مقایسه سیستم های مدیریت محتوا
- وردپرس
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا ساده و قدرتمند است که پتانسیل راه اندازی انواع سایت های شخصی، شرکتی، خبری و سایت هایی با امکانات و نیازمندی های خاص را دارا می باشد ، مطمئنا یکی از دلایل محبوبیت وردپرس در بین کاربران ایرانی و غیر ایرانی تعداد بالای پلاگین ها و افزونه های موجود برای وردپرس است ، پلاگین ها باعث افزایش امکانات وردپرس می شوند و جالب است بدانید وردپرس بیش از چندین هزار پلاگین دارد و این خود نشان دهنده محبوبیت ، قدرت و انعطاف پذیری بالای این سی ام اس است.
سیستم مدیریت محتوای وردپرس جزو محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوا است ، راه اندازی سریع ، سادگی در استفاده ، امنیت بالا ، امکان توسعه و گسترش آسان همگی وردپرس را به یک سی ام اس محبوب برای راه اندازی انواع وب سایت ها تبدیل کرده است ، امروزه در ایران بسیاری از وب سایت های شخصی ، شرکتی ، دانلود ، تفریحی و حتی فروشگاه های آنلاین با وردپرس طراحی و راه اندازی شده اند.
- جوملا
جوملا یک سیستم مدیریت محتوا قدرتمند برای راه اندازی سایت های مختلف می باشد ، از جوملا برای راه اندازی وب سایت ها کوچک تا وب سایت های بزرگ می توان استفاده کرد ، جوملا نسبت به وردپرس دارای کاربری سخت تر و پیچیده تری می باشد و شاید برای کاربران مبتدی و تازه کار اصلا مناسب نباشد.
- دیتالایف انجین
دیتالایف انجین یک سیستم مدیریت محتوای پیشرفته می باشد ، این سیستم مدیریت محتوا خود به تنهایی دارای امکانات داخلی و مدیریتی قدرمتندی است و با نصب پلاگین ها و گسترش دهنده های موجود می توان دیتالایف را به شخصی سازی کرد ، از جمله ویژگی های دیتالایف انجین می توان به مدیریت آسان و انعطاف پذیر بودن آن اشاره کرد.
- دروپال
از سیستم مدیریت محتوای متن باز دروپال برای راه اندازی وبلاگ ها و وب سایت های شخصی تا وب سایت ها بزرگ تجاری استفاده کرد ، دروپال دارای انعطاف پذیری و امنیت بالایی می باشد ، برخی دروپال را یک فریم ورک می دانند که می توان از دروپال برای راه اندازی سایت های منحصر به فرد استفاده کرد.
سیستم های مدیریت محتوا تنها به وردپرس ، جوملا ، دیتالایف و دروپال محدود نمی شود بلکه ده ها سی ام اس دیگر نیز در حال حاظر موجود هستند اما امکان معرفی تمام آن ها وجود نداشت.
اما اگر برای اولین بار است که قصد راه اندازی وب سایت دارید ، پیشنهاد من به شما وردپرس فارسی می باشد.