بهترین مکان جهت تبلیغ رو بنویسید

siavashmusic

Active Member
سلام

از اونجایی که خیلی از دوستان توی این بخش به معرفی سایت های خودشون میپردازند و به جهت افزایش کارایی این تاپیک و دستیابی به هدف موردنظر لطفا دوستان نام سایت های ایرانی که به نظرتون بیشترین بازدید کاربران در روز از اونها صورت میگیره رو بنویسن منظورم فقط سایت ایرانی هست
درنظر بگیرید که از گوگل و یاهو خبری نیست اگه شما بخواید یه سری محصولات خودتون رو توی بخش نرم افزار کامپیوتری به کاربرانی که میدونید موردنیازشون هست معرفی کنید کجا رو انتخاب میکنید

لطفا دوستان یاری کنند تا به نتیجه برسیم

pendesign

Member
من کاملا بیطرف به مسئله نگاه میکنم :
1- همونطور که سیاوش جان گفتند باید بازدید بالا و یجورایی به تبلیغ شما مربوط باشه تا بتونیم تبلیغ مفیدتری داشته باشیم . فرض کنیم میخوایم سایتمون رو که مضمونش " طراحی وب " هست رو توی اینترنت تبلیغ کنیم .
همیشه به اولین چیزی که فکر میکنیم آمار بازدید روزانه سایت و یا آمار بازدید هر ساعت سایت هست . مسلما بیشتر افراد تبلیغشون رو به وب سایتی میدن که امار بازدید روزانه خیلی بالایی داشته باشه ( با این فرض که قیمیت برای ما مهم نیست ) برخی هم دوست دارن تبلیغی رو که میدن حتما روش کلیک بشه و از پولی که میدن نهایت استفاده رو برده باشن ، پس تبلیغ رو به سایتی میدن که آمار بازدید هر ساعتش خیلی بالا باشه تا اگر در هر ساعت 2000 تا بازدید داره ، حداقل 300 تا کلیک بروی تبلیغ بشه و حدودا 7000 تا کلیک در 24 ساعت و این یک تبلیغ سودمنده ! حالا بریم سراغ اینکه چه سایتی از همه بهتره ؟! دوستمون گفته فکر کنیم " گوگل " و
" یاهو " وجود نداره !!! و دور سایت های خارجی رو خط بکشیم :( ، لگر بخوایم توی سایتهای ایرانی تبلیغ کنیم ، از نظر من چند تا سایت بهترین هستند و آمار بازدیدشون بالاست .
یکی سایت " مجید آنلاین " هست که آمار بازدید هر ساعت و هر 24 ساعتش نسبتا بالاست و میتونه مفید باشه.
سایت " ایران کلیپ " هست که اون هم بخاطر کار تخصصی خودش بازدید روزانه بالایی داره و اون هم خوبه.
انجمن " پرشین تولز " هست که اون هم بازدید خیلی بالایی داره.
انجمن " دارینوس " هست که بازدید اون هم بالاست .
ولی اگر بخوایم تخصصی با این مسئله برخورد کنیم بهترین ها " مجید آنلاین و پرشین تولز " هستند .
امیدوارم بدردتون خورده باشه . :)

siavashmusic

Active Member
خیلی ممنون pendesign جان

دقیقا مواردی رو گفتید توی ذهنم بود مجید آنلاین فکر میکنم انتخاب خوبی باشه البته پرسین تولز کاربراش تخصصی تر هستند

جدیدترین ارسال ها

بالا