تغییرات فایل 1 بهترین مجموعه آموزشی که برای افتر افکت استفاده کردید چه بوده

به دنبال خرید یه مجموعه آموزشی خوب با کیفیت بالا و تعداد آموزشهای خوب از مبتدی تا حرفه ای هستم یه چیزی که جامع باشه دیگه
چند تا سایت گذاشتن ولی چون تجربه خرید های بد دارم می خوام از تجربه شما استفاده کنم

piwo9h

Member
دوست عزیز ...
من پیشنهادم دانلود آموزشهای videocopilot است ، من خودم از آموزشهای این سایت استفاده کردم و نتیجه گرفتم ...

smomeni_rad

Member
باید بگم که اگه آماتور هستی اول یه پروژهی آماده از سایتا دانلود کن ( ماشالله نعمتم فراوونه ریخته ... ) یکم ور برو کلا با همه چی !! بعد آموزش بیسیک VideoCopilot یا Total Training رو ببین . بعد برای آشنایی با تکنیک و فن ها آموزش های VidoCopilot و Red Giant از همه بهترن !!!!!!!
خلاصه بگم این بهترین کاره !!!!!

CG.Edriss

New Member
به دنبال خرید یه مجموعه آموزشی خوب با کیفیت بالا و تعداد آموزشهای خوب از مبتدی تا حرفه ای هستم یه چیزی که جامع باشه دیگه چند تا سایت گذاشتن ولی چون تجربه خرید های بد دارم می خوام از تجربه شما استفاده کنم
من پیشنهاد می کنم اول از آموزش های شرکت نگاره که به زبان فارسی هست استفاده کنید نتیجه میگیرد بعد می تونید از سایت های آموزش مثل رد جاینت ، ویدئو کوپایلت استفاده کنید، امیدوارم موفق باشید

vosoq

Member
معرفی آموزش های فارسی برای شروع افتر افکت

آموزهای ویدئو کوپایلت برای شروع و تا حدی نیمه حرفه ای خوب است و چون شما آموزش فارسی نیاز دارید باید به اطلاعتان برسانم که آموزش های ویدئو کوپایلت و یک سری سایت دیگر مانند رد جاینت -مالتانون-موشن ورک و.. را شرکتی ایرانی آنها را دوبله کرده و با نام آموزش جلوه های ویژه سینمایی از شرکت شورت کات وارد بازار کرده همچنین آموزش خود ابزار و محیط افتر افکت + موکا در پکی جدا گانه تهیه شده است می توانید از آموزش های فوق خریداری کرده و تا حدی جلو بیفتید و بعداّ برای تخصص بیشتر از سایت های خارجی آموزش افتر افکت آموزش های موجود را دانلود کرده و حرفه ای شوید

clickrast

Member
با سلام
سری آموزش مقدماتی خودم رو بهتون پیشنهاد می کنم که می تونید از صفحه سری آموزشی مقدماتی فارسی افتر افکتز با لینک مستقیم دانلود کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

NARANJTORANJ

Well-Known Member
بعد از یادگیری کامل منو های افتر افکت
پروژه بزنید
بنده اصلا آموزش های ویدیو کمپیلت رو پیشنهاد نمی کنم البته اگر می خواید به صورت جدی دنبال کنید.همون طور که می بینید دوستان زیادی ار این آموزش ها استفاده کردن و نتیجه ش هم توی تماشا خانه برید ببینید معلومه که چه بازدهی داشته و بغیر یک سری ترفند ها ی خاص چیزی آید دوستان نشده.
(چون می دونم نظر بنده با نظر دوستان تفاوت داره مجبورم که بیشتر توضیح بدم)

این که از چه روشی برای رسیدن به هدف استفاده می کنید مهم نیست. اندرو زیادی راه های رسیدن به هدف رو می پیچونه و متاسفانه دوستانی که آشنایی با یک مبحث رو ندارن و به صرف بازی با ابزار معمولا علاقه مند می شن به مبحث مثل موشن گرافیک . جلوه های ویژه. این آموزش ها دوستان رو درگیر ابزار می کنه و شما تلاش دارید همیشه همون ترفند رو فقط پیاده کنید
و در این وسط هنر شماست که میسوزه
سعی کنید از آموزش های فارسی استفاده نکنید!
آموزش های ae tuts رو من پیشنهاد می کنم و بعد از اتمام یک دوره آموزشها
فقط و فقط کار و تجربه

جدیدترین ارسال ها

بالا