بهترین سرمایه گذاری برای 500 میلیون پول چیه؟

simo120

Active Member
سلام
من موافق این نیستم که پولتون تو یک ار سرمایه گذاری کنید چون کاملا وابسته به یک منبع درامد میشین و این زمینگیرتون میکنه.
سال 80 تا 84 تو کار شومینه بودم و قطب این کار تو شمال بودم و بزرگترین فروشنده اجر نسوز تو کل ایران بودم و از طرف کارخونه ها دعوت به نمایندگی بی قید و شرت میشدم اما بعد تبلیغات های سو اداره گاز درمورد شومینه بازارم به وفول رفت و مجبور به تغییر شغل شدم و از 85 تا 87تو کار دکوراسیون داخلی بودم و نمایندگی مینرال برند murboy ترکیه تو کل ایران بودم و تو نمایشگاه بین اللملی مشهد هم یک قرفه داشتم تو سال 87 اگه اشتباه نکنم و عکس مارو تو روزنامه های محلی شهر بارتین ترکیه هم چاپ شد اما بعد چند سری واردات بصورت فول تراک تعذفه ها و دلار به شدت یک نوسان کرد و 15 میلیون ضرر برام داشت و معادلاتمون کلا بهم ریخت از 88 ال الان هم تو چندتا کارم پوشاک زنانه و طراحی و اجرای دکوراسیون و تولید مبلمان شهری و سه بعدی سازی و این همه کار و گردوندن کار من به تنهایی نیست و کار 3 خونوادست اما اینارو گفتم که بدونین اگه سرمایه ادم یک جا سرمایه گذاری بشه همش تو ترس بسر میبره.
موفق و پیروز باشین:rose:

توضیحاتتون بسیار عالی بود
ولی خیلی از دوستان دارن ساخت و ساز رو پیشنهاد می کنن.
من که موندم چکار کنم

rockboys

New Member
ببین ساخت ساز کن به خدا نه ضرر داره نه چیزی ببین دوست من تو یه ساختمان چهار طبقه می خوای بسازی فکر کن چقدر می خوای هزینه کنی تا یه ساختمان چهار طبقه ساخته بشه؟بعدش اگر مشارکتی هم درست کنی ها یه طبقه رو که بفروشی هم پول ساختت در میاد هم سود تازه یه طبقه کامل هم برات می مونه تازه این دوستای من.یه دفعه می بینی شروع می کننه تو دو جای مختلف ساختمان درست می کنن مثل یکی تو اریاشهر یکی دیگه تو یه منتطقه دیگه سالی کمش 10 تا واحد درست می کنن.الانم هموشن یا bmw یا بنز زیر پاشون هستش بعدشم چه ضرری می خوای کنی؟تا حالا دیدی قیمت خونه بیاد پایین؟بعدشم برای خودت کار می کنی اقای خودتی پولتم تو جیبت هستش در ضمن پولتم که همین جوری بزاری تو بانک کلی بهت باز سود میده

max vray

کاربر VIP
کار ساخت و ساز خیلی خوبه اما ادم خودش میخواد اگه بخای مشارکتی با یک مهندس بسازی اگه بخواد سرت کلاه بزاره و سود بیشتری ببره براش کاری نداره.کار ساختمون خیلی سودش عالیه اما دردسراش هم زیاده خیلی زیاده و بعد عید افزایش قیمت ملک داریم.اگه تجاذی بسازی فروشش سخت تر هستش اما سودش عالیه.ساخت یک ساختمون 5 طبقه به قیمت امروز کمش برات متری 400 اب میخوره و اگه یک خونه قدیمی و کلنگی بخای بکوبی و بسازی وام هم شاملت میشه.کلا وادی ساختمون سودش عالیه اما همونطور ک سود داره دردسرم داره.من خودم تو این هفته 23.700.000 تومان از چکام برگشت خورده تا شنبه فقط اگه دوتا از صورت وضعیت هام پول بشه 60.000.000 مگیرم ینی چکام پاس میشه عیدمم اساسی میگذرونم.پس اگه دل این راه داری برو تو ساخت و ساز پولش خوبه.

Mehran coyote

Well-Known Member
دوست من کار زیاد هست ولی هر کاری اولش سخته
من هم یه دوست دارم پدرش تو کار ساختو سازه وضع مالیشون هم خداراشکر خوبه
من نمی گم ساختو ساز کن 100درصد موفق می شی چون اگه تو ضرر کردی فوشاش می رسه به ما :green:

به نظره من فروشگاه مواد عذایی زنجیزه ای هم گزینه ی خوبی هست چون مردم از هر چی بزنن از شکمشون که نمی زنن
با حرف محمد هم خیلی موافقم که فقط تو یه کار سرمایه نریز مث یه هواپیما که چند تا موتور داره عمل کن که هر موقع خدایی نکرده یکی از موتورهات سوخت بتونی با موتورهای دیگه به پروازت ادامه بدی

قسمتی از پولتو سپرده کن
قسمتی هم ساختوساز
قسمتی هم فروشگا بزن

دیگه چی بهتر از این ؟
امیدوارم موفق باشی دوست من :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا