بهترين كاربر امروز

Saeid Taheri

Active Member
من براي امروز ايشون رو انتخاب ميكنم (longhorn)
براي فونتهاي جالبشون
موفق باشيد

Attari

Member
سلام به همه دوستان
از همه بخاطر اين حركتهاي قشنگ ممنونم. آقا رضا و آقا ايمان اين انتخاب رو هم به شما تبريك مي گم و از لطفتون خيلي متشكرم. ضمنا آقا رضاي عزيز قطعا اين انتخاب برازنده خودتونه. هر كي ندونه حداقل من كه مي دونم كه چقدر در مورد اين سايت (بهتره بگم خانواده)
متعصب و علاقمندي.
ما مخلص هر چي مجيدآنلايني با معرفت و فعال هستيم.

دوستتون داريم.

Scorpio

Member
saman_sweden گفت:
امروز شنبه 20 دسامبر 2003
آنتخابي ازطرف آقا سعيد كه دوستون مجيد (magid) ميباشد و دونفر ديگر آقا علي(Scorpio) و دوستمون آقاnemesis ميباشند
شاد باشيد

سامان جان دستت درد نكنه ... نظر لطفته ...آقا يكي بايد خوده شما رو بگه .. ما كه كاري نمي كنيم ..
راستي آقا ببخشيد كه دير شدش ... تازه الان ديدمش ...

موفق باشيد

علي

mahyar_nel

Active Member
اقا افرين چه اخابهاي به جايي
راستي نمايشگاه كامپيوترهم هست!!!!!!!!
از 3 تا 7 دي ماه موفق باشيد

Saeid Taheri

Active Member
saman_sweden گفت:
امروز سوم ژانويه 2004 بهترين كاربر آقايان
Saeid_Taheri و كاوه مي باشند
آموزش ساخت ذره بين خيلي با حال بود

اينم لينك آموزش ساخت ذره بين

http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=6576&highlight=
ممنون از لطفتون سامان جان
من اين تايك رو راستش يادم رفته بود
با تشكر موفق باشيد

K@VEH

Member
سلام دوستان
بعد چند روز بالاخره ما تونستيم يه چند ساعت بشينيم پای اینترنتو طبق معمول اولین جا میلم بود که سر زدم که داشت میترکید دومین جا هم اینجا بود که سر زدم و دیدم چه اتفاق ها که نیفتاده
اول باید تشکر کنم از سامان عزیز که به من لطف دارند و از سعید عزیز که لطف کردندو زحمت اون مقاله رو کشیدند

Saeid Taheri

Active Member
كاوه گفت:
سلام دوستان
بعد چند روز بالاخره ما تونستيم يه چند ساعت بشينيم پای اینترنتو طبق معمول اولین جا میلم بود که سر زدم که داشت میترکید دومین جا هم اینجا بود که سر زدم و دیدم چه اتفاق ها که نیفتاده
اول باید تشکر کنم از سامان عزیز که به من لطف دارند و از سعید عزیز که لطف کردندو زحمت اون مقاله رو کشیدند
خواهش ميكنم كاوه جان شما لطف داري
موفق باشي .

جدیدترین ارسال ها

بالا