بهترین پلاگین برای تکثیر و پخش آبجکت مخصوصا درخت و ...

3dmad

Well-Known Member
سلام به همه

بنظر شما vray proxy بهتره یا forest pac یا ....

من یک هفته ای میشه با forest کار میکنم (که علنا سر کار بودم چون سیو نمیشه هرچی هم تلاش کردم مشکلشو بفهمم نفهمیدم و الا از همین استفاده میکردم. یعنی اونایی که خودم ساختم ذخیره نمیشه ولی صحنه هایی که آماده دانلود کردم هیچ وقت درختاش نمیپره)

forest چند تا ویژگی داره که خیلی برام کارامد بوده حالا اگه کسی این ویژگی ها رو تو پلاگین دیگه ای هم سراغ داره ممنون میشم کمک کنه، از جمله ویژگی های خوبش:

. سرعت رندر خیلی خوب (من با vray proxy یه مدت خیلی کم کار کردم خیلی رندرش طول میکشید شایدم اصلا در صحنه های وسیع تو قسمت unloading geometry متوقف میشد !)
. حجم پایین صحنه
. امکان آختصای آبجکتهای پخش شده فقط تو زاویه دید دوربین
. امکان انتخاب نقشه های مختلف پراکندگی
. امکان اخصاص به geometry و یا مثلا line
. اختصاص یه شیب خاص یا ارتفاع خاص برای پراکنده شدن
.
و مهمتر اینکه همه این ترفندها و خیلی دیگه رو آدم با یه روز کار بخاطر سادگیش متوجه میشه.

مثلا این صحنه تو کمتر از سه دقیقه رندر شده (که با استفاده از forest بوده)

dd.jpg

rmreza

Well-Known Member
با سلام
اگه از نسخه 3.6.2 استفاده میکنید که کرکش مشکل داره و اگه از نسخه lite نرم افزار استفاده میکنید هیچ مشکلی نداره وفقط درختاش کمتره .من با نسخه 3.6.9 کار میکنم که نسخه لایت می باشد و هیچ مشکلی هم نداه با این پلاگین حتی یک شهر هم درست کردم. توی خود سایت چندتا آموزش گذاشتن که دیدنش خالی از لطف نیست
البته پلاگین ground wiz هم همین کارها رو انجام میده ولی کار با اون سختره
موفق باشید.

3dmad

Well-Known Member
با سلام
اگه از نسخه 3.6.2 استفاده میکنید که کرکش مشکل داره و اگه از نسخه lite نرم افزار استفاده میکنید هیچ مشکلی نداره وفقط درختاش کمتره .من با نسخه 3.6.9 کار میکنم که نسخه لایت می باشد و هیچ مشکلی هم نداه با این پلاگین حتی یک شهر هم درست کردم. توی خود سایت چندتا آموزش گذاشتن که دیدنش خالی از لطف نیست
البته پلاگین ground wiz هم همین کارها رو انجام میده ولی کار با اون سختره
موفق باشید.
آقا رضا (؟) ممنون، ولی اینکه درختاش کمتره که اصلا مهم نیست چون میشه حتی از درختای آرک مدل هم استفاده کرد،
توی سایتش یه سری اختلاف ها رو گفته بعضیاشو درست متوجه نشدم میشه شما که لایت نصب کردی راهنمایی بفرمایید، خیلی ممنون میشم

Tint by element (as leaves on a tree)
checkmark.png
ScatteringLitePro
Unlimited types of plants by object
checkmark.png
Up to three types of plants by object
checkmark.png
Unlimited areas by object
checkmark.png
Up to four areas by object
checkmark.png
Scattering over uneven surfaces
checkmark.png
اول اینکه نوشته تو لایت فقط از سه نوع گیاه میشه استفاده کرد، منظورش اینه که تو لایبرریش سه تا هست یا نه کلا فقط تو صحنه میشه از سه تا استفاده کرد؟ (خب اگه منظورش اینه که لایبرریش سه تا داره مهم نیس.
دوما اینکه نوشته فقط سه ناحیه رو میشه بهش گیاه نسبت داد. (آره همینطوره؟ یعنی تو یه فایل مکس شما نمیتونید مثلا شش هفت تا لاین داشت ه باشید و به هرکدوم جدا گونه مثلا درخت نسبت بدید؟
سوما تو لایت نمیشه به یه محیط ناهموار چیزی نسبت داد؟ یعنی حتما باید صاف باشه؟!!

خب اگه اینایی که فهمیدم درست باشع اصلا لایتش به درد من نمیخوره، شما نسخه ای رو نمیشناسی که بدون مشکل باشه؟

rmreza

Well-Known Member
مثلا اگه پستي -بلندي داشته باشي نمي توني از لايت استفاده كني چون تنظيماتش غير فعال و همچنين آبجكت ها هم محدود مي باشند و همچنين نميتوني از چندتا سطح استفاده كني
شايد توي آموزش هاي تصويري ديده باشيد كه توي رودخونه سنگ ميزاره يا گل وگياه اضافه ميكنه كه براي لايت غير فعال ميباشد .
ولي به نظر من اينا زياد به كار نمياد . وتنها مشكل لايت همين ساپورت نكردن پستي-بلندي
اميدوارم كه مفهوم رو رسونده باشم
موفق باشيد

3dmad

Well-Known Member
خیلی ممنونم آره خوب رسوندی

اینم از بدشانسی منه، اون عکسی که پیوست کرده باشمو اگه دیده باشید محیطیه که دارم میسازم و همش پستی بلندیه، سطوح مختلفی داره، و بیش از دو سه آبجکت هم استفاده شده (همه اینها بعد بستن تری دی مکس پاک شدن!)

یعنی هیچ کس از نسخه پرو این نرم افزار استفاده نمیکنه؟!:sad:

behzad_moayedi

New Member
من نزدیک یک سال هست که در بدر دنبال این پلاگین می گردم
نسخه ی Lite که محدود و آزمایشی است
چرا هیچ حای اینترنت این پلاگین لعنتی پیدا نمیشهههههههههههه؟
Forest Pack Pro کجایییییییییییییی؟

جدیدترین ارسال ها

بالا