سلام به همه اساتید گلم مخصوصا جناب The-King عزیز
بهترین روش برای خواندن اطلاعات از دیتابیس و استفاده از آن در برنامه چیه؟
بهترین روش، روشی یه که بهش مسلط تر باشید و راحت تر کد تون رو بنویسید. چون عملا تفاوت کارایی روش های مختلف
فقط در مورد بانک اطلاعاتی های خیلی بزرگ و تراکنش های سنگین محسوس خواهد بود که به ندرت نرم افزاری
در کاربرد های عادی همچین وضعیتی داره.
یک مثال عملی می زنم. یک پروژه محاسباتی بزرگ داشتم با حدود شصت تا جدول. در حالت عادی که بانک اطلاعاتی رو به پروژه اضافه کرده بودم
ویژوال استدیو بصورت خودکار برای کلیه جدول ها کلاس اختصاصی Adapter و DataRow و DataTable ساخته بود
که زمان کامپایل پروژه و سرعت ویرایشگر ویژوال استدیو رو پایین می آورد.
بعدا من در یک پروژه متفاوت اما تو مایه های همین پروژه کلا بجای اضافه کردن بانک اطلاعاتی به اون شیوه سابق
از یکسری کمپوننت های دست ساز خودم استفاده کردم که کلاس Table خاص خودشون رو دارند و کلا نحوه ارتباط شون
با بانک اطلاعاتی و فرم متفاوته و برای استفاده اختصاصی خودم طراحی شون کردم. کار برنامه نویس باهاشون راحت تره
اما پشت پرده کد های زیادی برای پیاده سازی روش دلخواه ام نوشتم.
در این پروژه جدید دیگه بانک اطلاعاتی اونهمه کلاس و کد نداشت و سرعت کامپایل و ویرایشگر فرم بالا رفت.
اما با توجه به حجم کد این کمپوننت هایی که نوشته بودم (صد ها کلاس پیچیده) انتظار داشتم که سرعت تراکنش بانک اطلاعاتی
در پروژه جدید به اندازه اون Adapter و DataTable و DataRow استاندارد نباشه و سرعت اجرای نرم افزار پایین بیاد. اما عملا این اتفاق رخ ندارد،
دلیلش هم این بود که تراکنش های یک برنامه تک یا چند کاربره ویندوز یا وب سایت های کوچک هر چقدر هم که بانک اطلاعاتی اش بزرگ باشه
معمولا در حدی نیست که بشه تفاوت روش های مختلف رو از دید سرعت تراکنش بررسی کرد.
مساله ای که باید در نظر بگیرید راحتی خودتون و سرعت نوشتن کد در روش ای است که انتخاب کرده اید.