بهترين مرورگر اينترنت از ديدگاه شما كدام است

بهترين مرورگر اينترنت از ديدگاه شما كدام است

• مجموع رای دهندگان
    27

Hamparvaz

Member
با اين همه مرورگري كه ايجاد شده و هركدوم به شكلي ادعاي بالاترين سرعت رو داره
واقعا كدوم درس ميگه و از بقيه سريعتره
من خودم اول با Internet Explorer شروع كردم اما بعدش رفتم سراغ Firefox كه حسابي خستم كرده
مدتي هم از Opera استفاده كردم
و حالا از Google Chrome استفاده ميكنم كه تو اين چند روزي كه استفاده كردم از بقيه بهتر بوده
اما ميخوام نظر شما رو هم بدونم

آخرین ویرایش:

asheri

Member
گوگل کروم خوبه و برای بعضی وقتا که پروتکل Https دچار اختلال میشه سافاری هم خیلی خوبه

Jim Jim

Well-Known Member
بنظرم برتریه کروم بیشتر به لحاظ طراحی هست
و در سرعت چندان فرقی با اینترنت اکسپلورر و فایر فاکس نداره
ولی فایرفاکس قوی تره و اینترنت اکسپلورر در برخی از صفحات هنگ می کنه

کروم استفاده می کنم

massoudn

کاربر فعال
2013 Internet Browser Software Product Comparisons

سلام،
دوست عزیز،
به این پست مراجعه نمائید،
موفق و مؤید باشید.

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
از نظر قابلیت 100 درصد اپرا با مدرک :
http://fa.wikipedia.org/wiki/مقایسه_مرورگرهای_وب
چرا که موزیلا هم همون اپراست که تغییر داده شده چند سال پیش موزیلا سورس اپرار رو خرید و با موزیلا تلقیق کرد

درصد کاربر ها :

اینترنت اکسپلورر: ۶۴٫۶۶٪
فایرفاکس: ۲۶٫۰۸٪
سافاری: ۳٫۷۴٪
گوگل کروم: ۳٫۱۷٪
اپرا: ۱٫۵۳٪
نت‌اسکیپ: ۰٫۵۶٪
سایر: ۰٫۲۶٪

خودتون ببیند فقط اپرا همرو داره :
wdwdwd.jpg

اما از نظر قابلیت اپرا بیشترین قابلیت رو داره
اما این بحث کلا بیخوده و از دوستان خواهش میکنم مقایسه رو بزارید کنار چون هر نرم افزاری عالیه و هرکدوم کاربر حرفه ای خودش رو داره و با این بحث های بیخود وقت خودتون رو تلف میکنید

Ahle Iran Zamin

Active Member
اما این بحث کلا بیخوده و از دوستان خواهش میکنم مقایسه رو بزارید کنار چون هر نرم افزاری عالیه و هرکدوم کاربر حرفه ای خودش رو داره و با این بحث های بیخود وقت خودتون رو تلف میکنید

من موافق نيستم
هميشه يه بهترين وجود داره

بخصوص در مورد اینترنت اکسپلور که مطمئنم يه ريال نميرزه:lol:

LinkinForEver

بخصوص در مورد اینترنت اکسپلور که مطمئنم يه ريال نميرزه:lol:
به شدت موافقم ! مجانیم بدن نمیگیرم ، نمیدونی چجوری میشه از رو سیستم پاکش کرد ؟

hamed_kimiaee

New Member
ترکیب اپرا با اینترنت اکسپلورر کارا است.چون اپرا پرسرعت است و در همه جا عالی کاره کردهاست. سرعت کروم را دارا است.

ذخیره کردن بدون دردسر صفحات دارد. مثل کروم. نه مثل اینترنت اکسپلورر.

در فایر فاکس اگر چهار پنجره را همزمان باز می کردم از تمام سی پی یو کار می کشید در حالی که با اپرا تا سی پنجره اینترنتی باز می کنی مشکلی نداری.

اما چون کل نرم افزارهای دنیا اول با اینترنت اکسپلورر هماهنگ می شوند و کل سایتهای دنیا اول برای محصول مایکروسافت تولید می شوند، مثل ف.....تر شکن ها یا مثل سایتهای پرداخت انلاین . برای همین از دو مرورگر فوق باید ترکیبی استفاده کرد. البته برنامه نویسان و کسان دیگری هستند که از بعضی از امکانات ویژه بهره برداری می کنند که مرورگر خاصی برای انها خوب است. کروم در هنگ نکردن صفحات عالی است.:wink:

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

چیزی رو ثابت نمیکنه دوست عزیز ، خیلی چیزهارو جا انداخته ، به عبارتی اومده قابلیت ها کروم رو گذاشته و شمرده با بقهی اگر اپرا هم تک تک قابلیت هاش نوشته و ... همینجوری میشه ...
من مثل همین رو دیدم که nod32 رو اول کرده !!! یعنی خدایشش nod رو میشه با kasper و avast و اینها مقایسه کرد ؟

LinkinForEver

چیزی رو ثابت نمیکنه دوست عزیز ، خیلی چیزهارو جا انداخته ، به عبارتی اومده قابلیت ها کروم رو گذاشته و شمرده با بقهی اگر اپرا هم تک تک قابلیت هاش نوشته و ... همینجوری میشه ...
من مثل همین رو دیدم که NOD32 رو اول کرده !!! یعنی خدایشش NOD رو میشه با KASPER و AVAST و اینها مقایسه کرد ؟

خیلی جالبه Security Opera رو از کروم کمتر زده و تو قسمت لیست قسمت Private Mode اپرا رو حذف کرده ، خیلی خیلی جالب تنها مرورگری که دیدم PrivateMode خیلی قوی داشته باشه اپراست پس بگید این اینجا بوقه ؟

4uais47a9ccxymijvuw.jpg

hosein71

New Member
فعلا بيشترين استفاده رو mozila داره ولي اگه مردم مي دونستن كه 90% در آمد اين مرورگر از ارسال آدرس سايت هاي بازديد شده توسط كاربراش به گوگل به دست مياره كه مي گن واسه مسائل جاسوسي استفاده ميشه يه كم فكر كني چرا بايد اين مرورگر با اين كيفيت رايگان بدن دست من و تو اونايي كه واسه حق كپي رايت خودشون رو مي كشن.

به سايت منم سر بزنيد.

uplike

Member
خوشبختانه کاربران وب خیلی وقته که از اینترنت اکسپلورر به موزیلا و کروم کوچ کردند که این خبر خیلی خوبیه. بهترین مروگر از نظر برنامه نویسی فایرفاکس از نظر سینک و سکبی هم کروم

mohsen391

New Member
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است . وقتی برنامه ای اوپن سورسه معلومه که راحت تر مورد حمله قرار میگیره . شما تو کدوم منزل می تونید راحت وارد شید منزلی که درش بازه یا درش قفله ؟
شاید اکسپلورر مشکلات امنیتی داشته باشه . و اون فقط به خاطر محبوبیتشه و شرکت های رقیب که از همه جا بهش حمله میکنن . یادتون نره که اگه شرکت مایکروسافت نبود الان به این سرعت پیشرفت نداشتیم تو کل دنیا

bestdata

Active Member
من از اکپسلورر 9 به پایین متنفرم
اما اکسپلورر 10 خوب شد اکسپلورر 11 عالی شده و کم کم داره حرفه ای میشه

بین بقیه مرورگرها هم کروم و فایرفاکس رو خوب می بینم خودم شخصا از کروم استفاده می کنم چون هم برای کاربرهای معمولی خوبه هم برای حرفه ای ها هم برای طراح ها

نمی دونم جز کاربرهای حرفه ای هستید یا نه یا با w3 آشناییی دارید یا نه فقط من یک آمار از این کمپانی بهتون میدم
http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp

توجه کنید تو پست ها خوندم اپن سورس بودن رو یه ضعف می دونستن
لینوکس اپن سورسه اما یکی از امن ترین سیستم عامل برای سرور هست ...
اصلا همین اپن سورس بودن یک امتیازه برای رفع مشکلات امنیتی

من که به هرکسی که رم بیشتر از 1 گیگ داره میگم فقط کروم (البته لامصب رم رو میخوره )

ترتیب مرورگرهای از نظر من
کروم
فایرفاکس
اینترنت اکسپلورر 11
و دیگر هیچ

LinkinForEver

اقا ول کنید تورخودا ، همشون خوبن ، چه بحث بیخودی هست این مقایسه ، هر کدوم عالی ، و جای خودشون کاربرد دارند ، این که مثلا بیایم نظر سنجی کنیم و اینها همش بیکاریه !

جدیدترین ارسال ها

بالا