلسازی یا انیمیت ارائه می کنن بهترینه و کلا پشتیبانی می شه و آموزش اون ها به طور دقیق تو اینترنت یا بازار موجوده.
در ضمن همه ی پلاگین ها آموزش ندارن.
و حرف آخر از موتور رندر هایی مثل v-ray و arnold یا maxwell فقط به عنوان موتور ندر استفاده می کنن نه به عنوان پلاگین.

موفق باشی.

سلام دوست عزیز
من از پلاگین های Face Machine ، Setup Machine ، Rapidrig و Advanced skeleton استفاده کردم . و در حال حاضر به تمرین Advanced skeleton مشغول هستم .
کسانی که به تسلط روی همه قسمت های ساخت انیمیشن فکر می کنند ، یادگیری ریگ مسلما سختی های خاص خودشو داره . البته ریگ زدن هم خست نیست اما زمانبره ! قبل اینکه با این پلاگین هاکار کنید باید یه دوره ریگ شامل دوپا ، چهارپا و صورت دیده باشید و کلا با اصول ریگ زدن آشنا باشید .
من ابتدا با Face Machine و Setup Machine کار کردم ولی انتظاراتمو برآورده نکرد . سیستم paint weight skin مجزا داره کلا پلاگین به درد نخوریه ! سیستم ریگ صورتش هر چند هم کنترلرها را دقیق جایگذاری کنید بازهم تقریبی حساب میشه باید بعدا ویرایش ( paint weight ) بشه . سپس به Advanced skeleton رو آوردم ولی Advanced skeleton ریگ صورت نداره و برای صورت دوباره باید از Face Machine استفاده می کردم . یعنی با دو سیستم مجزا باید ریگ صورت و بدن بزنید بعد گروپ کنید تا حین حرکت کارکتر مشکلی برای ریگ بوجود نیاد ! ورژن کامل این پلاگین Advanced skeleton modular هست که نسخه رایگانش اصلا در وب وجود نداره !
و بالاخره Advanced skeleton که همه آموزش هاشو در یوتوب دیدم و در حال تمرین با اون هستم . بهترین و کاملترین سیستم ریگ . استخوان بندی های دوپا ، چهار پا ، حشره ، اژدها ، وسیله نقلیه و پرنده را به صورت آماده داره ( همین امکانات را رپید ریگ ماجولار داره که قبلا گفتم به صورت رایگان در نت وجود نداره ) . فرضا اگه هوس کرده باشی یک ماهی را ریگ کنی ( که این آموزش هم در یوتوب هست ) بوسیله خود پلاگین به راحتی قابل انجام هست . برای صورت هم بهترین سیستم ریگ را داره . سیستم ریگ صورت فوق العاده عالیییی . به نظر من با وجود Advanced Skeleton کارو کاسبی ریگیرها ، آجر میشه !
دوست عزیز اگه خواستی Advanced Skeleton کار کنی هر سوالی داشتی در خدمتم

آخرین ویرایش:

black-death

Member
مرسی از توضیحات همه دوستان
بله دوست عزیز حتما
اگر میشه ایمیلتونو لطف کنید که بتونم باهاتون در ارتباط باشم مرسی

جدیدترین ارسال ها

بالا