من با SrcDir مشکل دارم
SrcDir کدوم آدرسه؟ مگه آدرس پروژه نیست؟
یا اون آدرس که موقع exe ایجاد کردن میدیم؟
الان یک پروژه قدیمی رو جا به جا کردم. الان خود پروژه رو اجرا می کنم فایل های کنار پروژه قبلی رو نمایش میده، ولی Exe فایل های کنار همین پروژه فعلی.
جریان چیه؟
میشه در مورد SrcDir و تنطیماتش داخل برنامه (موقع تولید پروژه) توضیح بدید؟
ممنون.
دوست عزيز
به زبان ساده :
ماكرو SrcDir آدرس وابستهاي هست كه از محل فايل كامپايل شده شما ساير فايلها رو ميخونه.
مثلا اگه شما يك پروژه داشته باشيد كه تو مسير C:\myfolder فايل exe برنامه شما و تعداد فايل جانبي قرار داشته باشه. اگه از ماكرو SrcDir استفاده كنيد بعنوان مثال آدرس: SrcDir>\music.mp3> به معني C:\myfolder\music.mp3 هست.
حالا اگه اين پروژه رو به درايو D پوشه x منتقل كنيد. آدرس SrcDir>\music.mp3> به معني D:\x\music.mp3 خواهد بود.
البته در زمان ويرايش برنامه در محيط mmb از اونجايي كه براي تست از كليد F5 يا همون گزينه Test استفاده ميكنيد و عملا فايل شما كامپايل نشدهاي نداريد كه آدرس محل اون فايل بعنوان آدرس اصلي ساير فايلهاي جانبي شما در نظر گرفته بشه.
برنامه mmb آدرس فايل Playerbin كه در مسير نصب برنامتون هست رو بعنوان آدرس ريشه درنظر ميگيره و بر اساس اون سعي ميكنه ساير فايلهاي جانبي رو فراخواني كنه.
در اينصورت شما ميبينيد كه چون فايلهاي جانبي شما تو اون مسير قرار ندارن پس آدرس مربوطه هم به درستي خونده و اجرا نميشه.
براي رفع اين مسئله دو تا راه حل داريد.
يكي اينكه فايلتون رو كامپايل كنيد و بعد فايل نهايي رو اجرا و آزمايش كنيد.
دوم اينكه از منوي Tools گزينه Designer Setting رو انتخاب كنيد و در پنجره مربوطه گزينه Run External Player رو فعال و آدرس پوشه موردنظرتون رو بديد.
در اينصورت وقتي قصد آزمايش در محيط برنامه mmb رو داشته باشيد در محل پوشه شما يك فايل Player ساخته ميشه و ماكرو SrcDir به درستي عمل ميكنه.
نميدونم تونستم منظورم رو برسونم يا نه
موفق باشيد.