بهترین شرکت adsl

بهترین شرکت ارائه دهنده سرویس ADSL

• پارس آنلاین

رای: 0 0.0%
  • صبانت

رای: 2 50.0%
  • شاتل

رای: 2 50.0%

• مجموع رای دهندگان
    4

iman_ebru

Active Member
توی تهران که بودم شاتل اونموقع بهتر بود اما اینجا فقط اینترنت آسیاتک، پیشگامان توسعه کویر و پارس آنلاین سرویس میدن که پیشگامان توسعه کویر نسبت به هر دو با کیفیت تر و بهتر هست!

اما یک نکته!

احتمالا بعضی از دوستان ماکو رو بشناسن! ماکو یک شهری هست درست در گوشه شمال غرب نقشه ایران... به تعریفی میشه گفت آخرین شهر حساب میشه...

در 10 کیلومتری ماکو به طرف گمرک و مرز ایران و ترکیه شهر کوچکی وجود داره به اسم بازرگان که یک تپه نسبتا بزرگ مابین ماکو و بازرگان قرار گرفته...

چیزی که میخوام بگم این هست که دوستان در بازرگان با مودمهای GSM و حتی Jet های اپراتور MTN ترکیه که به تورک سل مشهور هست میتونن با پهنای 3G به اینترنت وصل بشن!

چرا که سیمکارت های TurkCell در بازرگان و تا همون تپه که گفتم کاملا آنتن میده اما از اونجا که رد میشی دیگه آنتن گم میشه!

خیلی جالبه و سرعت واقعا حیرت آوری داره!

توی ترکیه ما مسابقات Eurovision رو با همون اینترنت 3G تورک سل نگاه میکردیم. البته شرکت TTNet که شبکه دولتی کشور ترکیه و دقیقا همتای شرکت مخابرات ایران هست هم سرویسهای مختلفی مثل همین ADSL ارائه میده که کیفیت اون هم خیلی عالیه...

در کل میخوام بگم اگه یکبار فقط تو عمرتون اینترنت پرسرعت [واقعی] رو از سرویس دهنده های خارجی کشورهای دیگه استفاده کنین متوجه تفاوت و کیفیت خواهید شد و هرگز به هیچ سرویس دهنده ای در داخل ایران بهتر یا پرسرعت نخواهید گفت...

اما در کل اینجا در ماکو پیشگامان توسعه کویر از دو تا رقیب دیگه خودش باکیفیت تره!

ms_1992

Member
من مشهدم همسایه جالبی نداریم :sad:البته دوستان همسایه نارحت نشند از لحاظ تکنولوژی گفتم :wink:

تو یاهو به 300 نفر [S2A] زدم همه پارس آنلاین و شاتل رو پیشنهاد دادند

الان دارم از دست صبانت میمیرم :cry:

ms_1992

Member
چه استقبال گرمی
میخوام شنبه برم بگیرم ها بگید همین صبانت رو تمدید کنم یا شاتل و پارس آنلاین بگیرم :mad:

جدیدترین ارسال ها

بالا