بهترين سيستم لپ تاپ

فطرس

Active Member
با سلام و خسته نباشيد خدمت تمامي دوستان
بنده قصد خريد يك لپ تاپ دارم خواهشا كمكم كنيد كه چه نوع لپ تاپي با سيستم بسيار بالا كه به درد كارهاي گرافيگي بخورد بخرم راهنمايم كنيد لطفا تا دو ميليون مي تونم هزينه كنم اگر كمتر باشه كه بهتر
باز ممنون ميشم كمكم كنيد
يا علي

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
بهترين سيستم هاي لپ تاپ براي گرافيك سيستم هاي اپل هستند
mac book pro و mac book انواع مختلفي داره كه حرفه اي هستند و كلا سيستم ios بهترين سيستم براي اين كار هست و قيمت بالاي 2 ميليون هم دارند

بعد از اون به نظر من sony هست كه من خودم سوني دارم و راضي هستم كلا كم نمياره سري f و سري z جزو كانفيگ هاي خوب اين دسته و حدود قيمت 1/5 به بالا هستند
سري z حدود 2 به بالا هستش
موفق باشيد

h_nejatish

Member
سلام دوستان بهترین لپ تاپ واسه بازی چیه؟
داداش اشتباه اومدی

راستی یکی از دوستام مک بوک پرو داره خیلی راضیه فقط قیمتش یه خورده زیاده یعنی همون دو ملیون:green:

legendarp

Well-Known Member
از من میشنوی مک به فل حال به درد کار نمیخوره
من به راحتی بهت می گم بهترین لپ تاپی که می ونی بخری در حال حاضر و بی شک شک نکن بعد از اپل حرف اول رو توی دنیا می زنه و روی دست نداره و از تمام تست های موجوده سر بلند بیرون اومده نخ سوزن کارهای گرافیکی
لپتاپ دل مدل اکس پی اس
DELL XPS L502
با گارانتیه زیگورات فقط بخر حرف هیچ کس رو هم گوش نکن فقط زیگورات
یادت هم نره قیمتش رو از سایت خود زیگورات چک کن من همین الان چک کردم شده 1 میلیون و 660 تومن البته چند ماهه پیش یک ملیو و 450 تومن بود که الان گرون تر شده و جدیدا یه مدل جدید تر هم زده توی همین رده که می تونی بخره
لپ تاپ تخصصی گرافیک و بازی شرکت دل همین سری XPS هست
مشخصات کلی رو بهت بگم
CPU Core i7 6mg cash
8 gig RAM
2 gig Nvidia graphic 3d
قابلیت شیر روی رم رو هم داره
HHD 1 TB
bluray rom
البته باز دقیق تر بخوای برو سایت گارانتیش و قیمت های دقیقش رو اونجا توی یه فایل پی دی اف بهت می ده
من خودوم دارو کل لپتاپهای حتی بالاتر از خودش رو هم خوابونده و اصلا واقعا یه چیز عجیب هست این واسه کار 5 ماهه داره عالی کار میک نه
سیسم عامل مک هم روش نصب میشه
لپ تاپ های اپل هم همین اسمبل های سخت افزاری رو داره فقط سیستم عاملش فرق می کنه

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
من هم تعريف اين سيستم رو شنيدم
اما واقعيتش تا بوده و ديدم و كار كردم بهم ثابت شده كه dell براي كارهاي گرافيكي مناسب نيست !
چون اكثرشون بعد از يه مدت مشكل سي پي يو پيدا كرده برعكس سوني اما اين مدل جديد كانفيگ خيلي خوبي داره
جاي تعجب نداره با اين كانفيگ قيمت به اين ارزوني ؟
جدا از اينها در مورد سيستم عامل مك :‌درسته ios از شركت اينتل ساپورت ميشه از لحاظ سخت افزاري اما تفاوتش اينه كه مچ ترين سيستم هست و كاملا اختصاصي هست !
و موضوعي كه گفتيد سيستم عامل مك روش نصب ميشه :
سيستم عامل مك رو نميتونيد نصب كنيد فقط از نصخه هكينتاش ميشه استفاده كرد نه مكينتاش تا جايي كه ميدونم
اما در هر حال اگر با اين كانفيگ باشه واقعا معركه هست سيستمش بايد كاراييش رو ديد !!

جدیدترین ارسال ها

بالا