بنظرشما بهترین هاستینگ چیست نام سایت و ادرس را بگزارید

darvish1900

New Member
من 2 سال با رادکام کار میکنم. هیچ مشکلی باهاش نداشتم حتی برنامه هایی رو روی هستشون نصب کردم که روی هاستهای دیگه به CPU فشار می آورد و هاست می بستند. ولی این هنوز داره کار میکنه.
http://radcom.ir

darvish1900

New Member
parsgbit جزو هاستهای ضعیف. همین الان پشتیبانی e107 تعطیل شده مطمئن هستم به خاطر سیستم چت e107 یک سری پلاگین های دیگه هست.که بیشتر هاستها روش جواب نمیدن و بسته میشن.

• Like
Reactions: SME

Master ITX

Well-Known Member
من خوبا رو نمیگم ولی بد ها رو میگم
parsgbit شاید بدترین در دنیا !!!

• Like
Reactions: SME

parsgibit

Member
خيلي خوبه :d
مي تونم بدونم از روي چي دارين اين حرف رو مي زني ؟
از روي پشتيباني مون !
از روي بكاپ روزانمون !
از روي آپتايم 100 % مون ؟!
از روي چي اين حرف رو مي زنيد ، مي خوام بدونم .

SME

Banned
sayrous موافقم:wink:
شاید اینکه خیلی چیزها رو آدم به عنوان بد معرفی کنه بهتر باشه تا خوبها رو بگه.

parsgibit

Member
خوبه :D !
موفق باشي :))) !!
ايشالا از خجالتت در ميام :)):lol:
خوبه خوبه ! اينا ها همشون مشتري هاستينگ من بودن :)) من بهشون سرويس بد دادم مي گن بدترين م :eek: !!
سيروس كه خودش هاستينگ داشت irweb8 ! ايشونم كه همه مي دونند ! ادمين محترم هات هاست هستند .
و در ضمينه managment سرور و پشتيباتي كاربران تخصص خاصي دارند مثل ديشب كه Restore رو نمي دونستند چيه :wink:

موفق باشيد .
آروزي اون روزي رو مي كنم كه بتونيد مثل آدم رقابت كنيد .

SME

Banned
خوبه :D !
موفق باشي :))) !!
ايشالا از خجالتت در ميام :)):lol:
خوبه خوبه ! اينا ها همشون مشتري هاستينگ من بودن :)) من بهشون سرويس بد دادم مي گن بدترين م :eek: !!
سيروس كه خودش هاستينگ داشت irweb8 ! ايشونم كه همه مي دونند ! ادمين محترم هات هاست هستند .
و در ضمينه managment سرور و پشتيباتي كاربران تخصص خاصي دارند مثل ديشب كه Restore رو نمي دونستند چيه :wink:

موفق باشيد .
آروزي اون روزي رو مي كنم كه بتونيد مثل آدم رقابت كنيد .
فکر میکنم جوابت رو ندم بهتره.
ارزش دهن به دهن کردن نداری.

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
به نظر من و تجربه و تبادل اطلاعاتی را که با دوستان در این ضمینه کردم، در درجه اول پشتیبانی هاست حرف اول رو می زنه، یعنی مشکلی که پیش اومد کسی باشه که با حوصله جوابت بده، بقیه اش بماند پیش کش....
متاسفانه هاستی که من خریدم 100% ساپرت نداره و زمانی که زمان ریسلری من تمام بشه تمام سایت ها رو منتقل می کنم.
اگر بخواهین به عنوان بدترین هاست معرفی کنم :دی
پاینده باشید...

جدیدترین ارسال ها

بالا