بهترین برنامه برای محافظت از دیکامپیل شدن فایل های swf چیه؟

شروع موضوع توسط sadegh5822 ‏15 دسامبر 2012 در انجمن برنامه فلش Flash

  1. sadegh5822

    sadegh5822 New Member

    ارسال‌ها:
    23
    تشکر شده:
    5
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام.
    دوستان اگه کسی برنامه ای یا راهی برای جلوگیری از دیکامپیل شدن فایلهای swf میدونه بگه لطفا من خودم از برنامه SWF Encrypt 5.0 استفاده کردم اما به راحتی با استفاده از برنامه های مختلف باز میشه.
    تایپک های قبلی انجمن رو هم دیدم اما کمکی نکرد.
    دوستان اگه چیزی میدونین دریغ نکنید ثواب داره.
     
    نوشته شده توسط sadegh5822 در ‏15 دسامبر 2012
  2. alborzmedia

    alborzmedia Member

    ارسال‌ها:
    195
    تشکر شده:
    67
    امتیاز دستاورد:
    16
    فکر کنم ورژن جدیدش قوی تر باشه

    و همچنین مانورش روی as3 بهتر باشه

    SWF Encrypt 6.0

    نرم افزار خاص دیگه ای نمیشناسم، دوستان اگه میدونن معرفی کنن
     
    نوشته شده توسط alborzmedia در ‏15 دسامبر 2012
  3. Mehrdad155

    Mehrdad155 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    455
    تشکر شده:
    931
    امتیاز دستاورد:
    93
    درود

    هیچوقت شما نمیتونی کاملا برنامه ات را پروتکت کنی. این اصل یادت نره. حرفه ای ها آخرش میتونن بازش کنن.

    برنامه ی swf protection به نظر من بهترین گزینه است. این برنامه علاوه بر کدها تمام کارهای گرافیک و انیمیشن ها را هم پروتکت میکنه.حتما ببینش:

    http://www.magichtml.com/swfprotection/index.html


    موفق باشی _ مهرداد
     
    نوشته شده توسط Mehrdad155 در ‏16 دسامبر 2012
    wgolzar، Saeed2vfx، khoushechin و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  4. myfirst

    myfirst Member

    ارسال‌ها:
    110
    تشکر شده:
    104
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام
    آقای Mehrdad155 تشکر

    کرکشو کجا میشه گیر آورد؟
     
    نوشته شده توسط myfirst در ‏18 دسامبر 2012
  5. alborzmedia

    alborzmedia Member

    ارسال‌ها:
    195
    تشکر شده:
    67
    امتیاز دستاورد:
    16
    مرسی :)

    خوب حالا نرم افزار decompiler میشناسی که بتونه swf encrypt این رو باز کنه؟ و گرافیکها رو کدها رو نشون بده؟
    هر دو نرم افزار برای کودر فلش یه جورایی ضروری هستن! :green:
     
    نوشته شده توسط alborzmedia در ‏18 دسامبر 2012
  6. akherat

    akherat مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    594
    تشکر شده:
    661
    امتیاز دستاورد:
    93
    چه قد دوست دارم هرچی پست مربوط به دیکامپایلر ها هست رو پاک کنم
     
    نوشته شده توسط akherat در ‏18 دسامبر 2012
    Saeed2vfx، 1w2w3w4w و Mehrdad155 از این ارسال تشکر کرده اند.
  7. Mehrdad155

    Mehrdad155 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    455
    تشکر شده:
    931
    امتیاز دستاورد:
    93
    [email protected]
    یه سرچ بزنید پیدا میکنید.ببخشید من هیچوقت لینک کرک نمیدم. شکل قشنگترش اینه که بخریدش.باور کنید پول زیادی نیست.

    [email protected]
    نمیدونم.

    [email protected]
    خواهشا این کار رو بکن.نمیدونی چه ضربه هایی از این دیکامپایلرهای لعنتی خوردم. باهاتون 100% موافقم.
     
    نوشته شده توسط Mehrdad155 در ‏18 دسامبر 2012
    Saeed2vfx، +KEYHAN و akherat از این ارسال تشکر کرده اند.
  8. akherat

    akherat مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    594
    تشکر شده:
    661
    امتیاز دستاورد:
    93
    یه چیزه دیگه هم هست
    خیلی دوست دارم کلا تیم template monster و هر چیزی که با اینا در ارتباطه رو بزنم
    بعد یه پراید هم بدم بهشون بعد بگم برن جاده چالوس
    آخ آخ آخ
     
    نوشته شده توسط akherat در ‏18 دسامبر 2012
    Saeed2vfx و Mehrdad155 از این پست تشکر کرده اند.
  9. alborzmedia

    alborzmedia Member

    ارسال‌ها:
    195
    تشکر شده:
    67
    امتیاز دستاورد:
    16
    با اومدن AS3، اگه کدتون oop باشه و فول دینامیک بدون Encrypt، حتی اگه کامپایل کنن به آسونی نمیتونن استفاده کنن چون 99% کد دی کامپایل شده ایراد داره و به آسونی هم نمیشه سردرآورد
    البته این برای فایلهای ساده و انمیشن صدق نمیکنه

    من بعضی کلاسهام رو که خودم نوشتم بعد از یک ماه میرم یادم نیست چی به چی هست تازه با کامنت، حال چه برسه به اینکه swf کامپایل شده کامنت نداره و طرف تو ان همه کد گیج میشه
     
