بهترین سیستم مدیریت محتوا برای یک وبلاگ یا سایت فتوگالری

smmehri

Member
بهترین سیستم مدیریت محتوا برای یک وبلاگ یا سایت فتوگالری با امکانات خاص مثلا : امتیاز دهی - نظردهی - نشان دادن اطلاعات عکس یا exif data و هیستوگرام و امکانات دسته بندی . لینک دوستان . درباره ما و ساپورت زبان فارسی و ............
ممنون میشم دوستان کمک کنند

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
بنظرم از نظر امکانات وردپرس خوب باشه و همه این هایی رو که گفتید میتونید با افزونه درستش کنید!
فقط میمونه فتو بلاگ که باید بگردی یه پوسته پیدا کنی به نظرم رایگان همچین پوسته ای رو پیدا نمیکنی!
اگه باشه که حتما هست تو پوسته های پرمیوم!
موفق باشیــــــــــــ:rose:

nimafire

find / -name Support > u
از سیستم جوملا استفاده کنید و همچنین اکستنشن های شرکت rocket template

artclock

New Member
اگه حرفه ای کار مکنید wordpress , joomla , drupal ولی اگه کد نویس بلد نیستین یک سایت ایرانی من به تازگی دیدم که بدون هیچ کد نویسی ادعا کرده میشه یه فتوگالری ساخت البته ادعا نکرده یه سایت کامل ولی من دموشو دیدم بد نبود به نظرم تو ایران نمونه اش نیست .
www.poopesh.com

poolfa

New Member
وردپرس به همراه extenssion هاش این کار رو برین می‌کنه، ساده تر از CMSهای دیگه هم هستش

mfm95

Active Member
اگه حرفه ای کار مکنید wordpress , joomla , drupal ولی اگه کد نویس بلد نیستین یک سایت ایرانی من به تازگی دیدم که بدون هیچ کد نویسی ادعا کرده میشه یه فتوگالری ساخت البته ادعا نکرده یه سایت کامل ولی من دموشو دیدم بد نبود به نظرم تو ایران نمونه اش نیست .
www.poopesh.com

سایت زیبا - شیک و سریعی بود

مقایسه سیستم های مدیریت محتوا
- وردپرس
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا ساده و قدرتمند است که پتانسیل راه اندازی انواع سایت های شخصی، شرکتی، خبری و سایت هایی با امکانات و نیازمندی های خاص را دارا می باشد ، مطمئنا یکی از دلایل محبوبیت وردپرس در بین کاربران ایرانی و غیر ایرانی تعداد بالای پلاگین ها و افزونه های موجود برای وردپرس است ، پلاگین ها باعث افزایش امکانات وردپرس می شوند و جالب است بدانید وردپرس بیش از چندین هزار پلاگین دارد و این خود نشان دهنده محبوبیت ، قدرت و انعطاف پذیری بالای این سی ام اس است.
سیستم مدیریت محتوای وردپرس جزو محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوا است ، راه اندازی سریع ، سادگی در استفاده ، امنیت بالا ، امکان توسعه و گسترش آسان همگی وردپرس را به یک سی ام اس محبوب برای راه اندازی انواع وب سایت ها تبدیل کرده است ، امروزه در ایران بسیاری از وب سایت های شخصی ، شرکتی ، دانلود ، تفریحی و حتی فروشگاه های آنلاین با وردپرس طراحی و راه اندازی شده اند.
- جوملا
جوملا یک سیستم مدیریت محتوا قدرتمند برای راه اندازی سایت های مختلف می باشد ، از جوملا برای راه اندازی وب سایت ها کوچک تا وب سایت های بزرگ می توان استفاده کرد ، جوملا نسبت به وردپرس دارای کاربری سخت تر و پیچیده تری می باشد و شاید برای کاربران مبتدی و تازه کار اصلا مناسب نباشد.
- دیتالایف انجین
دیتالایف انجین یک سیستم مدیریت محتوای پیشرفته می باشد ، این سیستم مدیریت محتوا خود به تنهایی دارای امکانات داخلی و مدیریتی قدرمتندی است و با نصب پلاگین ها و گسترش دهنده های موجود می توان دیتالایف را به شخصی سازی کرد ، از جمله ویژگی های دیتالایف انجین می توان به مدیریت آسان و انعطاف پذیر بودن آن اشاره کرد.
- دروپال
از سیستم مدیریت محتوای متن باز دروپال برای راه اندازی وبلاگ ها و وب سایت های شخصی تا وب سایت ها بزرگ تجاری استفاده کرد ، دروپال دارای انعطاف پذیری و امنیت بالایی می باشد ، برخی دروپال را یک فریم ورک می دانند که می توان از دروپال برای راه اندازی سایت های منحصر به فرد استفاده کرد.
سیستم های مدیریت محتوا تنها به وردپرس ، جوملا ، دیتالایف و دروپال محدود نمی شود بلکه ده ها سی ام اس دیگر نیز در حال حاظر موجود هستند اما امکان معرفی تمام آن ها وجود نداشت.
اما اگر برای اولین بار است که قصد راه اندازی وب سایت دارید ، پیشنهاد من به شما وردپرس فارسی می باشد.

جدیدترین ارسال ها

بالا