Fa بهترین راه حل برای پخش فیلم و موسیقی

mortezae

Member
بهترین راه حل برای پخش فیلم و موسیقی چیه؟
یه سیستم کامل و زیبا.

من تو یک مجموعه یک همچین Interface دیدم، نمیدونم با چی این DVD ساخته شده.

در واقع برای پخش از خود Media Player ویندوز با همون امکانات استفاده میکنه، مثلا با Double Click فیلم FullScreen میشه با Navigation bar در پایین فیلم.

من واقعا تو پخش فیلم و موسیقی با امکانات زیبا و کامل گیر کردم، نمیدونم از چی استفاده کنم، از Plug in میشه استفاده کرده؟ چه پلاگینی؟
با تشکر

mortezae

Member
میتونید با استفاده از پلاگین xtmedia همین شئ ای که تو تصویر نشون داده شده رو ایجاد کنید.

میشه در مورد اینکه از کجا میشه این پلاگین رو دریافت و استفاده کرد توضیحات مختصری بدید؟
چه کد هایی باید برای استفاده از این پلاگین نوشت؟

ممنون از وقتی که برای پاسخ صرف میکنید.

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
با اجازه از جناب nevercom

همینطور که جناب nevercom گفتن با استفاده از پلاگین XtMedia میتونید اینکار انجام بدین ولی تنها مشکلی که هست این پلاگین توسط آنتی ویروس , ویروس شناسایی میشه ولی میتونید تصویر مدیا پلیر رو خودتون ایجاد کنید و داخل برنامه بیارین و فقط از کد نویسی خود بیلدر استفاده کنید بدون استفاده از پلاگین , یک نمونه هم براتون گذاشتم که تصویر مدیا پلیر شبیه سازی شده به همراه منو ها
مشاهده پیوست media player.rar
اینم نمونه XtMedia
مشاهده پیوست XtMedia.rar

آخرین ویرایش:

mortezae

Member
با اجازه از جناب nevercom

همینطور که جناب nevercom گفتن با استفاده از پلاگین xtmedia میتونید اینکار انجام بدین ولی تنها مشکلی که هست این پلاگین توسط آنتی ویروس , ویروس شناسایی میشه ولی میتونید تصویر مدیا پلیر رو خودتون ایجاد کنید و داخل برنامه بیارین و فقط از کد نویسی خود بیلدر استفاده کنید بدون استفاده از پلاگین , یک نمونه هم براتون گذاشتم که تصویر مدیا پلیر شبیه سازی شده به همراه منو ها
مشاهده پیوست 50711

نود32 این دی وی دی که من عکسش رو گذاشتم رو ویروش شناسایی نکرد.
من برای مهمه که هم در حالت نمایش کوچک و هم در حالت تمام صفحه بشه راحت رو فیلم (بوسیله بار پایین) حرکت کرد، مثال شما این امکان رو داره؟

loo30fer

نود32 این دی وی دی که من عکسش رو گذاشتم رو ویروش شناسایی نکرد.
خوب اول باید مطمئن بشین که اصلا اتوران اون DVD با بیلدر درست شده و وقتی مطمئن شدین ایندفعه ببینید از چه پلاگینی استفاده شده و اون رو از این انجمن دانلود کنید
من برای مهمه که هم در حالت نمایش کوچک و هم در حالت تمام صفحه بشه راحت رو فیلم (بوسیله بار پایین) حرکت کرد، مثال شما این امکان رو داره؟
نه ولی این رو با یکم وقت گذاشتن و کد نویسی میشه درست کرد یه نمونه هم داخل پوشه نصب بیلدر هست Samples\495_examples\video اون امکان FullScreen هم داره

آخرین ویرایش:

paseaziz

New Member
باقی ماندن پلاگین Xtmedia در سایر صفحات MMB

من هم در پروژه ام از این پلاگین استفاده کردم. مزیتش اینه کا کار کردن باهاش واقعا راحته. فقط مشکلی که با این پلاگین پیداکردم اینه که وقتی یکبار میرم به صفحه ای که این پلاگین داخلشه و وقتی میخوام برگردم به صفحات قبلی، این پلاگین تو صفحات قبلی هم نشون داده میشه.
کسی میدونه چکار باید کرد؟ یعنی چکار کنیم که هم از این پلاگین تو MMB استفاده کنیم و هم وقتی میریم به صفحه ای که تو این پلاگین هست و به صفخات دیگه برمیگردیم، این پلاگین دیگه نشون داده نشه؟
نمونه که ای که از این لینک (http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=121412&highlight=xtmedia) دریافت کردم را گسترش دادم و به این پستم ضمیمه کردم.
لطفا مرا راهنمایی کنید.

پیوست ها

• test.zip
    157.6 کیلوبایت · بازدیدها: 108

mortezae

Member
هر کار میکنم با <SrcDir> آدرس ها رو بدم نشد. دیوانه شدم.
همه حالت ها رو امتحان کردم
مثلا زیر دکمه بنویسم :
کد:
File$ = '\1.avi'
و تو Script بنویسم
کد:
[SIZE=2][COLOR=#010101][SIZE=2][COLOR=#010101][SIZE=2][COLOR=#010101][SIZE=2][COLOR=#010101]Address$ = [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#800000][SIZE=2][COLOR=#800000]'<SrcDir>\Movies'
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101][SIZE=2][COLOR=#010101]OpenFile$= Address$ + File$
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][B][SIZE=2][COLOR=#000080][SIZE=2][COLOR=#000080]PluginSet[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=2][COLOR=#010101][SIZE=2][COLOR=#010101]("PlugIn","OpenFile$")
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

میشه کمک کنید؟

loo30fer

دستور و آدرس دهی شما هیچ اشکالی نداره ولی حتما باید اول روی دکمه کلیک بشه بعد اسکریپت اجرا بشه وگرنه همین آدرس متغیر Address$ به پلاگین داده میشه و کار نمیکنه

mortezae

Member
دستور و آدرس دهی شما هیچ اشکالی نداره ولی حتما باید اول روی دکمه کلیک بشه بعد اسکریپت اجرا بشه وگرنه همین آدرس متغیر Address$ به پلاگین داده میشه و کار نمیکنه

من همین کار رو میکنم.
در واقع اگر این خط رو
کد:
Address$ = '<SrcDir>\Movies'

به
کد:
Address$ = 'D:\Project1\Movies'

تغییر بدم کار میکنه.

اگه وقت داشتید این مثال رو با SrcDir انجام بدید.
ممنون.

loo30fer

دوست عزیز به عکسی که گذاشتم خوب توجه کنید :
attachment.php

میبینید که فایل اصلی من Autorun.exe هست که میخوام یک فایل Music.mp3 که داخل پوشه project1 هست رو با دستور BackgroundPlay پخش کنم خوب حالا باید چطور با دستور <SrcDir> آدرس دهی بشه خوب اول بگیم که اصلا این SrcDir کارش چیه این SrcDir آدرس جاری فایل اصلی رو میگیره که اگه فایل مثل عکس تو آدرس \:C باشه SrcDir آدرس \:C رو میگیره پس اگه بخوام آدرس Music.mp3 رو آدرس دهی کنم باید اینجوری آدرس دهی کنم
کد:
<SrcDir>\Project1\Music.mp3
که وقتی هم بخوام به دستور BackgroundPlay بدم میشه :
کد:
BackgroundPlay("<SrcDir>\Project1\Music.mp3","")
خوب شما هم اگه تو آدرس دهیتون توجه کرده باشین اصلا چیزی به عنوان پوشه Project1 رو ندادین که باید اینجور آدرس دهی میکردین :
کد:
<SrcDir>\Project1\Movies
من یک پیشنهاد بهتون میکنم حتما کتاب جناب SilverCover رو دانلود کنید و مطالعه کنید چون خیلی به دردتون میخوره و سعی کنید بیشتر به کدنویسیتون و مثال های خود بیلدر توجه کنید وگرنه همیشه برای ساخت هر پروژه ای با مشکل مواجه میشین مثل همین آدرس دهی که مجبور شدین چندبار سوال کنید و خودتون این وسط اذیت میشین
منم اولایل که تو این انجمن اومده بودم و با بیلدر کار میکردم برای کوچیکترین مشکلم سریع مشکلم رو مطرح میکردم و منتظر یک نمونه بودم که جناب Nevercom برام بذارن و من هم کداش رو کپی و پیست کنم ولی برخلاف میلم همیشه جناب Nevercom من راهنمایی میکردن و منم به خودم میگفتم که چرا هیچوقت نمونه برام نمیذارن که من راحتتر باشم ولی الان میفهمم چرا که بتونم بیشتر با کد نویسی آشنا بشم و خودم بتونم اشکال کارم رو بگیرم و وابسته به دیگران نباشم و به خاطر لطف ایشون من تونستم هم حرفه ای با بیلدر کار کنم و هم بتونم خیلی راحت با برنامه نویسی دلفی کار کنم و از نوع کد نویسیش سر در بیارم , از اینجا هم از ایشون تشکر میکنم

امیدوارم که از دست من ناراحت نشده باشین

آخرین ویرایش:

mortezae

Member
با آدرس مستقیم مشکلی ندارم و همه چیز دست کار میکنه، یا SrcDir مشکل بوجود میاد، من با MMB کرک نشده امتحان کردم شاید مربوط به اون باشه.
الان با کرک شده امتحان می کنم.

loo30fer

نه ربطی به رجیستر نشدنش نداره اگه میشه نمونه ای رو که میخواین آدرس دهی کنید رو قرار بدین تا براتون ویرایشش کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا