بهترین جایگزین برای سایت hostdl چیه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

toofaan

Member
با سلام
بهترین سایت برای استفاده بجای سایت hostdl چی هستش؟
هاست دی ال دات کام نوشته:
"با توجه به بروز برخی مشکلات, هاست دی ال دیگر قادر به ارائه سرویس به شما عزیزان نمی باشد. لطفا جهت انتقال سایت خود هرچه سریعتر اقدام کنید. در صورت وجود هرگونه مشکل با واحد فروش تماس بگیرید"
واحد فروش هم جوابم رو نمیده لطفا بگید چکار کنم؟

من دومینم رو هم از هاست دی ال گرفتم ولی نمی تونم دی.ان.اسش رو تغییر بدم لطفا کمکم کنید.یعنی نه به پنل دسترسی دارم نه به صاحب سایت هاست دی ال.

آخرین ویرایش:

ar-ap

New Member
به نظر من برو سراغ شرکت نگاه روشن پارس .

http://parsdev.ir

من خودمم از اون استفاده میکنم. کاملا هم ازش راضیم.

webmizban.com

Active Member
سلام
بهترین گزینه برای همچین سایت های vps هستش...البته اگر پایداری برای شما مهم است از جای معتبر تهیه کنید
parsdev نیز سرویس های مناسبی ارائه می کنند....
در صورت تمایل ما هم در خدمت شما هستیم : www.webmizban.com

parmishost

Member
با سلام
webmizban.com درست می گه vps منیج شده خوبه ولی اگر خواستید با ما تماس بگیرید ما هم می تونیم هاست دانلود در اختیارتان بزاریم

bitaraf

Member
parsdev اصلا مناسب نیست ! زود ساسپند می کنند ، سعی کنید وی پی اس و منیج مناسب انجام بدید !
هاست دی ال سرور هاش رو خیلی از هاستینگ ها دارند ولی منیج هاست دی ال رو هیچ شرکتی نداره

nimafire

find / -name Support > u
پارس دو و ... کلا امکان میزبانی این گونه سابت هارا ندارند.
شما بهترین گزینه ای که دارید سرور مجازی و سرور اختصاصی هست
بفرمایید در هر ماه چه میزان میتوانید هزینه کنید

vatanmusic

Well-Known Member
بله طبق گفته دوستان وی پی اس بهترین گزینه هست
میزان مورد استفاده را بیان کنید در خدمتیم

toofaan

Member

من دومینم رو هم از هاست دی ال گرفتم ولی نمی تونم دی.ان.اسش رو تغییر بدم لطفا کمکم کنید.یعنی نه به پنل دسترسی دارم نه به صاحب سایت هاست دی ال.

ubisoft

New Member

منم دقیقا همین مشکل رو دارم. لطفا هرکسی شماره تلفنی از اینا داره بده که کارمون را بیوفته.

parmishost

Member
با سلام
در حال حاظر هیچ کاری نمی تونید بکنید مگر اینکه تعدادتون زیاد بشه از شرکت بین الملی ثبت دامینتون همگی درخواست کنید تا راه قانونی را جلوی راهتون بگذارند.

rezapj

New Member
دامین های منم روی هواست و هاست دی ال اصلا پاسخگو نیست

irlogo

Active Member
اگه کد انتقال دامینتون رو بگیرید می تونین منتقل کنین به پنل ما که بهتون پنل اختصاصی می دیم و بعدا دیگه به این مشکلات نمی خورید

میزبانی هاست نیز الان چند تا از hostdl ها رو ساپورت می کنیم

آخرین ویرایش:

Anubis64

Member
سلام
من چند وقت پیش دنبال هاست دانلود بودم دوستان هاست دی ال را معرفی کردند .
حالا این اتفاق عجیب افتاده و یکباره محو شده اند!

واقعاً چجوری میشه اعتماد کرد؟
از کجا باید هاست گرفت که این مسائل پیش نیاد!
به هاست ایران جسارت نشه ولی از وقتی که دی ال رفته تبلیغات گسترده شروع کرده برای جایگزینی . چه تضمینی هست که این اتفاق برای هاستشون نیفته؟؟؟؟

nimafire

find / -name Support > u
شما یک سرور مجازی بگیرید و خیال خودتونو راحت کنید.
سوال یا درخواستی در این زمینه بود من در خدمت هستم. پیام بفرستید

webmizban.com

Active Member
چه تضمینی برای همون سرور مجازی وجود داره؟

از جای معتبر و شرکت ثبت شده تهیه بفرمایید که مشکلی پیش نیاد ... این طبیعی است که وقتی از سرویس دهندگان جدیدالتاسیس و ثبت نشده تهیه کنید دچار مشکل بشید

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا