بهتره اولین پیغامم را با سلام شروع کنم چون ممکنه بعدش پشیمون بشم...

Saboteur_BAD

New Member
من آمدم تا در هر ضمینه ای که شما مایل باشید بحث و رقابت کنم مهم نیست که اسم من از توی این لیست حذف بشه چون میدونم که اینجا هیچ چیزش سر جاش نیست و همه فقط بلدن وقتشون را بیهوده پر کنن ...
به هر حال باید بگم من آمدم برای یک سری با هر کی که دوست داره و فکر میکنه بلد کار بکنه رقابت کنم خوب بقیه هم می تونن قضاوت کنن ...
برای همین اول هم از طراحی شروع کردم امید وارم که بتونم باشم و حذف نشم چون من به یه چیز خیلی احترام میزارم عدالته ...
از همین الان اعلام میکنم که هر کی پایس بیاد جلو چون من کم کم توی تمام روما میام و خوب حالا از اینجا شروع میکنم ...
به هر حال منتظرم...

برای پیگیری موضوع این بخش کلیک کنین...

آخرین ویرایش:

danial_psv1

Member
دوست عزیز
من فکر نمی کنم که این پیغام شما زیاد جالب باشه
چون اینجا اساتیدی وجود دارن که در حرفه ی خودشون بی نظیرن(مثل آقا حمید)
بنا براین شما مراقب خودتون باشید بد نیست...
یا حق

hamed_mp

Member
danial_psv1 گفت:
دوست عزیز
من فکر نمی کنم که این پیغام شما زیاد جالب باشه
چون اینجا اساتیدی وجود دارن که در حرفه ی خودشون بی نظیرن(مثل آقا حمید)
بنا براین شما مراقب خودتون باشید بد نیست...
یا حق
آقای حمید ی که می گی ، اسم کاربریش چیه ؟

Mandana

Active Member
ورودتو خوش آمد میگم قشنگ
gigglesmile.gif

یه طرح بذار ببینیم چند مرده حلاجی
smileluva.gif

بعدش به رقابت هم میرسیم
bouquet2.gif
اول باهم آشنا میشیم بعد رقابت.اینجا همه با هم اول دوستیم بعد گاهی هم رقیب.اما رقابت سازنده.و هیچ کس هم بخاطر چیزی که هست بقیه رو مسخره نمی کنه و فخرفروشی هم هم
موفق باشی
آبتین

danial_psv1

Member
دقیقا
منم همینو می گم...
منتها یه جور تهدید آمیز
smile(102).gif

فقط طرح یادت نره
smile(101).gif

آقا آبتین این چیه
gigglesmile.gif

arashonline

Well-Known Member
Saboteur_BAD گفت:
من آمدم تا در هر ضمینه ای که شما مایل باشید بحث و رقابت کنم مهم نیست که اسم من از توی این لیست حذف بشه چون میدونم که اینجا هیچ چیزش سر جاش نیست و همه فقط بلدن وقتشون را بیهوده پر کنن ...
به هر حال باید بگم من آمدم برای یک سری با هر کی که دوست داره و فکر میکنه بلد کار بکنه رقابت کنم خوب بقیه هم می تونن قضاوت کنن ...
برای همین اول هم از طراحی شروع کردم امید وارم که بتونم باشم و حذف نشم چون من به یه چیز خیلی احترام میزارم عدالته ...
از همین الان اعلام میکنم که هر کی پایس بیاد جلو چون من کم کم توی تمام روما میام و خوب حالا از اینجا شروع میکنم ...
به هر حال منتظرم...
اوهو اوهو ....
خب ببينم چيه شاخي ...! :wink:

Mandana

Active Member
sigh.gif
اسمایله دیگه دانی جان
بچه ها با یوزر جدید اینجوری رفتار کردن درست نیست
rose.gif

cold

Member
دوست من ورودت رو به انجمن ها تبریک میگم . ورود خودم رو هم تبریک میگم چون منم امروز عضو شدم .
والا من هیچ ادعایی ندارم درباره خودم . اما خوشحال میشم طرح های عزیزی مثل شما رو ببینم . میشه یه چند تا نمونه بزاری تا از طرحای خودم نا امید بشم ؟
پیشاپیش از لطفت ممنون .