    نوشته شده توسط alborzmedia در ‏19 دسامبر 2012
  10. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    یکی از روش های عدم دیکامپایل،embed کردن swf اصلی تو یه swf بیرونی هست.یعنی یه loader تو بیرونیه می سازی و :
    PHP:

    package
    {
        import flash.display.Sprite;
        import flash.events.Event;
        import flash.display.Loader;
        import flash.system.LoaderContext;
        import flash.events.Event;

        public class MainClass extends Sprite
        {
            [Embed (source = "X.swf", mimeType = "application/octet-stream")] private var texture:Class;
            private var cLoader:Loader = new Loader();
            private var lc:LoaderContext=new LoaderContext(false,null);

            public function MainClass():void
            {
                if(stage)init();
                else addEventListener(Event.ADDED_TO_STAGE,init);
            }
            private function init(evt:Event=null):void
            {
                removeEventListener(Event.ADDED_TO_STAGE,init);
                this.addChild(cLoader);
                cLoader.contentLoaderInfo.addEventListener(Event.COMPLETE,comp);
               
                lc.allowCodeImport=true;
                cLoader.loadBytes(new texture(), lc);
            }
            private function comp(evt:Event):void
            {
                //do something
            }
        }
    }
     
    با ورژنای سابق sothink نمی شد اون توییه رو باز کرد.با trillix می گفتند می شه .یه بار قدیما تست کردم ،فقط بیرونیه رو باز کرد.
    در مورد علتش که چرا دیکامپایلر ها باز نمی کنن فک کنم به این جهته که خود دیکامپایلر ها و یه سری برنامه های دیگه،با embed کردن ،لوگو خودشونو تو نسخه trial می زنن به swf .شاید هم بین خودشون قرار داده.
    در کل بهروز یه بار یه برنامه با air نوشته بود که قفل بازیهای mochi رو باز می کرد و swf خالص بدون قفل رو مثل کمپوت می داد بیرون.
    حتما راهی برا دور زدن این روش هست ولی منتها نه به دست عموم.بلکه به دست نوابغ و برخی جوونای خام:green:.
    شاید هم بشه با یه سری روش های encrypt اون embed شده هه با توابع مناسبش ،بشه یه کم دیگه decompile رو سخت تر کرد.ولی از نظر من،چیزی که به وسیله فلش پلیر ،رمز گشایی و باز یم شه،به وسیله یه آدم صد در صد می تونه باز شه.
    بای...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏19 دسامبر 2012
    khoushechin، FLV، hosein_mirian و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  11. akherat

    akherat مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    594
    تشکر شده:
    661
    امتیاز دستاورد:
    93
    هادی نمیشه تو فایل بزرگ این کارو کرد
    از این روش بهتر xor هست که باز هم تو فایل های بزرگ میپکه

    بهترین کار خرید اکونت یکی از این اینکریپشن هاست :D
     
    نوشته شده توسط akherat در ‏19 دسامبر 2012
    ++Hadi++ از این پست تشکر کرده است.
  12. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    قبول دارم...اما بهترین الگریتمی که برا encrypt پیدا کردم ،Icphere aes هست.بعدش des بهترینه و بعد از همشون و البته یه سری الگریتم های دیگه، xor.در مورد اولیه و دومیه و سومیه ،من بایت آرایه یه دونه عکسو با هر سه روش تست کردم.
    در این تستم ،برای اولین بار اومدم و عکس رو با urlLoader و به صورت byteArray و binary خوندم و اول encrypt کردم و بعدش decrypt کردم و عکس رو با Loader و البته با متد loadBytes لودش کردم.
    در مورد xor به جهت اولیه بودنش و عدم بهره وریش و سطح پایین بودنش،زمان زیادی رو می کشه تا encrypt و decrypt شه و حجم فایل خروجی encrypt شده،در حدود نزدیک به دو برابر بالا هست.
    با روش Des هم تست کردم.حجم فایل خروجی تقریبا 1.5 برابر فایل اصلی هست و با زمان 5 ثانیه هم طول کشید تا این پروسه به اتمامن برسه.
    در مورد Icphere Aes هم تست کردم ،حجم فایل خروجی encrypt شده،دقیقا برابر با فایل اصلی شد و زمان encrypt و decrypt و لودش در حدود 2.5 ثانیه شد.
    پس در نتیجه : Icphere Aes از همه سریع تر و حجم خروجی هم کمتره.ضمن اینکه در هر سه روش،key رشته ای و تلفیقش با byteArray تعیین می شه و در همه گزینه ها،کل داده ها به نسبت تعداد و نوع کاراکتر های key (پسورد) کاملا عوض می شند.
    در مورد انکریپور هم باید hurlant crypto رو دانلود کنی.
    در نهایت هم بگم وقتی اون کلاسه رو تو swf اصلی import و نمونه سازی می کنی،خوب طرفی که دیکامپایل می کنه،می تونه بفهمه چیو با چه کلاسی رمز کردی.
    در ضمن حقیقتش خود من تا حالا با این روش به مشکل نخوردم.
    ولی کلا خریدن یه swf encryptor خیلی بهتره...بای...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏19 دسامبر 2012
    wgolzar از این پست تشکر کرده است.
  13. msnf

    msnf Member

    ارسال‌ها:
    35
    تشکر شده:
    28
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام
    می بخشین که مبحث قدیمی رو بالا میارم چون توی امضای اقای هادی بود گفتم سوالم رو همین جا مطرح کنم شاید بکار دوستان دیگه هم بیاد.
    من یه فایل رو با همین روش byteArray که کدش رو اقای عباسی در صفحه اول گذاشتن، encrypt کردم وحالا می خوام ببینم اگه این فایل encrypt شده رو درون یه فایل دیگه لودش کنم چطور می شه از اون پرنت به این چیلد دست رسی داشت و کنترلش کرد؟ مثلا یه تابع رو باز خونی کرد یا متوقفش کرد؟
     
    نوشته شده توسط msnf در ‏14 مارس 2015

به اشتراک بگذارید