بنر فلش !

rafeiaref

New Member
سلام
من چندین بنر فلش تا به حال دیدم ک از آدمک استفاده میکنن

یکی از دوستان گفت ک این آدمکا به صورت دیفالت تو یه برنامه هست و با اون میسازن

میخاستم ببینم با چه برنامه ای میسازن ؟

نمونه تبلیغ تکنوزون گوشه سمت راست پایین صفحه www.irhits5.com

+KEYHAN

Member
سلام

سلام
معمولا با Adobe Flash ساخته میشه.

سلام دوست عزیز

این آدمکها آماده نیستن و در اصل با نرم افزار ایلاستریتور یا کرل طراحی و با استفاده از نرم افزار فلش متحرک می شوند

بنده یک مجموعه کامل آموزشی در زمینه فلش که شامل انیمیشن و آموزش نرم افزار ایلاستریتور برای فروش دارم که اگه خواستید با قیمت مناسب در اختیارتون قرار میدم

اگه خواستید پ خ بدید

سلام دوست عزیز

این آدمکها آماده نیستن و در اصل با نرم افزار ایلاستریتور یا کرل طراحی و با استفاده از نرم افزار فلش متحرک می شوند

بنده یک مجموعه کامل آموزشی در زمینه فلش که شامل انیمیشن و آموزش نرم افزار ایلاستریتور برای فروش دارم که اگه خواستید با قیمت مناسب در اختیارتون قرار میدم

اگه خواستید پ خ بدید

هنوز این مجموعه ها رو داری
مجموعه کامل از این آدمکا نداری؟ یا کلا از این طرحهایی که برای بنر یا انیمیشن به درد میخوره؟

هنوز این مجموعه ها رو داری
مجموعه کامل از این آدمکا نداری؟ یا کلا از این طرحهایی که برای بنر یا انیمیشن به درد میخوره؟

چرا دارم اما مجموعه آموزشی جداگانه به فروش میرسد و مجموعه آدمکها و کارکترها هم جداگانه، خواستید از طریق سایتم کا در امضا موجود می باشد ایمل بزنید یا تماس بگیرید

m0hsen.a

Member
سلام

سلام دوست عزيز. آره طبق حرفاي دوستام اينا يه سري كاراي آماده هستن كه بيشتر با ايلستريتور طراحي شدن. اونا رو از ايلستريتور ايمپورت ميكني توي فتوشاپ psd و از اونجا مياري توي فلش
حالا من بعضي از فايل هاي eps يا همون ايلستريتور اين شخصيت ها رو دارم توي يه پيام خصوصي( حتما پيام خصوصي باشه آخه خيلي كلاس داره) يه آدرس ايميل واسم بذار تا برات ايميل كنم داداشم.
درضمن اون آدرس سايتي كه دادي فيلتره ولي منظورتو كاملا فهميدم و مطمعنم دارم.
ايشالا موفق و موئيد باشي:green:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا