تغییرات فایل 1 بهترین نرم افزار برای تدوین راش های hd

vahid m2

Member
سلام به اساتید گرامی من میخواستم بدونم برای تدوین فیلم Full HD از کدوم نرم افزار استفاده کنم بهتره ؟
بعد اگه کسی سیستم پیشنهادی برای تدوین full HD سراغ داره معرفی کنه که برم بخرم :)
و آخر از همه اینکه avid اورجینال از کجا میتونم بخرم قیمتش چنده تو مشهد ؟
لطفا هرکی هرچی میدونه بگه :green:
مرسی

vahid m2

Member
من نرم افزار حرفه ای برای مونتاژ HD میخوام . من هم Avid Liquid کار کردم هم Edius ولی شنیدم Final Cut نرم افزار حرفه ای هست واسه مونتاژ ، میخواستم بدونم کدوم از اینا بهتره واسه HD یا نرم افزار دیگه ای هست که بهتر از اینا باشه ؟

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
final cut pro فقط مخصوص سیستم عامل مکینتاش هست .
گزینه خیلی خوبی هست.
حدود 7- 15 تومان هزینه نیاز هست . برای یه سیستم عالی مک پرو

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام
آقا حسین گفتن مطالب رو در مورد فاینال کات،اما یه نکته که من دیدم با اوید یا ادیوس هم تا 15 لایه Full HD رو ساپورت میکنن کارت گرافیک خوبه،بازم دقیقشو میپرسم واستون بهتون اطلاع میدم
نکته دیگه که در ایران نرم افزار اورجینال واقعا مفهومی نداره و پول خودتون را ریختید دور اگر همچین کاری بکنید:rose:

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
اگر از سیستم مبتنی بر ویندوز استفاده می کنی Premiere Cs5 و دیگر هیچ !!!
ورژن Cs5 از لحاظ سرعت رندر و خروجی گرفتن و ساپورت فایل هایی که ایمپورت می کنه
فوق العاده و محشر هست .
سرعت کار در تایم لاین ، افکت های جدید ، و پیشرفته شدن محیط برنامه و دیگر هیچ !!!
.
رندر یک کار با 30 لایه فیلم و دهها فیلتر و .... که فکر می کردم حداقل باید سه ساعت طول بکشه
دقیقا توی 20 دقیقه به من با کیفیت عالی تحویل داد . لذت ورژن Cs5 از پریمیر رو از دست ندین

موفق و پیروز باشید

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
اگر از سیستم مبتنی بر ویندوز استفاده می کنی Premiere Cs5 و دیگر هیچ !!!
ورژن Cs5 از لحاظ سرعت رندر و خروجی گرفتن و ساپورت فایل هایی که ایمپورت می کنه
فوق العاده و محشر هست .
سرعت کار در تایم لاین ، افکت های جدید ، و پیشرفته شدن محیط برنامه و دیگر هیچ !!!
.
رندر یک کار با 30 لایه فیلم و دهها فیلتر و .... که فکر می کردم حداقل باید سه ساعت طول بکشه
دقیقا توی 20 دقیقه به من با کیفیت عالی تحویل داد . لذت ورژن Cs5 از پریمیر رو از دست ندین

موفق و پیروز باشید
سلام ایمان گلی
دوستمون عرض کردن واسهfull HD میخوان
به نظر من اوید و فاینال کات بهترین گزینه ها واسه تدوین حرفه ای هستند
تجربه شیرین استفاده از نسخه سی اس 5 رو نداشتم،ایشالا استفاده کنیم ببینیم به همین لذت بخشی هست که شما عرض کردید:rose:

vahid m2

Member
از همه ی دوستان تشکر میکنم
اول این مطلب که sabalangraphic عزیز گفتن نرم افزار اورجینال تو ایران پول دور ریخته ، باید بگم این درسته واسه بعضی نرم افزار ها ولی در مورد اوید من شنیدم اورجینالش خیلی سبک و بهتر کار میکنه و زمین تا آسمون از لحاظ سبکی با رایتیش فرق میکنه .
دوم : اوید تو ویندوز 7 خوب کار نمیکنه و هماهنگ نیست . میخواستم بدونم نسخه 64 بیتیش واسه ویندوز 7 اومده ؟
سوم اینکه imanbarati عزیز گفتن Premiere Cs5 ، من هیچ وقت با پریمیر کنار نیومدم در صورتی که با تمام محصولات adob حال میکنم .ولی واسه تستشم شده نصب میکنم ببینم چطور شده .حالا Full HD ساپورت میکنه ؟
راستی سیستم پیشنهادی ندارین
من با یکی از دوستان صحبت کردم گفت 2تومن واسم در میاد
و اخر اینکه از همتون ممنونم که جواب دادین

hosein0251

همه نرم افزارهای یاد شده در بالا full HD رو ساپورت می کنن و هیچ مشکلی ندارن . مهم سی پی یو و رم و دیگر کانفیگ های سیستمی که استفاده می کنه بر می گرده .
من با premier cs 5.5 , final cut 4 , final cut pro X کار کرده ام (بیشتر premier ) .
و اوید و ادیوس رو هم کم و بیش می شناسم .

