بهترین برنامه مالتی مدیا

آیا شما به احمدی نژاد رأی می‌دهید؟

• بله

رای: 0 0.0%
  • نه

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    0

pmyasaie

New Member
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما دوستان گل :rose: یه سؤال داشتم میخوام بدونم بهترین نرم افزار بین این سه چهار تا نرم افزار برای ساخت یه نرم افزار دیگه چیه؟

MMB

Director
Flash CS3
Auto Play Media Studio
Auto Play Menu Builder

می‌خوام ببینم کدومشون ارزش یاد گرفتنو داره تا شروع کنم البته کاش این رو هم بگین که کدومشون حرفه‌ای تر هست و پر امکان تر :?:

ubuntu

Member
سلام خدمت دوست عزيز. ورودتون رو به انجمن تبريک مي‌گم. اميدوارم قوانين رو خونده باشين. چون نظرسنجي که بالا راه انداختين يه ذره بي‌ربطه!!!
راستش MMB از همشون بيشتر مورد استفاده قرار مي‌گيره ولي هيچ کدوم اختصاصي براي ساخت نرم‌افزارهاي بزرگ نيستن. و اکثراً براي اوتوران سازي هستن. Flash هم که براي تبليغات بيشتر مورد استفاده قرار مي‌گيره و نرم‌افزاري معمولا باهاش نمي‌سازن.
ولي مطمعن باشين Flash و MMB ارزش يادگرفتن رو دارن.

Mandana

Active Member
دوست عزیز با اجازه نظرسنجی تاپیک شما بسته شد
موارد مذهبی و سیاسی خلاف قوانین انجمن ها هستند و بعلاوه ربطی هم به این انجمن نداشت...
در ضمن به نظرم بنکلن سوالتون اشتباه هستش..فلش حیطه فعالیت خاص خودش رو داره مولتی مدیا بیلدر خاص خودش...
شما بگید هدفتون از یاد گیری این نرم افزارها چی هست تا بشه کمکتون کرد دوست جان
موفق باشید:rose:

BEHESHT

Well-Known Member
اولا این ها در یک سطح یکسان نیستند تا بشه مقایسه ی درستی انجام داد.

اما با من باشه می گم اول flash بعد MMB چون فلش خیلی همه گیر تر و قابلیت های بیشتری از MMB داره و بقسه نرم افزار ها که نمی تونند عرض اندام کنند تو این وسط ولی یه چیزی یکی از عناصر مهم MMB به نام SWF هستش که خروجی فلش هست فلش اینقدر بزرگ ومعتبر بود که MMB خودشو با فلش تطبیق داد ولی فلش هم این کار رو کرد؟

ولی یه نظریه هست می گن قوی ترین برنامه برنامه ای هست که برنامه نویس هاش حرفه ای تر باشند.

یعنی بسته به برنامه نویس یا همون کابر داره.

منم این نظریه رو قبول دارم خب پس MMB بهتره:D

موفق باشید

Samtx

New Member
دوستان به نظر شما بهتر نیست که چیزهایی که ربطیبه مالتی مدیا بیلدر ندارند رو اینجا مطرح نکنیم چون هرکس طرفدار برنامه مورد نظر خودشه و این طور نظر سنجی ها به نظر من هیچ فایده ای نداره ( البته این نظر شخصی من بود )

جدیدترین ارسال ها

بالا