بهترين هاستينگ

نظر سنجي بهترين هاستينگ از نظر شما

• پارس دستا ____ Pars Data

رای: 1 5.6%
  • ايران هاست ___ Iran Host

رای: 7 38.9%
  • پرشين تولز ___ Persian Tools

رای: 5 27.8%
  • پايا هاست ___ Paya Host

رای: 2 11.1%
  • رايان هاست ___ Rayan Host

رای: 0 0.0%
  • پرشين سرويس ___ Persian Services

رای: 4 22.2%
  • پرشين دات __ Persian DOT

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    18
وضعیت
موضوع بسته شده است.

the_king

مدیرکل انجمن
شخصا تمایل دارم که تا حد امکان محدودیت بی مورد در قوانین این بخش وجود نداشته باشه ولی اگه این وضعیت
نظرسنجی ها و تاپیک های بهترین و بدترین و ... ادامه پیدا کنه، ناچارم که هر گونه تاپیک نظر سنجی و
بررسی کمی و کیفی سرویس های هاستینگ رو ممنوع اعلام کنم.

Maya Man

Active Member
خيلي متاسفم كه ميبينم همه اومدن فقط تبليغ ريسلري خودشون رو بكنن و بجاي اينكه كسايي كه از اين هاست هاي ذكر شده در نظر سنجي سرويس گرفتن و بعد از چند سال از سرويسشون راضي هستن و يا كسايي كه خودشون و يا دوستانشون تجربه هاي دزديده شدن دامين و يا بي كيفيتي سرويس از اين شركتها رو ؛ بيان و از اينگونه تجربياتشون بگن.:-?
بعضي دوستان كه تو كل انجمن فقط تبليغ ريسلر خودشون رو دارن. بعضيها هم كه ...:-<
بگزريم. معلوم نيست كي بشه ما ايرانيها جبنه اينطور نظرسنجيها و كلا جنبه فعاليتهاي مفيد تو اين انجمنها رو پيدا ميكنيم!:-<
خوب دوست عزيز شما كه تجربه اي از اين شركتها نداري چرا اصلا پست ميدي؟!:?:
وقتي من اول تاپيك نوشتم بنظر شما كدوم بهتره ، يعني اگه شما از اينا سرويس گرفتي يا دوستانت تجربشونو داشتن؛ بياي پست بدي. نه اينكه از همون پست دوم شروع كردن به تبليغ خودشون كه از من بگير از من بگير!:spam:
آخر عاقبت سرويس گرفتن از اين ريسلر هارو زياد شنيدم كه بعد از يكي دو سال يا حتي بيشتر يهو دلشونو زده يا پولشون ته كشيده يا ديگه حال نكردن سرويس بدن!!! حالا فك كن حال و روز سرويس گيرنده هاشونو!:there:
نمونه اينا تو همين انجمن زياده. اينم يه نمونه:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=136765

sortme

Member

خب بحث رو از اینجا به شما دوست عزیز میگم

همونطور که در پست قبلی در این تاپیک گفتم هاست های معرفو زیاد کار آمد نیستند در صورتی که خیلی از هاست ها هم هستند که کارآمدند اما معرفو نیستند اما در کل اگر نظر سنجی در بین اینها بخواهید انتخاب کنید پرشین تولز رو انتخاب کنید در غیر این صورت از هاست های غیر معروف استفاده کنید که پشتیبانی خوبی دارند

یک پست درست در این تاپیک داده نشد

هر کدام دوستان نظرات دادن در صورتی که چیزی جز تبلیغ نبود و عده ای هم پست دادند در صورتی که توی نظر سنجی شاید شرکت نکرده باشن

در کل دوست عزیز بهتره این تحقیقات رو در جایی که میبینید عده ای از دوستان فقط نظرات و تبلیغ سایت هاست خودشون رو میکنند چنین نظر سنجی هایی ایجاد نکنید

بنده هم هیچ گونه سایت و یا شرکتی رو تبلیغ نکردم و پیشنهاد میکنم فقط سعی کنید از شرکت هایی که موارد فوق (ماننده اعتبار نا مناسب و در ضمن پشتیبانی نا مناسب و غیره ) رو نداشتند هاستی خریداری نکنید

ملاک خرید هاستتون رو هم جستجو در گوگل قرار ندهید

سپاس

parmishost

Member
پارمیس هاست

با سلام
دوست عزیز بستگی داره که شما برای چه کاربردی بهترین را را مد نظر داشته باشید و معیار های شما برای سنجش بهترین چی باشه ولی به نظر من با این خودم صاحب هاستینگ هستم ایران هاست خیلی مورد اطمینان هست.

omid2855

New Member
به شرکت ایران هاست به خاطر کسب رتبه نخست در نظرسنجی مجیدآنلاین تبریک می گوییم.

شرکت JustHost رتبه نخست دنیا در تمامی سایت های رتبه بندی هاستینگ دنیا

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا