بهترین شیوه قفل گذاری برای فیلم های روی cd چیست؟

234567

New Member
با درود و دعای خیر

برای 7 قسمت فیلم که کار با یک نرم افزاری اماری را معرفی می کنند با کمک mmb یک اتوران ساخته ام.

برای ممانعت از کپی فیلم های روی cd بهترین شیوه چیست؟

از چه نرم افزاری استفاده کنم؟

تقاضا دارم به سوال اینجانب پاسخ دهید.

از لطف و توجه شما سپاسگذارم
اجرکم عندالله

amiralavi74

Member
راحت ترین راه مخفی کردن محتواست ( چون بیشتر کاربران حتی تخصص بازیابی محتوا رو ندارند! )
برای قفل و امنیت پروژه از پلاگین آریانای جواد جان استفاده کنید!
برای فقل کل پروژه از نرم افزار های آماده ی فقل سی دی استفاده کنید ( بعضی از اون ها قابلیت قفل نکردن بعضی فایل ها مثل فایل پروژه رو دارند )
برای قفل فقط ویدئو ها میتونید اون ها رو باز با نرم افزار های آماده کد کنید ( اما دردسر معرفی اون به mmb خیلی سخته! )
موفق باشید.

234567

New Member
امیر علوی عزیز ا
ز پاسخت خیلی تشکر می کنم
بهترین نرم افزار آماده ی فقل تلفنی سی دی چیست؟
اجرکم عندالله

amiralavi74

Member
ببینید عملا نمیشه قفل تلفنی گذاشت !
شما چطور میتونید مطمئن باشید سیستم کاربر به تلفن وصله و ارتباط برقرار؟
اما اگر به باز کردن اون قفل با اجازه خودتون فکر میکنید بهترین راه استفاده از پلاگین آریانا و قفل کردن کل پروژه هست.
تا کاربر بتونه با تلفن های معرفی شده توسط شما تماش بگیره و کد انلاک رو دریافت کنه.
این تاپیک رو ببینید اگر دیدید مشکلتون حل نمیشه بفرمایید تا راه دیگه ای بهتون بدم :|
نمونه قفل آریانا

234567

New Member
با درود و دعای خیر
برای امنیت فایل اجرایی از پلاگین استفاده کرده ام
فولدر فیلم ها را نیز مخفی کرده ام
به نظرم می رسد اگر فولدر حاوی فیلم ها را قفلگذاری کنم موثر تر می شود
حالا از چه نرم افزاری برای قفل گذاری فولدر استفاده کنم؟
بعد از همه این کارها چقدر احتمال دارد فیلم ها بازیابی شوند؟
عزت و سعادت شما را از خداوند منان خواستارم.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
نکته ی اول: در حین پخش شدن فیلم ها میشه از صفحه فیلم برداری کرد و تقریباً هیچ کاری هم ازتون بر نمیاد، همین موضوع شاید باعث بشه به این که کاری کنید نشه فیلم ها رو کپی کرد فکر نکنید. پس برای فیلم ها واترمارک (Watermark) بزارید تا اگر کپی شد تبلیغی بشه برای شما.

میشه فیلم ها رو کد کرد و در حین پخش دیکد کرد اما برای فایل های حجیم منطقی نیست و در عین حال باز هم فابل ها جایی در دیسک ذخیره میشن.

نرم افزارهایی هست (که اسمشون خاطرم نیست) که فایل هایی با حجم غیرواقعی میسازن و بنابر این هنگام کپی یا رایت به مشکل بر میخوره (مثلاً در یک CD ظاهراً 50 گیگابایت داده ذخیره کردید)، چون تحقیق نکردم در مورد روش دور زدن این روش اطلاعی ندارم.
و در نهایت توسط دستگاه هایی میشه روی دیسک نقطه هایی ایجاد کرد یا اصطلاحاً دیسک رو سوزوند تا هنگام رایت یا کپی دچار مشکل بشه.

اما به هرحال فیلم که در برنامه پخش بشه کاربر میتونه خیلی راحت از صفحه فیلم بگیره.

234567

New Member
با درود
می شه با استفاده از پلاگین از فیلمبرداری جلوگیری کرد
پلاگین در پست زیر بود که البته الان پلاگین دانلود نمی شود.

http://forum.majidonline.com/threads...light=Recorder

خواهشمند است چنانچه پلاگین را دارید برای من بگذارید

جدیدترین ارسال ها

بالا