موضوع برام جالب شد. مخصوصا سفارشی که sliver soft گفت.
این سفارشی که شما گفتین با دلفی هم به زور در میاد چه برسه به اینکه پلاگین بشه و بخواد با mmb هم ارتباط برقرار کنه.(یادم باشه تو تالار دلفی تکنیک ارسال realtime دلفی رو ازت بپرسم چون برای یه پروژه توش گیره کرده بودم البته الان تموم شد رفت اما خوب هنوز تو ذهنم مونده)
حالا اینی که sliver soft میگه تا حدی قابل قبوله چون طرف گفته من میخوام خودم بعدا توش تغییر بدم. اما اونی که اون دوست قبلی از اتوماسیون اداری و آستان قدس و اون یکی سفارش گفتن واقعا باورش سخته. دیدم آدمهایی که عاشق یه برنامه میشن و دیگه میخوان همه چیز رو با اون حل کنن که من به شخصه از این حالت خوشم نمیاد. دیگه حالا جایی مثل آستان قدس بیاد و چنین کاری بکنه ... نمیدونم چی بگم.
احتمالا مشاورینش از همون عشق بیلدرها بودن که طرف برنامه دیگه نرفتن. در واقع sliver soft هم قسمتهای اصلی را با همون دلفی نوشتن و بهتره بگیم برنامه رو با دلفی کار کردن تا با بیلدر.
راستش من یکی وقتی دو کلمه بیلدر و اتوماسیون رو کنار هم میشنوم مخم هنگ میکنه.

امکان اکتیویکس و شی گرایی و شبکه های پیشرفته و .... رو برای چی آدم بذار کنار و به زور به خواد از یه 206 خوشگل و مامانی که برای کارهای شخصی ساخته شده به عنوان ماشین حمل بار یک کارخونه استفاده کنه
اگه واقعا چنین امکاناتی داره نباید دیگه اسمش مولتی مدیا بیلدر باشه . توی خود مولتی مدیا ساختن هم یکسری کمبودهایی داره. من از مولتی مدیا بیلدر انتظار دارم هر چه بیشتر ساخت چنین برنام هایی رو تسهیل کنه و امکانات بیشتری در اختیار برنامه نویسان قرار بده پس برنامه ای رو در این حیطه قوی میدونم که یک مولتی مدیای کامل باشه
ضمنا هفته گذشته بصورت خیلی اورژانسی دی وی دی سالگرد آیت الله بهجت رو درست کردم که اگه دوستان این فروم احیانا به دستشون رسید حتما نظرات کارشناسیشون رو برام ایمیل کنن
http://bahjat.org/fa/content/view/1627/1/
ببخشید بحث از موضوع اصلی منحرف شد اما باز فکر کنم مرتبط باشه. این دوستمون خواستن که بهترین برنامه ای که با این برنامه نوشته شده رو معرفی کنیم. شاید بشه از یک جنبه دیگه موضوع رو به صورت دیگه ای مطرح کرد که چه برنامه ای میتونه بهترین برنامه کار شده با مولتی مدیا بیلدر باشه. هر کسی برای اینکه برنامه مولتی مدیا برتری داشته باشه برای خودش اصولی داره. مثال:
- من همیشه تو کارهای مولتی مدیا میگم برنامه مولتی مدیا برنامه ای که صوتی و تصویری باشه و تا جای ممکن باید متن رو کم کرد.
- یا مثلا سعی میکنم از انیمیش و فلش در تمام منوها استفاده کنم چون دیدم کاربر نرم افزار مولتی میدیا به چنین امکانی زیاد توجه میکنه
- به نظرم باید در کل صفحات یه تم ثابت رو در نظر گرفت و سعی کرد اون رو توی صفحات مختلف از دست نداد. شامل تم رنگی و تم گرافیکی و تم کاربری. همه تمها هم باید با مخاطب تناسب داشته باشه. مثلا تو کار برای بچه ها باید رنگها جیغ باشه و کار برای بزرگسالان رنگهای ملایم داشته باشه.
- سعی میکنم تو کارها دسترسی کاربری رو تا جای ممکن تسهیل کنم. البته بعضی برنامه ها هم سعی میکن تمام امکانات رو توی یک صفحه بیارن که دسترسی رو زیاد میکنه اما تا حدی هم گنگ میکنه برنامه رو بیاید یه تعادلی بین تعداد صفحات و دسترسی آسان و خوانایی برنامه برقرار کرد
اینها خیلی اجمالی بود و فقط قصدم مثال بود که حالا اگه بقیه هم علاقه داشتن هر کسی نکاتی که براش توی تولید مولتی مدیا بیلدر مهمه رو اینجا باز کنه. توی تاپیک خواسته شده مصداق بهترین معرفی بشه و من پیشنهادم اینه که ملاکهای بهترین معرفی بشه بهتره