بهترین روش نوشتن متن در VB.net

ms_vb

Member
سلام به اساتید برنامه نویسی مخصوصا جناب The_King عزیز
فرمی طراحی کرده ام که در آن متن نوشته شده است و در بعضی از جاهایی این فرم از Textbox استفاده شده است.
برای نوشتن متن در فرم از Label استفاده کرده ام
حال مشکل اینجاست که با تغییر فونت یا اندازه فرم کل فرم به هم می ریزد و Textbox ها و Label ها از جای خود خارج میشوند.
آیا در VB.net 2010 راه حلی برای نوشتن این متن ها و جود ندارد؟
ممنون میشم اگه بگید چکار کنم

bitaroos

Member
فرمی طراحی کرده ام که در آن متن نوشته شده است و در بعضی از جاهایی این فرم از Textbox استفاده شده است.
حال مشکل اینجاست که با تغییر فونت یا اندازه فرم کل فرم به هم می ریزد و Textbox ها و Label ها از جای خود خارج میشوند.

سلام

فکر کنم اگر از Container ها استفاده کنید، مشکلتون حل میشه

بسته به نیازتون، میتونید Container مناسب رو از toolBox انتخاب کنید، یعنی Lable ها و ... رو بسته به نوع
چیدمانتون درون Container ها بزارید و بعد توی رخداد های مناسب، مثل Resize_Form این Container ها رو
کنترل کنید

یه مثال براتون توی پیوست گذاشتم، البته با C#.net (کدهاش با محیط VB خیلی فرق نداره)

پیوست ها

• Containers.rar
    36.9 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • h.jpg
    h.jpg
    87.8 کیلوبایت · بازدیدها: 6

the_king

مدیرکل انجمن

فرم ها یک مشخصه AutoScaleMode دارند که حالت پیشفرض اش Font است، کاربرد اصلی این وضعیت اینه که
فونت پیشفرض فرم توسط ویندوز تعیین میشه که ممکنه متفاوت باشه. AutoScaleMode این امکان رو میده که
ابعاد فرم و کنترل های داخلش بر اساس تغییر اندازه فونت تنظیم بشه. اگر روی None قرارش بدهید با تغییر فونت
تغییری در ابعاد رخ نمیده.

اگر می خواهید با تغییر کردن ابعاد فرم کنترل ها تنظیم شوند باید از طریق دو مشخصه Anchor و Dock کنترل ها
رو تنظیم کنید. معمولا این دو مشخصه برای اغلب فرم ها کفایت می کنند اما بعضی وضعیت های پیچیده
در چینش هم ممکنه باشه که با Anchor نشه پیاده سازی کرد، در اینجور موارد خاص باید از یک یا چند
کنترل TableLayoutPanel استفاده کنید که قابلیت های خاصی دارند، البته فقط برای بعضی حالت خاص لازم میشه.
رجوع شود به :
دکمه ماکسیمایز

جدیدترین ارسال ها

بالا