کاره جالبی شده ، با اجازتون تصویر رو پیوست کردم که همیشه موندگار باشه :rose: موفق باشید ... سپاس
Saeed Well-Known Member May 9, 2011 #21 کاره جالبی شده ، با اجازتون تصویر رو پیوست کردم که همیشه موندگار باشه موفق باشید ... سپاس
Ps.Dude Well-Known Member May 9, 2011 #23 کاره جالبی شده ، با اجازتون تصویر رو پیوست کردم که همیشه موندگار باشه موفق باشید ... سپاس کلیک کنید تا باز شود... ممنون سعید. بابت ضمیمه کردن هم ممنون. ار جالبی شده ایده جدیدی بود خسته نباشی کلیک کنید تا باز شود... ممنون که سر زدی. Tnx
کاره جالبی شده ، با اجازتون تصویر رو پیوست کردم که همیشه موندگار باشه موفق باشید ... سپاس کلیک کنید تا باز شود... ممنون سعید. بابت ضمیمه کردن هم ممنون. ار جالبی شده ایده جدیدی بود خسته نباشی کلیک کنید تا باز شود... ممنون که سر زدی. Tnx
michealwiper Active Member May 10, 2011 #24 فکنم اگه حالت بلور یا فید شده حرف t رو برداری و به بقیه حروفت هم یکم استایل یا اکشن های کوچولو بدی بد نباشه چون قیافش ازین رو به اون رو میشه
فکنم اگه حالت بلور یا فید شده حرف t رو برداری و به بقیه حروفت هم یکم استایل یا اکشن های کوچولو بدی بد نباشه چون قیافش ازین رو به اون رو میشه