بهترين نرم افزار برنامه نويسي براي مبتدي

ofoqe

Banned
سلام
ببخشيد مي خواستم بدونم براي شروع يادگرفتن برنامه نويسي از كدوم زبون برنامه نويسي شروع كنيم بهتره ؟؟؟

AliHSlc

Member
سلام...به نظر من اول که باید با الگریتم ها و شیوه پردازش آشنا بشی... و اینها در همه ی زبان ها احتمالا مشترکند... برای مثال حلقه های تکرار... ورود و خروج داده ها... ساختارهای کنترلی... و امثال اینها...

من خودم از QBasic شروع کردم... و البته به ما اینطوری یاد دادن...البته این رو بگم که محیطش چندان جزابیتی نداره.... مراقب باش دلسردت نکنه..
. یا علی

soheilweb

Active Member
دوست عزیز بستگی داره که شما میخوای برنامه نویس وب بشی یا برنامه نویس سیستم عامل ؟

ofoqe

Banned
سلام ببخشيد فكر نمي كردم كسي ديگه بخواد جواب بده برا همين سر نزدم بازم معذرت ...

خب برنامه نويسي سيستم عامل برا شروع البته ؟؟؟

saalek110

Well-Known Member
با ویژوال بیسیک سریع میشه برنامه های ویندوزی ساخت. و سریع هم میشه طرز کدنویسی اش را یاد گرفت.
ولی همان طور که دوستمان گفت در کیو بیسیک هم همان مبانی کدنویسی را می توانید یاد بگیرید. ولی من برای این گفتم وی بی تا سریع برنامه ویندوزی بسازید و لذت کار را حس کنید.

کلا همان طور که دوستمان گفت همه زبانها شبیه همند مثل متغیر و حلقه و شرط و تابع
و بعضی زبانها بیشتر درگیر بعضی مباحث می شوند. مثلا زبان سی بیشتر از وی بی درگیر متغیر ها میشه. بسته به حوصله شما دارد ولی هر چیزی در وی بی یاد بگیرید در سی هم بدرد شما می خورد. کلا از هر جا و هر زبانی شروع کنی زیاد فرق نمی کنه . مهم تمرین است تا شما مهارتتان بیشتر شود.

soheilweb

Active Member
با ویژوال بیسیک سریع میشه برنامه های ویندوزی ساخت. و سریع هم میشه طرز کدنویسی اش را یاد گرفت.
ولی همان طور که دوستمان گفت در کیو بیسیک هم همان مبانی کدنویسی را می توانید یاد بگیرید. ولی من برای این گفتم وی بی تا سریع برنامه ویندوزی بسازید و لذت کار را حس کنید.

کلا همان طور که دوستمان گفت همه زبانها شبیه همند مثل متغیر و حلقه و شرط و تابع
و بعضی زبانها بیشتر درگیر بعضی مباحث می شوند. مثلا زبان سی بیشتر از وی بی درگیر متغیر ها میشه. بسته به حوصله شما دارد ولی هر چیزی در وی بی یاد بگیرید در سی هم بدرد شما می خورد. کلا از هر جا و هر زبانی شروع کنی زیاد فرق نمی کنه . مهم تمرین است تا شما مهارتتان بیشتر شود.

تائید میشه ...

ofoqe

Banned
ممنونم از راهنماييهاتون اميدوارم بتونم موفق بشم ...

1Program

Member
سلام .
من دلفي را پيشنهاد مي كنم .
چون بسيار اسان است و ابزارهاي فراواني دارد .
كد آن نيز به زبان انگليسي بسيار نزديك است .

DrXoX

Active Member
سلام من پیشنهاد می کنم از پاسکال شروع کنی چون هم راحته هم اگه پاسکال رو یاد بگیری دلفی هم یاد گرفتی چون در دلفی هم با پاسکال کد می نویسند
vb هم خوبه و ساده

shirini_forush

Well-Known Member
بله... اگر شما میخوای برنامه نویس ایرانی باشی با net. شروع کن و با net. تموم کن!

DrXoX

Active Member
سلام
من پیشنهاد می کنم قبل از شروع برنامه نویسی یک کتاب در مورد الگوریتم بخونید
البته نه کتاب های الگوریتم 500...400 صفحه ای یه کتاب 50 یا 60 صفحه ای هم باشه کافیه
چون برنامه نویس خوب بودنن به الگوریتمی فکر کردنه نه به کد نویسی
خوب به هر حال من هم دلفی رو پیشنهاد می کنم جون راحت و آدم از کار کردن باهاش لذت میبره
وی بی هم خوب و راحته برای شروع
موفق باشی

hseifi

New Member
سلام
من پیشنهاد می کنم قبل از شروع برنامه نویسی یک کتاب در مورد الگوریتم بخونید
البته نه کتاب های الگوریتم 500...400 صفحه ای یه کتاب 50 یا 60 صفحه ای هم باشه کافیه
چون برنامه نویس خوب بودنن به الگوریتمی فکر کردنه نه به کد نویسی

از همه تشکر می کنم
با شما کاملا موافقم.

جدیدترین ارسال ها

بالا