بهترین زبان برنامه نویسی

shahkam

Member
سلا
به نظر شما بهترین زبان برنامه نویسی که ارزش یاد گرفتن و تا تهش رفتن رو داشته باشه چیه ؟
مرسی از همتون

aghanaser

Member
نظر

باسلام
به نظر من بهترين زباني كه ميشه ياد گرفت زبان vb (ويژوال بيسيك ) هست , چون هم ميشه با اون برنامه وب سايت حرفه اي نوشت و هم ميشه برنامه ها و نرم افزار هاي كاربردي كه مخصوصا در ايران هم كاربرد زيادي دارن(مثل سازمانهاي مختلف , بيمه ها , ادارات و...) را برنامه نويسي و اجرا ...
موفق باشيد

mehdi2477

Member
بهتره بگین میخواهید تو چه زمینه ای فعالیت کنید !

HTML:
به نظر شما بهترین زبان برنامه نویسی که ارزش یاد گرفتن و تا تهش رفتن رو داشته باشه چیه ؟

خوب به نظر من c++

چرا حالا c++؟

همانند زبان ویژوال بیسیک مفسری نیست

پس شما توانایی ساخت dll ( توابع پویا همان API ) را دارید در حالی که در ویژوال بیسیک همچنین خاصیتی به خاطر مفسری بودن وجود ندارد .

سرعت بالا در اجرا

نمونه بارز ( صنعت ساخت بازیها اکثر بازیهای خود را با این زبان میسازند نمونه call of duty )

البته این نظر من با توجه به صحبت های شما بود (وقت گزاشتن و تا تهش رفتن )

مگرنه VB هم زبان خوبی هست و تا دلت بخواهد آموزش و سورسش تو وب فراونه

ولی یه جمله را از یکی از بزرگان برنامه نویسی دنیا بهت میگم دیگه انتخاب با خودته

تنها دو نوع زبان برنامه نویسی وجود دارد: آنهایی که برنامه نویس‌ها از آن شکایت دارند و آن‌هایی که اصلا مورد استفاده قرار نمی‌گیرند! (Bjarne Stroustrup)
(بیارنه استراس تروپ خالق زبان c++)

the_king

مدیرکل انجمن
سلا
مرسی از همتون

زبان های برنامه نویسی مثل ابزار های سخت افزاری هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارند که بر اساس اون ویژگی ها
هر کدوم برای یک کاربردی بسیار مناسب اند و برای کاربرد دیگری بسیار نامناسب. همه زبان های برنامه نویسی
متعارف ارزش یادگیری را دارند. بهترین زبان برنامه نویسی از این لحاظ مفهوم مشخص و مستندی ندارد.

جدیدترین ارسال ها

بالا