بنر بنر بنر بیا ببینش

afiisiyah

Member
الان سه روزه دارم روش کار میکنم همه ایرادهاشو برطرف کردن

لطفا اگه بازم ایرادی داره بگید

پیوست ها

• تابلو مغازه.jpg
    تابلو مغازه.jpg
    500.4 کیلوبایت · بازدیدها: 45
  • snksuqzoes2dwdgn9u1b.jpg
    snksuqzoes2dwdgn9u1b.jpg
    934.4 کیلوبایت · بازدیدها: 20
آخرین ویرایش:

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام
برای شمایی که اول کار هستید باید اینو بگم که شما باید از یک براش یا عکس با کیفیت استفاده کنید که اون حالت پیچک با کیفیت باشه ، و برای با کیفیت بودن باید از فایل های وکتور (cdr,eps) استفاده کنید تا هرچقدر که بزرگ کنید از کیفیت کارتون کم نشه !
در زیر وسایل یک سایه تیره قرار بدید تا از زمینه جدا باشه و آبجکتتون مشخص باشه
معمولا اسم فروشگاه بزرگ تر هست تا خود "فروشگاه "
باید بیشتر کار و تلاش کنید ، حتی میشه با ساده ترین کار یک کار خوب زد ، فقط نیاز به کمی فکر داره
موفق باشید

moslancer2

Member
دوست عزیز سلام... خسته نباشی... :rose:
با مواردی که دستمون گفتن موافقم... برای شروع خوبه اما نیاز به کار داره... منتظر طرح تازه هستم... :paint:
موفق باشید... حق نگه دار :rose:

Yunes.grapix

Well-Known Member
توی بنر از فونت های تزیینی نباید خیلی استفاده کنی ، بیشتر باید از فونت های درشت اونهم بدون سایه و افکت های خاص استفاده کنی ، چون این کار مخصوص مشاهده برای عموم مردم هست ، نه صنف و قشر هنرمند یا طراح یا مشاغل خاص ، بالاخره کاریه که می خوان بقال و چقال نگاش کنن !!! سعی کن فقط جوری باشه که تو چند لحظه نگاه گیرا باشه و ذهن موندگار

king75

Member
برای شروع خوبه = هنوز جای کار داره

امید وارم دفعه های بعد طرح های زیباتری از شما ببینم

به قول سید این گل برای شما
:rose:

آورین

سلام
این گل برای شما
(به قول عرفان:wink:)

یه نکته کوچولو به راهنماییهای دوستان اضافه کنم:
عزیز جان اجازه بده طرحت نفس بکشه.
فضای منفی ارزش فضای مثبته و جاهای خلوت محیط جاهای شلوغ.
این قانون تعادل هست و مطمئنا یکی از مهمترین قوانینه.

بازم این گل برای شما دوست تازه نفس
یا علی

afiisiyah

Member
تمام ااشکالاتی که گفته بودید برطرف کردم

1. برای قسمت شماره ها وکتور گذاشتم

2. زیر ابجکت ها سایه تیره گذاشتم

3 . نام فروشگاه بزرگتر کردم

4 . سایه ها افکت های نوشته رو کمتر کردم

5. از ابجکت هایی با کیفیت بیشتر استفاده کردم

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام
کلمه " فاریابی" از Bevel & Emboss درست و حساب استفاده نشده و یک جور سایه ی بدی افتاده
اون وکتوری هم که میگی رنگش بنظرم فرق داشته باشه تا شماره جلوه داشته باشه بهتره
-------
منظور من از سادگی کار هم مثل تصویر زیر هست که 5 دقیقه ای سریع انجام دادم ( حالا اگه بد شد ببخشید چون درگیر کارای دیگم ، اندازه هم کوچیک کردم که کم حجم بشه) . اینو فقط برای فهم بیشتر گذاشتم وگرنه میشه چیزای دیگه ای اضافه کرد
اینجور بنر ها هم تو چاپ بهتر هستن و هم جلوه بهتری دارن ، البته این نظر منه و تو کارای چاپ دیدم !
5nsabouae8269mi2ybkw.jpg

حالا بازم مشکلی یا سوالی بود که بتونم جواب بدم در خدمتم
موفق باشی دوست عزیز

afiisiyah

Member
چرا کار 5 دقیقه ای شما اینقد قشنگ میشه ولی کار یه هفته ای من اینقد مزخرف :cry:

اییییی خداااااااااااااا میشه ما هم طراح شیم

من امشب باید تحویلش بدم تعغیرات کلی نمیتونم بدم

فقط جزییات

الان نرنگ شماره هارو تعغیر میدم وسایه فاریابی سعی میکنم درس کنم:paint:

ArTaBaZ

Well-Known Member
دوست جان به کار خودتون توهین نکنین ، بالاخره وقت گذاشتین ، یکم تمرین داشته باشین و نمونه کار ببینید باعث پیشرفت میشه

فقط یک نکته ! سعی کنین در طراحی بنر کمتر از استایل استفاده کنید . و کد رنگ رو کامل بزنید مثلا برای زنگ زرد yellow رو 100 قرار بدید و...