اول از همه بگو چقدر می تونی هزینه کنی وهمینطور برای چه نوع کاری می خوای تدوین انجام بدی
اگه افتر افکت کار می کنی فقط و فقط با پریمیر می تونی راحت تر باشی و بس . چون این دو نرم افزار فوق العاده با هم مچ هستند و سرعت و کیفیت کار خیلی بالا هست .
اگه سیستم عامل مک می تونی بگیری که باید بین final cut , premier یکی رو انتخاب کنی که باز هم بستگی به نوع کاری که می کنی داره .
فاینال کات پلاگین و افکت های خیلی خیلی زیادی داره نسبت به پریمیر و البته می تونی با اسکرییپت و خروجی XML ، کات ها رو وارد افتر افکت کنی و تقریبا مشکلی نداری .
درباره پریمیر در مک هم همون صحبت های بالا صدق می کنه . (افتر افکت و پریمیر )
معمولا تو سیستم عامل مک ، کسی نمیاد با پریمیر محض کار کنه . !! چون هم فاینال کات خیلی قدرت بالایی داره تو مک و همینطور سرعت خیلی عالی و هم هرچی باشه برای استیو جایز هست . D:
خلاصه تصمیم با خودته .
از اوجایی هم که با base شرکت adobe خیلی حال می کنی ( مثل خودم ) .
پیشنهاد اکید من پریمیر هست cs5 یا cs 5.5 master collection
سعی کن چندتا تست با پریمیر بزنی و کار کنی تا بفهمی چه نرم افزار خوبی هست .
برای کار با فایلهای full HD هم راهکارها و تکنیک های جالبی می تونی استفاده کنی که واقعا لذت انگیزناک هست .

اوید و ادیوس هم بد نیستند ولی من که نتونستم با این دوتا نرم افزار ارتباط برقرار کنم .
خودت نرم افزار ها رو نصب کن و ببین با کدومشون قدرت بیشتری تو ادیت داری و همونو ادامه بده .
ادیوس هم یه خوبی جالبی داره که می تونی با کارت ادیت که تو همه ورژن ها قابل کار کردن هست realtime ( تقریبا ) کار کنی.
ولی مثلا تو پریمیر چند تا گزینه داری ( برای استفاده با کارت تدوین )
مثلا matrox rx2 که قیمت تقریبا بالایی داره و فقط تو یه ورژن از پریمیر کار می کنه و آپدیت پذیر تقریبا نیست و تو ورژن های جدیدتر پریمیر به مشکل بر می خوره و هم با هر مادربورد و سی پی یو یی سازکار نیست . و از این قبیل دردسر ها .

موفق باشی .

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
دوستمون گفتند برای راش های فول hd
ولی اصلا اشاره نکردند راش هاشون تو چه زمینه ایی هست؟ فیلم عروسی؟ مستند ؟ داستانی؟
اگر کارتون عروسیه که توصیه می کنم از همون ادیوس استفاده کنید. اما در کارهای حرفه ایی تر اولین پیشنهاد من در ویندوز ، پریمیر هست. میزان ارتباطی که موتور رندر پریمیر با gpu کارت گرافیک برقرار می کنه خیلی حرفه ایی و اصلا قابل مقایسه با ادیوس یا اوید نیست. البته منظور adobe premire cs5 or later هستش.
در ضمن پریمیر هماهنگی بیشتری با افترافکت و فتوشاپ داره که این باز خودش یه مزیت بزرگه.
دست آخر اینکه بالاترین خروجی ادیوس ( avi uncompressed) در مقایسه با uncompressed پریمیر تفاوت داره. مشکل اینجاست در عمق رنگ بالا مثل 16bpc و یا 32bpc متاسفانه بخشی از کانال آلفای خروجی در ادیوس از بین می ره.

