ممنون
راهی هست که بشه سطر ها رو با کد نویسی پر کرد و بعد از اتمام صفحه اول به صفحه بعد برود
من به این نتیجه رسیدم که از Report.rdlc استفاه کنم .
به اینصورت که به تعداد سطرها و ستون های مورد نیاز به این آیتم، TextBox اضافه کنم. و آنها را با کد نویسی و پاس دادن آرگومانت ها پر کنم ولی حالا با این سوال مواجه میشوم که در صورت پر شدن سطر های صفحه اول چگونه به صفحه دوم بروم؟
از ReportViewer استفاده می کنند چون کار نمایش و چاپ رو ساده می کنه، اگر بخواهید کد تون رو درگیر جزئیات
نمایش جدول بکنید نه تنها کار ساده نمیشه هیچ، از شیوه چاپ مستقیم هم پیچیده تر میشه. این مواردی
که شما می خواهید در کد تان بنویسید در برنامه هایی نوشته میشه که مستقیما روی صفحه چاپگر می نویسند،
حساب می کنند که آیا در موقعیت y فعلی اگر سطری به عرض h نوشته بشه آیا y + h خارج از کادر صفحه
هست یا خیر که اگر بود، اون سطر رو نمایش نمی دهند و صفحه جدیدی ایجاد می کنند. برای نمایش متن هم
یه عالمه TextBox نمی سازند.
خود Report قابلیت نمایش جدول داره، محتویاتی که قراره بصورت سطر های متوالی نمایش داده بشه رو با
Table نمایش بدهید، نه TextBox. اون TextBox ها رو برای مواردی نگه دارید که همیشه تعدادشون ثابته و
موقعیت شون خارج از جداول و جای خاصی از صفحه است. Table خودش پردازش لازم رو انجام میده،
سرعت نمایش اش هم خیلی بیشتر از اون همه TextBox ئه.