==============
از طرحی که دارین یک کپی داشته باشین تا من یک ویدئو آماده کنم شاید بهتر بشه (کپی بگیرین که اگه مثلا خوب در نیومد بتونین طرح قبلیتونو داشته باشین )

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
به نظر من كار خيلي بازاري شده
يه سري نكات رو قبلا گفتم اما ظاهرا زياد رعايت نميكنيد همشهريه عزيز !!!

با اين بنر موافق نيستم چشم مخاطب مدام در حال گردش هست!!
تكست ها رو بدون هماهنگي ترنسفرم كرديد!(بنر سمت راست)
بك گراند بهتره خلوت تر بشه
توازن و ميزان آميزش رنگها نوع رنگ بندي رعايت نشده و هيچ فريمي براي تصوير اصلي انتخاب نشده!!‌كار خيلي شبيه كارهاي بازاري شده!!
كار قبلي تون يكم خلوت بود ولي گيرا تر !!

ميتونيد با رعايت نكات ساده و ديدن نمونه كارهاي بيشتر طرح بهتري خلق كنيد

موفق باشيد

moslancer2

Member
دوست عزیز شرمنده که دیر میام... من هم به نوبه خودم فقط میتونم بگم که با دوست عزیز ArTaBaZ-2010 موافقم... و اینکه اصلا به طرح خودتون و زاییده فکر خودتون هیچگاه توهین نکنید و کوچک نشمارید... :rose:
داشتن روحیه و اینکه شما پشتکار و علاقه دارین در این زمینه و اینکه به دوستان بها میدین و تغییرات انجام میدین مهم هست...
من هم میگم باز هم کار کنید... میدونم که در آخر به نتیجه دلخواه میرسید...:paint:
حق یارتون :rose:

سلام

دوست عزیز شرمنده قول دادم اما دیر رسیدم. فکر نمیکردم عجله برای تحویل داشته باشی.
در مورد پشتکار هم این حرفی که شما زدی با دیدن کارای بالتر تو ذهن همه ما ممکنه اتفاق بیفته اما هموم باید روی رسیدن به همون سطح بالا و رقابت با خود و دیگران تمرکز کنیم و الا نه پیشرفتی حاصل میشه و نه اون طرحهای قابل تحسینی که شما میپسندی اصلا بوجود نمیاد. دوست و استاد خوبم این طرح رو از ایتدای ورود به گرافیک کامپیوتری نمیتونسته اجرا کنه و این که الان کارش خوبه دلیل واضح بر همت و تلاشش هست. توی کار شما نکاتی وجود داره که نشون دهنده استعداد شماست و واقعا قابل اشاره هست. فقط میمونه اصلاح و اصلاح و اصلاح. روشی که باید برای تربیت خودمون همیشه ازش استفاده کنیم. هر مربی هم همینو از ما میخواد.
چند نکته: استاندارد سازی: این یعنی اصول رو مراعات کنی. با دیدن طرحهای خوب اون رو درک کنی و سعی کنی حس زیبا رو به زبون تصویر ترجمه کنی. باید بر نرمافزار تسلط پیدا کنی تا روش حرکت رو درست انجام بدی. باید اینقدر پیش خودت تمرین کنی تا احساس کنی الان این اوج کارمه. باید وقتی به قول یه دوست شوخ طبع کار رو نشون دادی و اردنگی خوردی (ببخشید نقل قول بود) اینقدر پررو باشی که کم نیاری دوست گلم. یه حدیث تربیتی هست میگه عالم از جاهل بدش نمیاد اما جاهل چرا... میدونی دلیلش چیه چون عالم هم روز ی جاهل بوده. این ها رو گفتم چون روزی در پله ای پایین تر از حالای شما بودم. البته الان هم جایی نیستم چون ته این نردبون توی ابرها گم شده. شما هنوز در ابتدای کاری. روی این کار دیگه من حرف نمیزنم چون این کار تموم شده. فقط یه نکته داره که با جسارت بیشتر و دل کندن از کارهای خوب امروزت میتونی به کارهای خوبتر فردا برسی. از آب دادن به نهالی مثل خودت خسته نشی برادر. من شکوفه های هفت رنگتو همین حالا میبینم.

یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا