به نظر من بهترین روش یادگیری استفاده از توتوریال های آموزشی از صفر هستش .
با این کار هم شخص از توضیحات ابتدائی و خسته کننده اول هر مجموعه آموزشی که به باز کردن و ذخیره کردن و ایمپورت کردن و تبدیل و ... میگذره راحت میشه و هم اینکه اگر شخص با یک آموزش تصویری جلو بره حفظ نمیکنه موضوع رو و یاد میگیره .
به نظر من این نتیجه رو میشه با آموزش های تصویری و البته ویدئویی به دست آورد .
متاسفانه من اصلا دوست ندارم از آموزش های ایرانی بد بگم اما متاسفانه بیشتر از موضوع در آموزش های داخلی به گوینده طرز بیان و اینطور مسائل پرداخته میشه در حالی که دیگه این نوع ادبیات تلویزیونی در هیچ جای دنیا مرسوم نیست و شخصی که آموزش رو میده مثل یک دوست به شما آموزش میده و شاید یک جمله رو که در آموزش های شرکت ایرانی پ ...... د ! 2 دقیقه طول میکشه تا بگه در 10 ثانیه به بهترین و راحت ترین صورت ادا میکنه .
پس متاسفانه من هم به شما آموزش های خارجی رو پیشنهاد میکنم البته مجموعه های زیادی هم در سایت های ایرانی هستش که مجموعه آموزش های شرکت هایی مثل Digital tutors یا Gnomon را جمع آوری کردن و در یک مجموعه قرار دادن که به درد مبتدی ها نمیخوره پس بهترین راه برای شروع استفاده از اینترنت و ویدئوهای موجود هستش که یوتیوب خیلی میتونه کمک کنه .
در آخر این رو هم بگم که اگر اهل کتاب هستی که عالیه و میتونی ترجمه های موجود رو بگیری و مظالعه کنی بعد برای توسعه یادگیریت بری سراغ مواردی که گفتم .
ووووووووووااااااااااااااااووووووووو . خیلی شد .

موفق باشید .