بنر موبایل (نظر سنجی)

deamondisk

Member
سلام دوستان این یه بنر موبایل هستش که قراره جلوی مغازه بزارن
یه 5 ساعتی روش کار کردم
نظرتون چیه :paint:

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    97.8 کیلوبایت · بازدیدها: 49

MohammadGh

Well-Known Member
طرح خوبي شده
فقط توي كارت از يك فونت استفاده كردي مثلا اون نوشه هايي كه داخل گوشي هستش رو فونتش رو عوض كني
بهتر ميشه
تشكر

majid_a95

Active Member
سلام به نظر من طرح خوبه:rose: فقط زیادی یکرنگ به نظر میرسه!!!!! :wink:
رنگ عبارت "Ronik" رو تغییر بده به یک رنگه جذابتر مثل نارنجی و فونت نوشته ای روی گوشی رو هم تغییر بده به نظر من فونت "arshia" خوب باشه........:rose: موفق باشی

آخرین ویرایش:

deamondisk

Member
طرح خوبي شده
فقط توي كارت از يك فونت استفاده كردي مثلا اون نوشه هايي كه داخل گوشي هستش رو فونتش رو عوض كني
بهتر ميشه
تشكر

سلام مرسی دوست عزیز به اینجاش توجه نکرده بودم :shock:
موفق باشی ممنونم از راهنماییت :paint:

deamondisk

Member
سلام به نظر من طرح خوبه:rose: فقط زیادی یکرنگ به نظر میرسه!!!!! :wink:
رنگ عبارت "Ronik" رو تغییر بده به یک رنگه جذابتر مثل نارنجی و فونت نوشته ای روی گوشی رو هم تغییر بده به نظر من فونت "arshia" خوب باشه........:rose: موفق باشی
سلام دوست عزیز ممنونم از نظرت :cool:
در مورد اینایی که گفتی هم باید بگم من اول با زمینه سبز و زرد و کلمه رونیک رو هم هر کدوم یه رنگی نوشتم طرف گفت میخوام یه دست تر بشه که منم اینجوریش کردم
ولی خوب نظرات واسه پیشرفت کارم خوبه ممنونم از لطفت آدم مشکلاتش رو بدونه خوبه:green:

deamondisk

Member
سلام
بنظر من جالب نیست

سلام دوست عزیز:) مرسی از نظرت
خوب به نظرت چه کار کنم جالبتر میشه دوست عزیز
البته اینرو بگم من اول با زمینه سبز و زرد و کلمه رونیک رو هم هر کدوم یه رنگی نوشتم طرف گفت میخوام یه دست تر بشه که منم اینجوریش کردم
اون آرم وسط بنر هم لوگوی مغازشه :-?
حالا به نظرت چیکار کنم؟:rose:

خب اين طرح...
فونتها ريز شده
گوشي آيفن اصلا معلوم نيست ... يعني كسي متوجه نميشه كار شركت چيه
تصوير يه گوشي مناسبتر بذار
رنگاش بد نيست
(اون گوشه سيم كارت شده نسيم ..!)

سلام

اگه نظرات دوستان رو اجرا کنی از این که هست بهتر میشه و یه کار دیگه هم باید بکنی اینه که این تابلو جلو مغازه قرار میگره و فکر کنم دوطرفه باشه شما باید از رنگی استفاده کنی که هم تو روز و هم تو شب دید داشته باشه

deamondisk

Member
به نظرم جالب نیست...
متن های اضافی رو پاک کنید، مختصر و مفید باشه بهتره :wink:

سلام پویا جان مرسی از نظرت
متن ها رو خودش داده تازه اون 4 تا کلمه دور و ور لوگو رو خودم نوشتم و بهش گفتم کسی از تو خیابون که نمیتونه این همه متن رو بخونه
گفته میخوام

ممونم از نظرت پویا جان موفق باشی:cool:

deamondisk

Member
سلام

اگه نظرات دوستان رو اجرا کنی از این که هست بهتر میشه و یه کار دیگه هم باید بکنی اینه که این تابلو جلو مغازه قرار میگره و فکر کنم دوطرفه باشه شما باید از رنگی استفاده کنی که هم تو روز و هم تو شب دید داشته باشه

مرسی مارشال جان ممنونم از راهنماییه مفیدت:)

deamondisk

Member
خب اين طرح...
فونتها ريز شده
گوشي آيفن اصلا معلوم نيست ... يعني كسي متوجه نميشه كار شركت چيه
تصوير يه گوشي مناسبتر بذار
رنگاش بد نيست
(اون گوشه سيم كارت شده نسيم ..!)

سلام دوست عزیز مرسی از نظرت بیشتر چیزها سلیقه مشتریه من کاریش نمیتونم بکنم حتما از نظراتت تو کارای دیگم بهره میگیرم مرسی دوست عزیز :cool:

جدیدترین ارسال ها

بالا