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام ایمان گلی
دوستمون عرض کردن واسهfull HD میخوان
تجربه شیرین استفاده از نسخه سی اس 5 رو نداشتم،ایشالا استفاده کنیم ببینیم به همین لذت بخشی هست که شما عرض کردید:rose:
.
بنده هنوز چشمام می بینه و توی هوا جواب نمی دم
.
با شروع به کار یک پروژه جدید در پریمیر CS5 انواع پریست های HD لیست شده
پریمیر Cs5 با نسخه های قبلی اصلا قابل مقایسه نیست
.

vahid m2

Member
همه نرم افزارهای یاد شده در بالا full HD رو ساپورت می کنن و هیچ مشکلی ندارن . مهم سی پی یو و رم و دیگر کانفیگ های سیستمی که استفاده می کنه بر می گرده .
من با premier cs 5.5 , final cut 4 , final cut pro X کار کرده ام (بیشتر premier ) .
و اوید و ادیوس رو هم کم و بیش می شناسم .

اول از همه بگو چقدر می تونی هزینه کنی وهمینطور برای چه نوع کاری می خوای تدوین انجام بدی
اگه افتر افکت کار می کنی فقط و فقط با پریمیر می تونی راحت تر باشی و بس . چون این دو نرم افزار فوق العاده با هم مچ هستند و سرعت و کیفیت کار خیلی بالا هست .
اگه سیستم عامل مک می تونی بگیری که باید بین final cut , premier یکی رو انتخاب کنی که باز هم بستگی به نوع کاری که می کنی داره .
فاینال کات پلاگین و افکت های خیلی خیلی زیادی داره نسبت به پریمیر و البته می تونی با اسکرییپت و خروجی XML ، کات ها رو وارد افتر افکت کنی و تقریبا مشکلی نداری .
درباره پریمیر در مک هم همون صحبت های بالا صدق می کنه . (افتر افکت و پریمیر )
معمولا تو سیستم عامل مک ، کسی نمیاد با پریمیر محض کار کنه . !! چون هم فاینال کات خیلی قدرت بالایی داره تو مک و همینطور سرعت خیلی عالی و هم هرچی باشه برای استیو جایز هست . D:
خلاصه تصمیم با خودته .
از اوجایی هم که با base شرکت adobe خیلی حال می کنی ( مثل خودم ) .
پیشنهاد اکید من پریمیر هست cs5 یا cs 5.5 master collection
سعی کن چندتا تست با پریمیر بزنی و کار کنی تا بفهمی چه نرم افزار خوبی هست .
برای کار با فایلهای full HD هم راهکارها و تکنیک های جالبی می تونی استفاده کنی که واقعا لذت انگیزناک هست .

اوید و ادیوس هم بد نیستند ولی من که نتونستم با این دوتا نرم افزار ارتباط برقرار کنم .
خودت نرم افزار ها رو نصب کن و ببین با کدومشون قدرت بیشتری تو ادیت داری و همونو ادامه بده .
ادیوس هم یه خوبی جالبی داره که می تونی با کارت ادیت که تو همه ورژن ها قابل کار کردن هست realtime ( تقریبا ) کار کنی.
ولی مثلا تو پریمیر چند تا گزینه داری ( برای استفاده با کارت تدوین )
مثلا matrox rx2 که قیمت تقریبا بالایی داره و فقط تو یه ورژن از پریمیر کار می کنه و آپدیت پذیر تقریبا نیست و تو ورژن های جدیدتر پریمیر به مشکل بر می خوره و هم با هر مادربورد و سی پی یو یی سازکار نیست . و از این قبیل دردسر ها .

موفق باشی .

سلام .من میخواستم ببینم کدوم بهتره و روون تره .
من واسه مستند میخوام و تا 2 الی 3 تومن میتونم هزینه کنم .
اره من خیلی با محصولات Adob حال میکنم به طوری که باAE ارتباط عاطفی برقرار کردم :)
من اول با اوید شروع کردم و خیلی باهاش حال میکنم ولی بخاطر سنگینی و قدیمی بودنش رفتم سراغ ادیوس با اونم حال کردم حالا هم میرم پریمیر چون افترم کار می کنم فکر میکنم خیلی حال بده .
مرسی حسین جان از راهنماییهات :rose:

hosein0251

سلام .من میخواستم ببینم کدوم بهتره و روون تره .
من واسه مستند میخوام و تا 2 الی 3 تومن میتونم هزینه کنم .
اره من خیلی با محصولات Adob حال میکنم به طوری که باAE ارتباط عاطفی برقرار کردم :)
من اول با اوید شروع کردم و خیلی باهاش حال میکنم ولی بخاطر سنگینی و قدیمی بودنش رفتم سراغ ادیوس با اونم حال کردم حالا هم میرم پریمیر چون افترم کار می کنم فکر میکنم خیلی حال بده .
مرسی حسین جان از راهنماییهات :rose:

خواهش می کنم . وظیفه خودم میدونم /:rose:
همون پریمیر رو کار کنید که مناسب ترین هست . :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا