بهترين مانيتور براي كار طراحي

goodzila46

Active Member
این چیزی که میگین مربوط به ال سی دی های قدیمیه که تو فقط تو کافی نت ها قابل رویت بودن...
وگرنه اکثر ال سی دی های جدید همچین مشکلی ندارد و زاویه دیدشون بالای 100 درجه است
که اون هم فقط به خاطر درصد کنتراستشون هست، به عنوان مثال لب تاب های دل زاویه دیدشون قابل تنظیمه میشه کاریش کرد که فقط با دید مستقیم بتونید مانیتور رو به صورت دقیق دید...
و تا حدود 360 درجه هم داره

لاجرم چون محدودیت توی زاویه دید دارین پس غیر ممکن !! هست که تفاوت توی کنتراست نداشته باشین چون شما هر چقدر به مرز محدودیت تصویرتون نزدیک بشین قاعدتاً باید از کنتراستتون هم کاسته بشه. اینا بهم وابسته هستن. ساده تر بگم وقتی شما مثلاً صد درجه می تونید تغییر زاویه دید داشته باشید پس از اون به بعد دیگه محدودیت دارین

والا من ال سی دی گرفتم ولی ناراحتم از اینکه تصویر رو خیلی کوچیک نشون میده اگه بزرگ بود راحت تر یاد می گرفتم و راحت تر کار می کردم چرا هیچکی از ال ای دی نگفته رنگش از ال سی دی خیلی بهتره جالب اینجاست من اصلا ال سی دی رو کالییبره نمی کنم همین طوری استفاده می کنم یه بار سعی کردم کالیبره کنم روشش درست بود یا نه همه چی بهم خورد فکر کردم ال سی دی کالیبره نمی خواد ! من که تا حالا هیچ مشکلی ندیدم اصلاً چطور ال سی دی کالیبره می شه

سلام. یکی از مانیتور های که خیلی مناسب برای کارهای حرفه ای هستش مانیتور های ایسوس هستن که من مدتیه دارم باهاشون کار میکنم. چند سری مانیتور هستن که حتما برین مشخصات اش رو بخونین مصل سری های MX , PA و PB . مثلا این مانیتور رو نیگاه کنید توی سایت ایسوس سنتر. بهتون رنگ واقعی چاپ میده و واسه کارهای گرافیکی واقعا عالیه
مانیتور های حرفه ای:

مانیتور ایسوس PA248Q

مانیتور ایسوس MX239Q

مانیتور ایسوس VX229H

من اینجا چند تا بهترنین ها رو به ترتیب قیمت گذاشتم
ایشالا به درد شما و همه بخوره

جدیدترین ارسال ها

بالا