Mandana

Active Member
شما هم خوش اومدی دوست خوبم.از دیدن کارهای شما هم خوشحال میشیم.امیدوارم شاهد فعالیت دائمیتون در سایت باشیم
bouquet2.gif

موفق باشی
آبتین

arashonline

Well-Known Member
abtin_khosravi گفت:
sigh.gif
اسمایله دیگه دانی جان
بچه ها با یوزر جدید اینجوری رفتار کردن درست نیست
rose.gif
آهان پس كارش اسمايله حب طراحيش كه خوب بود فقط يه خورده زرد بود توزرد بود :wink:
ايشون خودشون اومده ميگه مگر نه كسي كه تازه عضو ميشه كه ...

arashonline

Well-Known Member
cold گفت:
دوست من ورودت رو به انجمن ها تبریک میگم . ورود خودم رو هم تبریک میگم چون منم امروز عضو شدم .
والا من هیچ ادعایی ندارم درباره خودم . اما خوشحال میشم طرح های عزیزی مثل شما رو ببینم . میشه یه چند تا نمونه بزاری تا از طرحای خودم نا امید بشم ؟
پیشاپیش از لطفت ممنون .
آفرين بر شما اين درسته :wink: :cool:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
من هم ورودتون رو تبریک میگم.

فقط یه خواهشی که هم از شما و هم از بقیه بچه های بافرهنگ مجید انلاین دارم اینه که بحثتون رو ادامه بدید هیچ مشکلی هم نیست فقط خواهشا جو رو دوستانه تر کنید تا هیچ کدورتی پیش نیاد.

ممنون - سارا

hamid ir

Well-Known Member
این دنی لطف داره.اینطوریا نیستش .تونستیم به عنوان یه آماتور کاری کنیم خوشحال میشیم.ولی فعلاً معلوم نیستش.چون 5 ماهه دستم به هیچ طرفی نرفته
فقط یه خواهشی که هم از شما و هم از بقیه بچه های بافرهنگ مجید انلاین دارم
چه هندونه ای گذاشتیا.بچه ها توجه نکنید.به راه خودتون ادامه بدید.
شوخی کردم.از خودتون فرهنگ در کنید.با نهایت احترام کل کل کنید

paramond

Member
:) به مجيد آنلاين خوش اومدی

فکر کنم که يه لحضه فکر کردی که اومدی تو ميدون جنگ ، اينجا نه بحث رو کم کنی هست نه چيز ديگه
مهم تر از همه اين هست که يک چيزی ياد بگيری ، اگه هم فکر ميکنی که زياد از حد بلدی ، چند تا
آموزش بزار تا ما استفاده کنيم

چرا عاقل کند کاری ... که باز آید به کنعان غم مخور
تو مایه هایه رقابت سالم منم هستم ...

آخرین ویرایش:

cold

Member
من هم امیدوارم بتونم از آموزشهای زیبای شما استفاده کنم . کاری که گذاشتید خیلی قشنگ بود و فکر میکنم کارای دیگتون هم مثل همین کار قشنگ باشن .
امیدوارم بتونیم در کنار هم توی این سایت واقعا تخصصی با جوی کاملا دوستانه از لحظاتمون لذت ببریم و به هم کمک کنیم .

Saboteur_BAD

New Member
کار را شروع کنیم...

من میخوام کار کم اما شرط هم دارم من بدون رقابت کار نمی کنم خواهشا کار کنین و نمونه کارا تون را اینجا بزارین ...
من منتظر نظرات و طرح های شما هستم ...

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خوب دوست عزیز رقابت خیلی خوبه و باعث پیشرفت میشه ولی لازم نیست شما این رو بعنوان شرط حضورتون در نظر بگیرید!! چون اینجا هر کسی میتونه نظر خودش رو بگه و پیشنهاد بده ولی شرط گذاشتن و این حرفا معنایی نداره. شما هم اگر قصد پیشرفت در کارهاتون رو دارید یا میخواید در زمینه ای که فعالیت دارید با بچه ها رقابت سالم داشته باشید پیشنهاد میکنم یکمی در دیدگاهتون تغییر ایجاد کنید.

به هر حال ...

جدیدترین ارسال ها

بالا